Да ритне ОКТОМВРИйското човече, мама с нетърпение очаква вече! - Тема 4

• 37 407
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Гинеколожката ми спомена ТСХ 2.5 , но за по- сигурно ме прати на ендокринолог. Ще ида след почивните дни. Днес я изпуснах Sad
Извинете, само при мен ли ми е мокро бельото почти през целият ден? Sad Не ми харесва това, но изследванията ми са добре.

# 661
Извинете, само при мен ли ми е мокро бельото почти през целият ден? Sad Не ми харесва това, но изследванията ми са добре.
И аз съм така почти всеки ден и  моите изследвания са супер.

# 662
  • Навсякъде и никъде! - така де основно в Русе
И аз съм перманентно мокра, също с добри изследвания... Яввно е нормално

# 663
И при мен е така, последно изследванията ми бяха супер, но съм чела, че от 4-ти месец (май беше) е нормално засилване на течението.

# 664
И аз все още не го усещам, а според последния преглед е голям като за 18 г.с. Sad Вчера сутринта усетих няколко бутания отвътре, зарадвах се толкова много....но от тогава нищичко. Охх нямам никакво търпение вече, а на ЖК ми казаха не по-рано от 20 г.с. Когато започнахте да си усещате бебчетата, всеки ден ли е това и колко често през деня е нормално според вас?

# 665
Започвам да правя новата тема изпращайте ми термините си.
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!

Последна редакция: сб, 06 май 2017, 12:17 от dessince

# 666
Тони,аз за пръв път в 16+3 усетих някакво потупване лекичко,но мислех че е нещо друго,а и имах доста силни контракции и незнаех като почна да усещам бебо какво трябва да очаквам.Сега съм в 17+4 и от няколко дни това потупване става все по силно и вече са си направо ритничета.Като легна по гръб и на голо се вижда как малкият голям човек се разхожда из корема ми.Но не го усещам постоянно,а само на моменти и то си спинка понякога. Heart Eyes Някой път по-интензивно го усещам,направо като подскачане,друг път като лекичко побутване.

# 667
Постоянно се наблюдавам и вслушвам в тялото си. Нямам търпение до си "говорим" и ние с бебчо  Praynig

# 668
И аз не усещам бебчето, а съм 18+ г.с. С предна плацента, уж малко по-късно съм щяла да го усетя. Чакам си още...

# 669
Аз от 16 седмица усещам потупвания и пеперудки ,че чак се замислих дали не си внушавам 😁 И сега като си дремнах,тъкмо хапнах и пак полегнах и усетих 2-3 побутвания . Уж не било стомах или черва ... Хайде по-скоро да минат 2-3 седмици и да си ги чувстваме истински ❤

# 670
Аз още нищо не усещам.. чакам всеки момент включване Simple Smile

# 671
  • Varna
От няколко дни усещам аз, ама предимно вечер като съм си легнала.

# 672
Деси, до колкото знам в сусама има много желязо, даже много повече отколкото в спанака. А и е вкусен. Аз имах един кратък период с първата бременност, при който ми падна хемоглобина и се бях информирала какви храни да ям, за да не се налага да пия железни препарати. Друго полезно е червеното цвекло - аз например, много го обичам.

Да ви кажа, мислих че ми се струва, но от 4-5 дни май урината ми сутрин е мътна. Това може и да обясни болката в ляво, която получавам. Не е тъмна, но е матова и непрозрачна сутрин. newsm78 Някакви идеи?
Относно мътната урина : може да е бактерия не дай боже,аз бях така в началото на втори месец ,но всичко се лекува по лесно в начален стадии,а може и да са песъчинки.Аз се оправих за около месец с уринал , неоринал , монурал и много много вода.Пусни си една урина.

# 673
Днес се събудих и забелязвам, че коремът ми е доста по-малък от последните седмици. Някоя от вас наблюдава ли подобни промени в коремчето си понякога? Охх на всичко обръщам внимание и се вглеждам в детайлите като луда. Така ще е докато не започна да го усещам, поне това ще ме успокоява, че всичко е наред. В четвъртък бях на ЖК, но на нейното 2Д нищо не разбирам, та за утре си запазих час в обедната почивка, да си го видя да се успокоя :/

# 674
Toni_st, и аз като останах вкъщи да лежа, след ден-два се събудих с почти плосък корем. Laughing Бях намалила храната, т.е. нямаше какво да ме издува, а и бебо може да се е позиционирал настрани. Така бях почти седмица и после пак ми нарасна коремчето. Един ден нападнах пакет сини сливи и такова прочистване си направих, че коремът ми видимо намаля. В момента според мен зависи повече от поети храна и течности, отколкото от бебето. Сутрин почти нямам коремче, но ям много зеленчуци през деня и бързо изпъква.

Общи условия

Активация на акаунт