Да ритне ОКТОМВРИйското човече, мама с нетърпение очаква вече! - Тема 4

• 37 399
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Направо ме шашкате аз имам много голям корем.Въпреки  ,че от края на март не съм качила нищо.

# 676
И аз така се окръглям,че чак не ми се мисли... А сутрин ставането е мъка. Всичко ми тежи-корем, дупе, баджак ( как ямразя тая дума).

# 677
  • София
АЗ ставам без проблем дори не мога да спя,отделно ставам да припиквам поне по три пъти.
Неква кандида имам и в четвъртък ще ходя да ми изпишат нещо да слагам.
Аз съм си готова конфекция щом хората ми правят път. Laughing

# 678
Момичета, имайте предвид, че тук сме се събрали с термини, които може да са с почти месец разлика. Моят е 20.10, нормално е някоя бъдеща мама с термин в началото на месеца да е с един корем по-напред. Peace

# 679
В първите седмици коремът ми се подуваше много повече от сега.Сега дори не бих казала,че ми личи кой знае колко бременността.По-скоро изглеждам като леко похапнала.Преди изглеждах като в 7 месец,особено вечер след нахранване ставах като слон,но не беше заради бебето,а от газовете.Сега са по-добре нещата.
И аз утре съм на преглед и също се притеснявам въпреки че вече усещам бебчето.Те нашите притеснения край нямат. Whistling

# 680
На мен това ще ми е най-тежката седмица на очакване на резултатите и направо не знам как ще чакам да мине.

Моят термин е 9.10. - от днес влизам в 5 месец. Корема ми е много голям, когато съм с по-обтегната блуза изглежда поне на 6 месец.
Нощем и аз ставам минимум 1 път до тоалетната. Много често ходя по малка нужда все още. А за мокрото бельо - и моето е така през деня.

# 681
Аз съм с термин 10.10 и даже място в автобуса ми правят, толкова ми личи. Точно затова тка се попритесних тази сутрин, а дори не съм ходила до wc. Ще му мисля до утре и това си е... и после до следващия и така до края Simple Smile

# 682
И аз вечер започнах да ставам по два пъти до wc.И като стана се разсънвам и после трудно заспивам.

# 683
  • София
Стискам палци Лизи.Аз и миналия път имах голям корем,че имах повече околоплодна течност.Като ида на другата ФМ ще питам как е количеството.

# 684
Аз ставам веднъж през нощта и после в 6:30 за работа.
Ясно ми е,че всяка е с различен корем. Ама моя си е вече големичък. Добре,че си намерих пироки ризки.

# 685
Да ви питам някоя от вас има ли проблем с ноктите? Моите спряха да растът горе долу 1 месец след като забременях. Вчера забелязах, че са се отворили до средата почти -на падане отива работата. Става въпрос за двата големи на крачетата.

# 686
Видяхте ли какви рокли ще има в Лидл, струва ми се, че ще са удобни и за нас.
Моите нокти растат много бързо откакто съм бременна. Ходих да ме лакират с гел лак за един повод и едва изкараха десетина дни. Много бързо израснаха.

# 687
Много бързо ми растат ноктите и косата,а не обичам дълги нокти и всяка седмица ги режа.

# 688
  • София
И моите растат много бързо.

# 689
Моите попринцип растат бързо и сега няма промяна. Вземи си този заздравител
Скрит текст:

Но пък не зна при вас как е. При мен космите ми на краката и ръцете спряха да растат и дори се разредиха. Сега пуснах един епилатор, от кумова срама,дето се казва..

Общи условия

Активация на акаунт