Да ритне ОКТОМВРИйското човече, мама с нетърпение очаква вече! - Тема 4

• 37 418
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
PeacockLove, чудна си! И моята тумба е толкова, че даже и повече май Joy
Ще се наканя и ще щракна и аз моят корем.

Варненки, имам предложение - има ли желаещи от вас да се запознаем лично и да посетим лекцията на сп. "9 месеца" този четвъртък, в МОЛ Варна? Основната тема е за раждането, но да се възползваме от повода и да се видим, мисля че ще бъде интересно.

П.П: Ако се съберем желаещи, трябва да се запишем, затова сега е момента да се действа Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 май 2017, 16:56 от Lizzy*

# 586
С малко количество течност преди или по време на хранене.
А някой да пие желязо? Казаха ми, че съм с нисък хемоглобин 106 /почти не ям месо, откакто съм бременна/ и ме попитаха капсули Феро-Фолгамма или ампули тот'хема и аз избрах ампули течност,  не знам каква е разликата.

# 587
Лизи, аз съм навита за среща на кафе повече Simple Smile)

# 588
И аз съм навита за среща,но с тези мойте контракции този път ще пропусна. Tired Днес цял ден ме стяга,незнам колко за деня имам.Пих 3 пъти ношпа и никакъв ефект.

# 589
Стефи, кога си на преглед ?
Задължително напомни да ти изпишат магнезий.

# 590
Другата седмица Жани.Питах на ЖК като ходих в петък и казаха,че ми било рано и се изписвал след 20 г.с Rolling Eyes Направо ми идва да си го самоизпиша като не искат.

# 591
Много жалко, Стефи! Почвай магнезия, защото лично на мен ми помага, от време на време ме хващат и мен.
Ich Bin, ще се радвам! Ще изчакам да видя има ли други желаещи, поне да заформим едно соаре  Mr. Green

# 592
Аз ще го почна ама ме е страх така на своя глава. Confused Има ли някой,който приема магнезий без да му е изписан?

# 593
Много странно, на мен ми го изписаха още в 13 г.с. Верно, ниски милиграми, но все пак...

# 594
И на мен в 12 г.с. И въпреки че ми се гадеше доста от него (тогава), настояваха да го пия. newsm78

# 595
Аз от 9 г.с имам изписан Магнерот 500 мг по 3 пъти на ден

# 596
Виждам,че на всички се изписва от рано и незнам защо на мен нещът.
А има ли някой,който го пие без да му изписан?И за самоназначаване кой е най-добре да се вземе?

# 597
  • София
Аз го пия без да ми е изписан, или поне не от гинеколог.  Embarassed
Взимам магнезий диаспорал заради схващане на крака в първите седмици и по съвет на кинезотерапевт.
Пия и витамини за бременни на допелхерц, пак без да са ми предписани и там също има магнезий.
Количествата са малки и не мисля, че биха могли да навредят. Simple Smile

# 598
Стефи,на мен ми изписаха Магнезиев Диаспорал(прахчета).Но,тъй като аз имах много силни болки и лежах даже в болница,си самоизписах сама Магнерич.Пия по 2 или 3х1 зависи кога съм се събудила.Да чукна на дърво от първото хапче нямам никакви болки,бодежи,придърпвания и т.н.Преди това ревях от болка.Попитай на прегледа или си вземи сама.Няма да навреди все пак.

# 599
Замислям се дали да не взема и аз от тоя Мегнерич,а после да ми изписват каквото искат. Crossing Arms
А между другото каква е разликата между Магнерич и Магнерот? Досега се рових из нета и виждам,че има различни милиграми.Как определят колко да ви изпишат и изследват ли нивото на магнезия преди това?

Общи условия

Активация на акаунт