Бързи здравословни въпроси и отговори – 6

• 71 931
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Панорамна снимка на зъбите дали я пазят като файл и пак да ми я принтират?
Колко би струвало? Пак 25 лв?

# 331
  • Варна
Образувание на щитовидна жлеза, голямо окл. 1.5 см., нараснало с годините, т.е. било е по-малко - какъв е шанса да е злокачествено?

Отиди на хирург-ендокринолог,може да си пуснеш едно изследване на туморния маркер Калцитонин  Peace

Калцитонина е за медуларен карцином,по-честия е папиларен,там туморния маркер е Тиероглоболин.И мисля,че няма смисъл, биопсията ще покаже.Процедурата е няма и 10 мин. и не е болезнена.
Споко момиче тези карциноми може и 10 години да растат без да създават проблеми.Горе главата.

# 332
Аз съм го пила преди лапароскопия. Не е гадно, мен ме прочисти добре, без излишни болки и спазми в коремната област.

На мен ще ми правят иригография. Дано наистина не се проявят странични ефекти с приема му. Sad

На майка ми й правиха подобно изследване и трябваше да пие някаква каша за прочистване на червата преди изследването. Тази каша и това изследва се отразиха доста добре на нейната чревна флора.

Силно се надявам това да не е ирония. Sad Т.е "отразиха се добре" да не е в кавички. Х-prep-a e тази каша

# 333
Аз съм го пила преди лапароскопия. Не е гадно, мен ме прочисти добре, без излишни болки и спазми в коремната област.

На мен ще ми правят иригография. Дано наистина не се проявят странични ефекти с приема му. Sad

На майка ми й правиха подобно изследване и трябваше да пие някаква каша за прочистване на червата преди изследването. Тази каша и това изследваНЕ се отразиха доста добре на нейната чревна флора.

# 334
Кажете ,моля ,какви "щети" нанася поликистозата на яйчниците ?  newsm78 Беше ми предписано едно лекарствено средство ,което  уж да минимилизира тези вреди . Защото то категорично не лекува ...

# 335
  • Варна
Кажете ,моля ,какви "щети" нанася поликистозата на яйчниците ?  newsm78 Беше ми предписано едно лекарствено средство ,което  уж да минимилизира тези вреди . Защото то категорично не лекува ...

Най-тежкото при поликистозата е безплодие.
Много доктори вече не го лекуват,ако не се желае бременност,смятат го за състояние,а не за болест.

# 336

Кое е то?

# 337
Иногинол  Peace . Скъпичко си е ...и  ако няма никаква полза ,защо да се харча? newsm78

# 338
  • София
Иногинол  Peace . Скъпичко си е ...и  ако няма никаква полза ,защо да се харча? newsm78
ИноЗитол? Вит.от група Б.

# 339
# 340
41.20 за двадесет таблетки евтино ли е?

# 341
Хм,да посмятаме , 2×1 е по предписание ,т.е кутийката от 20 хапчета ми стига точно за 10 дни ,в месеца има три десетдневки. И колко стана то ,умножено × 4 ,защото трябва да пия 4 м ?

# 342
Грубо 120 на месец. В листовката пише поне 6 месеца. Фрамар не са най-евтиния вариант, но са ориентир за цената. Да ги намериш по-евтини, няма да са под 35-36 лева. Пък и това не е медикамент, а е хранителна добавка все пак.

# 343
Да Simple Smile Ами док ,каза че не ме задължава все пак ,ако съм искала . Да знам ,че ще има полза ,не бих се колебала.

# 344
Много е скъпо даже, 20 табл. за 42 лв.
Не знам кое наистина смятате за скъпо, ако това не е.

Метформин също подобрява качеството не Я и е евтино.

Общи условия

Активация на акаунт