Дребнава ли съм?

• 17 037
  • 137
  •   1
Отговори
# 30
  • София
IveT ●•٠, един пост нагоре ме подсети, ти ли переш, чистиш и готвиш?
Човече, прочети пост номер 20 - там е казала, че е тя, иначе щели да потънат в мизерия.

# 31
Семейни сме от 3 години, очакваме първото си детенце, имахме планове да живеем самостоятелно след брака, но така се случи че свекървата почина внезапно и от тогава той много се промени. Татко му заживя с нас, за да не тъгувал сам, където и да отидем водим и него...визирам почивки, гости, дори нишите.
А преди със свекърва ти и свекъра ли сте живеели заедно?
Или свекърите са живели на друго място и баща му след смъртта и се е преместил при вас?

# 32

Да🙄 Те дори не знаят от кое копче се пуска пералнята 😒
Както и да е това за момента поне не ми тежи, понеже съм си вкъщи.

# 33
Семейни сме от 3 години, очакваме първото си детенце, имахме планове да живеем самостоятелно след брака, но така се случи че свекървата почина внезапно и от тогава той много се промени. Татко му заживя с нас, за да не тъгувал сам, където и да отидем водим и него...визирам почивки, гости, дори нишите.
Или свекърите са живели на друго място и баща му след смъртта и се е преместил при вас?

Преди това следвахме магистратура и бяхме двамата на квартира.

# 34
  • София
Ама като порасне корема, ще ти натежи.
Я почни така, по-гласовито да обявяваш какво те притеснява като бременна.
И да нареждаш бебешката стая, ако нямаш суеверия.

# 35
Ясно. Вие сте следвали в друг град и сте били на квартира.
След това сте решили да се преместите в градът на мъжът ти.
Преместването е станало след смъртта на майка му.
Свекърът преди вас обитава апартамента.
Вие сте се нанесли след него.

# 36
  • В.Търново
Авторката е написала, че свекъра е заживял с тях, което значи, че той се е нанесъл при младите, а не те при него.

# 37
  • София

Да Те дори не знаят от кое копче се пуска пералнята
Както и да е това за момента поне не ми тежи, понеже съм си вкъщи.
Ти и като родиш ще си си вкъщи, ама бебето ще има нужда от грижи и внимание и няма да огряваш навсякъде, тогава ще има недоволни. Даже още преди да се роди с големия корем едва ли ще ти е комфортно да вършиш всико.

# 38
Авторката е написала, че свекъра е заживял с тях, което значи, че той се е нанесъл при младите, а не те при него.
В предни теми е споменавала, че са живеели заедно със свекърите.
Това много променя нещата. Разбирам мъжът и, разбирам и нея.
Но според мен този проблем няма решение.
Или просто да се примири със свекъра, може да има и добри страни.  Peace

# 39
Ясно. Вие сте следвали в друг град и сте били на квартира.
След това сте решили да се преместите в градът на мъжът ти.
Преместването е станало след смъртта на майка му.
Свекърът преди вас обитава апартамента.
Вие сте се нанесли след него.

Горе долу Simple Smile Ние бяхме на квартира, апартамента мъжа ми с парите от бригадите си го оправяше полека. Свекъра и свекървата живееха в жилището, което преотстъпват на сестра му. И докато траеше ремонта по другото им жилище, понеже дограма всичко е старо, а те искаха добри условия да си направят и решихме, така или иначе като не сме в този град, нямаме нищо против да останат тук една година. След смъртта й, мъжът ми веднага напусна работа , ходихме по-рядко на лекции и каза, че се връщаме тук. Тогава нямаше как да изискваме самостоятелност.Само че сега той каза че ще ремонтира и ще го пусне под наем.
А мъжът ми няма нищо против това Simple Smile

# 40
  • София
Колко е голямо сегашното ви жилище?

# 41

2 спални, 1 детска и кухня и хол.
За момента място има за всички, само за гости ако дойдат не 🙄

# 42
Свекърът смята, че жилището в което живеете в момента е негово. Той не се чувства на гости, защото го е купил той. Не казвам, че е правилно.
Ужас направо. И моите свекъри идват на гости, но питат мен може ли, рядко мъжът ми. А ако попитат мъжът ми, той винаги им казва, първо да питам жена ми дали е удобно и ще кажа. Е, 2-3 пъти свекърва ми се самопокани, но беше в момент, в който ми доиде добре дошло помоща и.

2 спални, 1 детска и кухня и хол.
За момента място има за всички, само за гости ако дойдат не 🙄
Колкото и да е голям апартаментът пак не са сами като семейство, а това натоварва.Колкото и да е голям апартаментът пак не са сами като семейство, а това натоварва.

# 43
  • София

Колкото до това да избира...никога не съм поставяла така нещата, няма и да го направя. На мен ми е пределно ясно, че той все пак е родител, но ние сме хора на почти 30 години, още ли имаме нужда от придружител 😐 И такъв ли е правилният начин да показваме обичта и уважението си към родителите ни? Ако е така, ще излезе че аз съм супер лоша и неблагодарна дъщеря, защото нито имам възможност да отделям прекалено много време на родителите си, нито съм ги водила където и да е с нас.

Мъжът ми почина няма и месец след като се нанесохме в жилището и нищо не беше ремонтирано.
Ако бях се прибрала в старото жилище, при сина, не знам как бих се изнесла отново.
Да не говорим, че би ме било срам да се повлека с децата ми при приятелите им.

За мен, грешката е, че този човек е третиран като инвалид, който не може да живее сам и всеки изминал ден при вас, прави излизането му все по- имагинерно.
Помисли кой може да ти помогне- да поговори с него, за да го отрезви.
Същото важи и за мъжа ти- няма ли роднина, на когото можеш да разчиташ да го накара да осъзнае, че така не  е редно?

# 44
Като за начало спри да обгрижваш свекъра и почни да изискваш на гости и по почивки да не го мъкнете с вас. Като имате уговорка за гости и ако мъжа ти каже, че и баща му ще идва, кажи, че ти няма да отидеш с тях ами да ходят сами.
Организирай някой уикенд само за двама и настоявай да отидете само двамата.
Отлепи го от баща му плавно и може да имаш късмет сам да се усети.

Общи условия

Активация на акаунт