Да ритне ОКТОМВРИйското човече, мама с нетърпение очаква вече! - Тема 4

• 37 414
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Магнерич е българската версия и по-евтина.Магнерот е по-скъп и мисля,че беше немски продукт.Разлика в мг май няма и двете са по 500.Аз също бях пред дилема кой да си купя и дали въобще да си самоназначавам сама,но пак казвам болки вече няма,Слава Богу.Според мен няма да навреди,ако искаш си вземи Магнерич,че е по-евтин и на консултацията попитай.

# 601
И аз пия Магнезий Диаспорал. Под формата на прахче е, вече ми мина и гаденето от него. Сега почнах да пия витамини - Pregnacare, с добавени омега-3-мастни киселини. Обаче привкуса на риба не ми понася много Sick

# 602
Здравейте на всички! И аз съм мама октомврийска 2 бременост с термин 14. 10. 2017, имам дете на 10 години. Много ще ми е приятно да съм сред вас. На всички мами желая лека и спокойна бременост, и здрави бебчета на финала.

# 603
Добро утро, момичета  Hug
Ходих да дам кръв за изследванията, ще са готови днес следобед, но няма да ходя да ги взимам, в петък преди прегледа ще мина през лабораторията. Решила съм да пазя повечко леглото тия дни.
Пуснах и вит. Д и Б12, питаха ме в лабораторията за вит. Д дали общ да ми пуснат. Зачудих се Д3 ли беше, какво беше...и пуснах общ, пък каквото - такова. Ако трябва пак ще пусна, изключих просто.
Бамбалова, добре дошла сред нас  Hug

# 604
Аз тази сутрин се събудих с кървене отново. Този път малко по-различно - не със съсирек, а на цвят и консистенция като начало на менструация (бледо розово). Вчера бях на преглед, мам*а му и отлепването се беше редуцирало. Решила съм да търся трето/четвърто или там, което се пада мнение, може би при някой от светилата в Шейново ще отида. Утре един от лекарите, от който имам добри впечатления, има приемно време в кабинета и мисля да отида.

# 605
  • Varna
Предния път аз сама си самоизписах магнезии, понеже много ми се схващаха краката, и беше доста преди 20с. АГ каза само пиеш до края, аз го спрях месец преди термина.
За срещата и аз съм съгласна.

# 606
Момичета,я ми кажете тези от вас който пият Магнезиев диаспорал прахчета,как го пиете преди или след храна?Сега взех от аптеката.

# 607
  • София
Аз честно казано ги пия когато се сетя, но май главно сутрин преди да тръгна на работа на гладно. Аз си взимам от тези, които директно се изсипват в устата.

Гадничко е, но не нетърпимо. Rolling Eyes  Wink

# 608
Попи, отивай утре при лекаря, а днес само почивай. Дано да е еднократно само и да нямаш повече проблем с това.

# 609
Добър ден и от мен. Аз да се похваля от вчера знам вече пола - МОМИЧЕ . Карах няколкоо пъти доктора да гледа но беше категоричен ,че е момиче. Толкова съм убедила и мен и другите около мен,че ще е момче че сега всички ме питат разочарована ли съм...майка ми единствено ме пита :- Ти какво друго си очаквала не знам, то е ясно че ще е момиче. ( Баба ми е с 3 дъщери, майка ми с 2, леля ми с 1 , сестра ми с 2 кукли)Ще си бъдем отбор от момичета и това е  smile3508 newsm44 О и вече не съм на работа от днес официално и сега съм се отдала на едно мързелуване или чистене през ден ги редувам.
Една мама беше писала,че си е записала при Д-р Стойлов час за преглед в Добрич. Аз също съм от Добрич и настина е толкова хвален колкото се чува.Той ми потвърди бременността но сега ходя при друг по Здр.каса който също е чудесен.Мисля за другия месец и аз да си запиша час за 3д/4д там каквото е при него.
И да се оплача накрая това будуване не спира от няколко дни се събуждам в 5 сутринта и до 6 и нещо се въртя и чакам мъжа да стане за работа ,че да стана и аз.
А и да не забравя чух ,че в Хиполенд този петък ще има намаления от 25 % та мисля да го посетя да видя какво ще има като намаления. smile3534

# 610
Момичета, имам нужда от вашата положителна енергия!
Днес ми се обади акушерката - резултатите от втория БХС лоши Sad Веднага хукнахме към болницата - не мога да си обясня как при резултат за Даун 1:2100 при първия БХС, сега получих 1:15.......В шок съм и още не мога да се съвзема. Говорих с моята докторка и това което следва да направим е или амниоцентеза или генетичен тест. Спрях се на второто, още там се срещнахме с представител на тест Транкуилити и утре ще ми взимат кръвна проба. Докторката смята, че най-вероятно всичко е наред и че други такива случаи има, това БХС все пак не е генетично изследване, но въпреки всичко не можем да оставим нещата без генетична проба каза тя.
Това е от мен, много искам и вярвам, че нашето бебенце е здраво! Praynig

# 611
Лизи, на 100% съм убедена, че нищо му няма на бебенцето  Hug

# 612
Лизи,
Не се тревожи, всичко ще бъде наред и аз мисля, че генетичния тест е най- добрият вариант. Лесно и бързо  става. При нас тук, както писах няма БХС и направо направихме генетичен тест и определено не съжалвам.
Изпращам ти цялата си позитивна енергия и вярвам, че бебчо е добре Simple Smile

# 613
Ох,тези БХС само да плашат хората са ги измислили.Аз затова изобщо не съм пускала БХС и нямам такова намерение макар,че последния път ме питаха дали съм правила и отказах.
Лизи,убедена съм,че нищо му няма на бебчето.За твое успокоение можеш да направиш Транкуилити,аз него направих.Неинванзивно изследване е и не е стресиращо за разлика от амниото.Не се притеснявай. Hug

# 614
Благодаря ви момичета! Hug
Да, Стефи, Транкуилити ще правя  Peace

Общи условия

Активация на акаунт