Да ритне ОКТОМВРИйското човече, мама с нетърпение очаква вече! - Тема 4

• 37 415
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Лизи,пробвай да пиеш повечко вода.За бременни жени минимумът е 1,5л като това не включва сокове,кафе и чай,те са си отделно.Дори 2 литра вода чета на места.На мен понякога не ми се пие,но я разпределям така че 2 литра си ги изпивам малко по малко и урината ми е светла и полупрозрачна.Първата сутришна обаче е моята е по-тъмна,нормално е. Wink

# 646
Момичета, аз май започнах да усещам бебето Rolling Eyes От вчера насам доста по-интензивни усещания имах ниско долу, а от днес си е направо побутване. Толкова го очаквах този момент, а сега съчетан с всички тези тревоги и притеснения, че не мога да се зарадвам.

# 647
Лизи,не се притеснявай.Всичко ще е наред.Знам какво напрежение е докато чакаш резултатите,но се настрой да не мислиш за тях,а се радвай на движенията на бебчето.  Hug
Аз до вчера усещах побутване,а днес направо ритничета.Едно малко каратистче е.Наистина е уникално и различно усещане.

# 648
  • София
Аз пък нищо не усещам!  newsm78

# 649
Да, преди малко си получих истински ритник. Чаках да почна да ги усещам отчетливо, за да съм сигурна.

Кейти, в коя седмица си и коя поред бременност ти е? (има значение). С първата си бременност усетих ритници след средата на 5 месец...

# 650
Аз съм в 17 и когато лежа по гръб най-силно се усеща дори се вижда как поскача коремчето.Много е забавно. Laughing

# 651
А аз от два дни не го усещам толкова често. В 16 гс съм трета бременност. Чак се притеснявам, а и съм на фраксипарин. В сряда съм на преглед и сърцето ми е свито от тревога.

# 652
Аз пък нищо не усещам!  newsm78
И аз, а така искам вече Blush
Минах през хематоложката. Всичко ми е наред, вит.Д, Б12, от ПКК всички показатели са в норма. ТСХ е 1.14. Абе, отличничка  Laughing
След месец пак.
Само във вторника да видим д-ра какво ще каже за шийката и да мирясам малко.

# 653
  • Навсякъде и никъде! - така де основно в Русе
Аз съм втора бременност, но 14 години разлика с първата и ми се струва на моменти, че усещам нещо ама не съм сигурна. И аз чакам с нетърпение да усетя вече шушулката . От днес съм в 17 гс

# 654
  • София
В 17 г.с. съм и нищо. Знам, че може и по-нататък да се усети, но като ви слушам вас, чак се притеснявам. Стоя съвсем мирно и дебна, но нищо. А на преглед съм чак края на Май, а бях края на Април. Направо не се издържа! Надявам де другата седмица, когато ще съм 18 г.с. да ми се обади вече с някое краче.

# 655

Минах през хематоложката. Всичко ми е наред, вит.Д, Б12, от ПКК всички показатели са в норма. ТСХ е 1.14. Абе, отличничка  Laughing
Моето ТСХ е 2.32 и щях да ходя да се консултирам с ендокринолог дали е добре.

# 656
Според мен ти е добре, но наистина най-добре лекар да попиташ.

# 657
  • София
Май TSH трябва да е по-ниско.

# 658
Идеалното ТСХ за бременна е 2 или малко по-ниско. Аз мисля, че ти е добре, но имам предположение, че ще ти включват може би 25 гами л-тироксин. (за застраховка, защото при бременност се качва)

# 659
И аз знам, че около 2 е най-добре да бъде. Нейното е 2.3, което не е чак толкова над 2 и за това мисля, че е добре.

Общи условия

Активация на акаунт