С майката на приятеля ми сме в добри отношения,тя ме харесва,никога не е имала нищо против мен,ама пък да тръгна и споделям как сина и не е свършил където трябва,няма как да стане.Или пък да тръгна на споделя на баба ми,че правя секс от 16 годишна
Аз искам да направя аборт в хубава болница,ако трябва ще платим на лекаря да не иска родител ?
Тое по-ясно от бял ден, че майка ти не си е свършила работата както трябва в това отношение, което не значи, че няма да те подкрепи в конкретната ситуация. Да, няма да е на 7-то небе от щастие, но поне ще реагира адекватно.
Както предложиха момичетата, говори тогава с майката на приятелия си, въпреки, че темата не е удобна, а и все пак не е като и синът и да не е замесен.
И моля те, не го протаквай, защото заравяйки си главата в пясъка, проблемът няма да се разреши сам, а в конкретния случай времето е от изключително значение.
Не ми е работа, но как си представяте нещата да се случат без родителите ви да разберат?
Майката пуснала малката да се оправя и учи сама от всичко. тя се учила, ама недоучила, правят го Без, гаджето виновен, че не свършил дето трябва. То че е виновен, виновен е, ама и той хлапак, и него сигурно не са го обучавали.