Да ритне ОКТОМВРИйското човече, мама с нетърпение очаква вече! - Тема 4

• 37 412
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Lizzy, спокойно, хич не се връзвай на резултатите. Ясно е, че с такава тревога не може да го мислиш, така че си направи теста и съм сигурна, че ще се успокоиш. Знаеш, че БХС е само прогноза на риска и дава толкова фалшиви показания, че се чудя защо въобще се прави. Горе главата! Hug

# 616
Някой да знае нещо за доктор Сигридов в София?? ЧУдя се при него ли да си взема час или Чавеева...

# 617
Лизи  Hug Hug Hug Всичко ще е наред!
Ще съм готова утре вечер с нова тема, след като ме изпишат от болницата ще я направя и пусна. Надявам се да ни стигне до утре вечерта,  защото от таблета не мога.

# 618
  • София
Момичета, някоя от вас май се следеше в Щерев? Имате ли мнение за Коновалова, ММ е записал час за нея, а чета в нея, че работи повече с репродуктивни проблеми.

# 619
Лизи, сигурна съм и аз, че всичко е наред с бебенцето, но наистина с този БХС само изкарват акъла на хората  ooooh! Днес на една лекция също ни казаха, че от години в нормалните държави не го практикуват, а разчитат на генетичния, а тук от скоро се поема от ЗК.. Отново сме с едно 10 години назад  ooooh!

Аз се следя при Коновалова, много съм доволна дано и до края така да си остана. Късмет, че е имало свободен час при нея  Simple Smile

# 620
Лизи, спокойно, този тест е пълна глупост! Всичко ще е наред! Вчера бях на консултация и го отказах, даже ме накара да се подпиша, защото съм била на 35 г.  Whistling
Принцесата е 170 грама, развива се повече от добре. А,  аз съм със скъсена шийка, но нямало да ми прави серклаж, по-късно ще ми включи магнезий. Каза обаче, че е нормално за трета бременност.
Моето коремче личи вече, четох че и Гала била бременна в 4-ти месец и и личало Simple Smile Моя корем порасна доста за една седмица, трудно го крия. Най-накрая казах на началника си, но на колегите още не, въпреки че май се досещат.

# 621
Моите всички казаха : знаехме си. Все те няма по ден- два. Голяма тайна моето.. всички знаят..
Утре и аз съм на преглед да обсъдим всички изследвания, които бях пуснала.

# 622
От днес почнах на своя глава магнезиев диаспорал 300.Има ефект,контракциите са по нарядко,но все пак си ги има.Пише,че трябва поне 6 седмици да се взема за да има ефект,дано подейства.
Вече усещам бебчо като мърда,невероятно е как ме побутва отвътре.Голяма игра беше тази сутрин,лежах,галех го и не можех да повярвам,голям кеф.Heart Eyes

# 623
Ех,че хубаво! Аз моето така съм го подплътила с мазнина, че скоро може и да не се усетим. Ама мъжът ми голямо целуване целува тумбака Wink

# 624
  • София
Кети, благодаря, ама се оказа Кръшкова. Толкова е и чул  #Crazy
Иначе малкият голям мъж е 440гр и отговаря на 20г.с., въпреки че съм 18+6. Много е хубаво да си видиш детето как шава.  Heart Eyes

# 625
Охооо, добре върви твоето детенце Simple Smile

# 626
  • София
Голям дундьо е  Grinning  Та ако така върви от термин 30 септември май ще мине за средата на месеца. Аз и преди сънувах, че раждам на именния ми ден на 14.09, та ще видим.
Много се притеснявам с моето гръбначно изкривяване и дископатия, май няма да ми позволят дя пробвам нормално.

# 627
Юхууу, 440 г ! Много бре, браво на момчето ! Heart Eyes
Моето е около 200 г, а съм в 18 г.с. от днес.
Стефи, ех че хубаво, че го усещаш  Hug И аз искам  Grinning
Пийкок, и аз съм добре подплатена с мазничко, та хич и не очаквам скоро да ме шутира  Laughing

# 628
Лизи спокойно, всичко ще е наред!
Попи аз се следя във Вита, има страхотни специалисти там, пробвай да те види някой от там. Аз съм при Славкова и спокойно ти я препоръчвам. Но и Чорбова много я хвалят.

# 629
Unknown16, ти си направо септемврийска мама  Wink В петък влизам в 18 гс и вече доста мърдане усещам в коремчето  Heart Eyes щурава работа  Mr. Green Вече нямам търпение до следващия преглед, на 18.04 беше 143 гр, сега ми е интересно колко ще е, колко дълго ще бъде, дали наистина ще е девойка и куп други неща  hahaha Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт