Тест за овулация - въпроси / тема 6 /

• 69 679
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Мили момичета, днес ми е 9 ден от цикъла, според вас тестът положителен ли е?
http://prikachi.com/images.php?images/380/9180380M.jpg

Здравейте момичета,този месец цикълът ми беше на 05.09.17 и днес си направих тест и изглежда по същият начин като на "megias",та исках да ви попитам възможно ли е толкова рано да се случват нещата,теста го направих в 13ч.
и бяха минали 2 часа от както не съм пила течности.

# 256
  • София
Какви неща да се случват толкова рано? Тестът е отрицателен.

# 257
Какви неща да се случват толкова рано? Тестът е отрицателен.

Имах предвид че само 6 дена са минали, мислех че даже само контролната черта ще се появи.

Тестовете за овулация са положителни, само когато втората черта е наситена колкото контролната или по-наситена. Това, че има някаква втора черта просто означава, че хормонът се засича в урината в малко количество, което е абсолютно нормално. Няма никакво значение, че ти е 6ти ден от МЦ.

П.П. Пиши извън цитатите, защото така постовете ти са трудни за четене.

# 258
Благодаря ви за отговора! Simple Smile

# 259
Направих го според указанията, вече е по-наситена и са еднакви.

http://prikachi.com/images.php?images/713/9180713z.jpg

# 260
Ама защо си се заинатила, че точно днес трябва да ти е О  Joy. Пак не са еднакви , още малко и трябва  Peace

# 261
Хахах защото съм мега луда и нетърпелива, но от онзи ден всеки ден го правим с мъжа ми и се надявам тея дни да стане. Цикъла ми е на 24-26 дни и си усещам днес как леко ме преряза долу и как ми пулсира единия яйчник, просто усещам,че е днес и ако не е днес, то утре ще е пикът

Ама защо си се заинатила, че точно днес трябва да ти е О  Joy. Пак не са еднакви , още малко и трябва  Peace

# 262
Здравейте,
Последния ми цикъл започна на 01.09. На седми ден започнах с тестове за О, като от 1 ден меря и БТ. На 10 ден ми отчете почти еднакви чертички, като тестовата беше с няма и една идея по-светла. След като изсъхна станаха еднакви. На 11 ден ми отчете две еднакви черти още преди 5мин. Днес 12 ден тестовата е по-наситена от контролната. питането ми е ако случайно и утре отчете положителен тест за О, какъв проблем показва това. Предварително благодаря Hug Hug
Това са ми тестовете.

# 263
Два последователни положителни теста е съвсем нормално. На мен, както и на много други жени, се случва. Засега не си търси проблеми, преди да си видяла теста утре.

# 264
Два последователни положителни теста е съвсем нормално. На мен, както и на много други жени, се случва. Засега не си търси проблеми, преди да си видяла теста утре.

Благодаря много за бързия отговор Hug . До сега тестовете са ми показвали положителен само един път всеки месец, а не два пъти.

# 265
Здравейте,
Дали е положителен вече?

http://prikachi.com/images.php?images/313/9181313m.jpg

# 266

Според мен е положителен. Хващай милото за врата Flowers Hibiscus

# 267
Да положителен е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 268
Момичета, случи ми се нещо неочаквано току-що. От вчера имам положителен тест за Ову, в понеделник пък фоликулът ми беше 16 мм, т.е. по всяка вероятност днес точно съм в Ову. Видях, че имам зацапване - розово към червено. За първи път ми се случва, на какво може да се дължи? Реално на преглед съм била в понеделник вечерта, нищо нередно не е видял АГ, освен че ще има Ову и хубава лигавица. Днес също тестът ми за Ову е положителен, но при мен всеки месец е така - два поредни дни + тестове. Това зацапване може ли да означава, че този месец има пречка да настъпи бременност? Благодаря предварително за информацията.

# 269
  • София
Това е така нареченото "овулаторно кървене", не е притеснително , ако е 1-2 пъти годишно. Няма връзка с качеството на Я. и О. Действайте днес и утре. Успех

Общи условия

Активация на акаунт