Да ритне ОКТОМВРИйското човече, мама с нетърпение очаква вече! - Тема 4

• 37 696
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, малко съм притеснена. Днес ходихме на гости на приятели на вилата им, но последният към километър до нея беше черен път с доста дупки и съответно много друсаше. Възможно ли е да стане нещо? newsm78 Не усещам стягания, нито болка, но все повече започвам.да се притеснявам да не стане някоя беля  Cry Вие какво мислите, някоя минавала ли е през такъв път?

# 556
Редовно се возя с такси и незнам някакъв лош късмет ли имам,че винаги таксиджиите карат като луди и сякаш нарочно гледат да минат през всички дупки в града. Close Толкова съм се друсала,че през цялото време на тръни и се държа за корема от страх.Вече започнах да правя забележка,защото ми писна и да внимават повече.Но и те не са виновни,че улиците ни са в такова окаяно състояние.И аз със страх пътувам и ако имам възможност само пеша ще ходя,но за съжаление на много дълги разстояния няма как.

# 557
За улиците е ясно, и аз редовно се подрусвам, то няма как. Но това е черен планински път във вилна зона, никога е нямало асфалт там, друсането си беше мощно, колкото и внимателно и бавно да караше шофьора (в колата беше и бебче на 4 месеца). Затова се притеснявам...

# 558
Няма страшно според мен,не е било цял ден да се друсаш,а и нали бебчето е във вода и тя го пази.Не ги мисли тия работи. Wink

# 559
Кейти, съгласна съм със Стефи, няма място за притеснение.

# 560
Благодаря ви, момичета  Hug Надявам се да е наред всичко, още повече, че се чувствам добре. Просто взеха да ми ходят мишките из главата пак  #Crazy и се притесних за шийката - нашата приятелка  Joy

# 561
Ох, и на мен ми писна с тия улици и пътища. Всичко много друса. Усещам всеки легнал полицай Sad имам чувството, че детето ми отива в гърлото Sad

# 562
Не знам за пътуването,  мисля че не е проблем,  ако се чувстваш добре. Купих билети за Московския цирк, който ще е на 20 май /на 150 км разстояние от мен/, защото синът ми има рд. Мислехме да го заведем с баща му,  да преспим в София и на другия ден да се приберем. Няма да ви казвам какво ме направи майка ми,  била съм забравила какво ми се случило миналата година,  как сама съм си го търсила и ако нещо ми се случило нямало да ме погледне. Честно,  това не е нормално поведение. Аз казах, че ще отида ако се чувствам добре и естествено ако доктора каже, че мога да мина 300-320 км за два дни. Сега до 20 май ще ми скъса нервите! Оплаках се!

# 563
  • Бурса
Десинце не е права майла ти да ти наговори тия неща, нормално да се притеснява ама сигурно и тя се разкайва сега. Моя приятелка 10 дни след инвитро даже не знаеше дали е успяла да зачене сама кара от Русе до Истанбул, знам че е друго ама и нея едва не я линчуваха, сега си има две момиченца да са и живи и здрави. Божа работа. А и ти вярвай, че всичко ще е наред  Hug

# 564
Според мен,шкафа за повиване е излишен.Все пак,ако бебчето е по-игриво няма да ти е удобно да го преобличаш и сменяш на шкафа.По-добре поставка върху креватчето или кошарката,пък после на дивана,на спалнята,където ще ти е удобно.Иначе и аз харесах една кошарка,само чакам да потвърдят пола и поръчвам. Simple Smile

# 565
dessince, и моят баща ме навикваше преди няколко седмици- защо съм си мерила кръвното всяка сутрин, защо пия толкова много хапчета. Ама като бяхме на преглед и чу от доктора, че вземам правилните хапчета и като видя, че на всички жени мереха кръвното нищо повече не посмя да каже.
Той иска д ане ми се променя живота, да не се чувствам като болна, да си гледам кефа. Но все пак осъзнавам,че трябва да се пазя. нямам право на втора грешка!

# 566
Мен пък майка ми ме пита защо не си меря кръвното всеки ден. Като й казах, че ускорявам пулса, само докато го меря и вече не ме пита. Laughing Сега очаквам баща ми, който не ме е виждал от месец, да започне да мърмори защо не се храня. А като чуе, че от захар и бял хляб не се чувствам добре, сигурно ще ме обвини, че си измислям, за да имам оправдание да не ям.

# 567
Аз нямам апарат за кръвно.Мерят ми го акушерките само като ходя на ЖК.Вкъщи като се сетя си го меря по бабешкия начин,с показалеца. Laughing

# 568
Здравейте. В 14 г.с. съм. Вчера се разхождахме по един баир и май се понатоварих физически. Докато се разхождахме, почувствах леки болки тип бодежи ниско долу ту в ляво, ту в дясно. Цяла вечер на моменти, не постоянно, ги имах. Днес пак се усещат. Какво мислите?

# 569
Аз и без да се натоварвам съм така.Сега съм 17г.с и от 14 ме мъчат стягания и болки.Уж нормално било,но вече започнах да се вкарвам във филми.Като отида на преглед се успокоявам за малко и после пак започват притесненията.

Общи условия

Активация на акаунт