Тест за овулация - въпроси / тема 6 /

• 69 595
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Хулиганка ,дори и да започна от утре 🤔 си мисля , че няма да е проблем, защото няма как да се натрупа толкова бързо  (въпреки , че имам 3х1)

Естела , утре ще правя 100% ...И май си права ,че истината е м/у тях 14/15 😃
Според мен си беше днес сутринта ... тестовете ги правя в 15:00 /10   

Права съм,Лив  smile3521  По принцип е така ,когато имаш положителни в два  последователни дни Peace
Успех и скоро две чертички!!!

# 436
Може ли линкове към тестовете за овулация, които купувате от ebay. Ще проследявам овулация няколко месеца и скъпичко излиза с тестовете, които се продават тук.

# 437
https://m.ebay.com/itm/One-Step-30-Ovulation-Fertility-Tests-5-P … f52%257Ciid%253A1

Те повечето са ей с такива цветове и един и същи производител. Само продавачът е различен.

# 438
А, има ли значение откъде идват: Великобритания или Китай или Хонг конг? Китайските и хонгконгските същото качество ли са, че при тях има безплатна доставка?

# 439
Не мисля, че има. Производителят е един и същи според мен. Аз поръчват от Англия, защото идваха по-бързо, а обикновено се сещах в последния момент.

# 440
Не мисля, че има. Производителят е един и същи според мен. Аз поръчват от Англия, защото идваха по-бързо, а обикновено се сещах в последния момент.

Благодаря, ще поръчвам значи.

# 441
  • Варна
Извинявам се за глупавия въпрос, но като ми доставят тестовете нали на опаковката от куриера няма да пише какво има вътре? В смисъл искам да ми ги доставят в офиса на работа, но не искам всички колеги да разберат какво си купувам Grinning

# 442
Не мисля, че ще ти ги доставят с куриер. Аз съм много активна в ebay и имам стотици поръчки - всички съм взимала от пощата, с изключение на две, които бяха скъпи бижута и висока цена на доставката - те дойдоха до вкъщи.
Но иначе не пише какво има вътре /или поне не съм забелязала/, а адрес на подателя и получателя.

# 443
  • София
На мен ми ги носят в офиса,  не пише нищо,  не се притеснявай.

# 444
А каква е цената на доставката и колко време горе долу отнема?

# 445
Зависи от продавача, има някои с безплатна доставка, друга, която се заплаща ... можеш да си филтрираш да ти показва само продукти с безплатна доставка. Иначе пристигат за различно време - те обикновено пишат очаквана дата на доставка от.. до... дата.

# 446
Аз чакам във вторник да видя какво ще каже Док и дали ще ми даде зелена сетлина да почнем с опитите. Ако всичко е наред, ще си поръчам такива тестове и ще пиша подробности по доставката и цената. Стискайте палци :*

# 447
Здравейте GrinningВ голяма чуденка съм и моля за вашите коментари. Моят проблем е следния: днес имам положителна тест лентичка /12 ден от цикъла/, дори тест лентата е по-наситена от контролната. Проблемът ми е, че на УЗИ не се видя нито един фоликул в яйчника. Нямам предвид доминантен фоликул, а по принцип нямаше фоликул. Нямам ПКЯ, с ИЯР съм. Според вас на какво се дължи положителния тест за овулация, без да имам фоликул. Не мога да си го обясня. Иначе цикълът ми е редовен.

# 448
  • На остров
Аз ще споделя за тестовете на Clear Blue ползвала съм и с двоен и с единичен индикатор и съм много доволна.
Този месец се готвехме за пореден ЗЕТ, бях на лекар на 9 ден от мц и се видяха 2 фоликула според изчисленята на доктора теста би трябвало да засече межу 13 и 15 ден.
На 13 ден сутринта теста ми показа усмивка, следователнот овулацията е на 14 ден. За съжаление не стигнахме до трансфер, снежинката не се пребори, но тестовете си работят чудесно.

# 449
Здравейте GrinningВ голяма чуденка съм и моля за вашите коментари. Моят проблем е следния: днес имам положителна тест лентичка /12 ден от цикъла/, дори тест лентата е по-наситена от контролната. Проблемът ми е, че на УЗИ не се видя нито един фоликул в яйчника. Нямам предвид доминантен фоликул, а по принцип нямаше фоликул. Нямам ПКЯ, с ИЯР съм. Според вас на какво се дължи положителния тест за овулация, без да имам фоликул. Не мога да си го обясня. Иначе цикълът ми е редовен.
Лентичките отчитат нивото на ЛХ, не отчитат дали наистина има овулация.

Общи условия

Активация на акаунт