Тест за овулация - въпроси / тема 6 /

• 69 503
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
estela, да... сега гп гледах пак, почтии еднакви са. Ще поживеем ще видим Stuck Out Tongue Winking Eye

# 661
Аз само да се отчета, днес е още по-светла контролната Sad

# 662
  • София
Аз само да се отчета, днес е още по-светла контролната Sad
Тестовете за О. се правят между 15.00 и 18.00 ч.
2-3 часа не трябва да е пито вода и да си пишкала.

# 663
Амиии казаха ми в аптеката м/у 14 и 18 и ги правя всеки ден в 14-14:30, като 3-4 часа не пия течности и не пишкам. Нов ли да правя днес Sad

# 664
  • София
Амиии казаха ми в аптеката м/у 14 и 18 и ги правя всеки ден в 14-14:30, като 3-4 часа не пия течности и не пишкам. Нов ли да правя днес Sad
Не.
Следващият МЦ ги прави по-късно.

# 665
Мерси, денис Simple Smile

Нядявам се да няма следващ Мц де Simple Smile

Ако пък има ще го карам без тестове Simple Smile

# 666
здравей Денис,
на 24 декември вечерта 21.00ч. имах ЦС и правихме секс (тест за ову отрицателен);
днес 26 декември теста за ову ми е положителен (16.00ч.) ; принципно чета, че от 12-48ч. настъпва овулацията след + тест, но предния месец след полож.тест бях на УЗ  и вече се беше пукнал фоликулът - та въпросът ми е  днес ли е най-точното време за секс ?! и още един въпрос относно добавката Див Ям (сладък картоф), казахме, че след овулация се пие ... от кой ден да е започна и по колко мг на ден е препоръчително да взимам ?!

# 667
  • София
здравей Денис,
на 24 декември вечерта 21.00ч. имах ЦС и правихме секс (тест за ову отрицателен);
днес 26 декември теста за ову ми е положителен (16.00ч.) ; принципно чета, че от 12-48ч. настъпва овулацията след + тест, но предния месец след полож.тест бях на УЗ  и вече се беше пукнал фоликулът - та въпросът ми е  днес ли е най-точното време за секс ?! и още един въпрос относно добавката Див Ям (сладък картоф), казахме, че след овулация се пие ... от кой ден да е започна и по колко мг на ден е препоръчително да взимам ?!
Здравей!
Утре направи още един тест.
Положителният тест не винаги показва точният пик на ЛХ / най-високата стойност на хормона/ - той само отчита нива над определена стойност на ЛХ. Т.е пикът може да е часове преди или след полож. тест за О.
Колкото по-високи са нивата на ЛХ, толкова по-лесно и бързо настъпва О.

Тук съм посочила какво се случва при два полож. теста, но почти същото е и при един полож. тест:

Секс - днес, утре и вдугиден.
Ако и утре теста е положителен - добавяш още един ден секс Wink

# 668
благодаря Денис,
ами той всъщност и вчера беше почти положителен, но днес вече тестовата линия  е доста по-наситена от контролата, а и като си следя хронологията винаги на втория ден след ЦС ми е Денят (но този месец няма как на УЗ заради празниците) - ще направя и утре...а за секса питам, защото неговата СГ не е супер супер (астенозооспермия) и да не се разреди много материала като е всеки ден...

# 669
  • София
благодаря Денис,
ами той всъщност и вчера беше почти положителен, но днес вече тестовата линия  е доста по-наситена от контролата, а и като си следя хронологията винаги на втория ден след ЦС ми е Денят (но този месец няма как на УЗ заради празниците) - ще направя и утре...а за секса питам, защото неговата СГ не е супер супер (астенозооспермия) и да не се разреди много материала като е всеки ден...
Тогава, действайте днес и вдругиден и дано да стане Peace

# 670
Съвсем се обърках с тези тестове...вчера беше полож...днес направих пак...първоначално само контролна линия и след половин час гледам и тестовата линия се показала...oview е марката...как да го тълкувам сега това нещо

# 671
  • Австрия
Като за начало, прочети указанията към овулационните тестове.

# 672
След  половин час  няма никакво значение какво  виждаш на  теста.Има си срок за отчитане. УСПЕХ!

# 673
Благодаря...и аз така знам при теста за бреминност...и тук вероятно е аналогично....но се обърках в изчисенията ...

# 674
Здравейте момичета искам да попитам какво ви е мнението за тази снимка. Има ли положителен тест според вас? Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт