Отговори
# 360
Предполагам е било даже смляно.

# 361
Doli, в добре затворена кутия, да смляно, но така е купувано, от малките опаковки Кимбо, 250 гр мисля са. Дори аромат има. Но е стояло доста време, пък аз кафе не задържам, ползвам и купувам следващо. Нямам си на идея как е като стои все пак повече от година, просто кафе не ми се задържа. Това е при майка и ме пита не става ли да го ползва, ама като не съм сигурна.

# 362
  • Sofia
Преди 3-4год изпих към 2кг такова застояло кафе 😱 ,на различни марки,неотваряно,имаше и 5кутии на капсули...имах дълъг период преди това когато го избягвах поради здр.проблеми...,но като премина му видях сметката 😁

# 363
Doli, мен от това ме е страх, да не вземе нещо да и стане. Ама, като гледам, не се оплакваш! Simple Smile Иначе, на вид, нито е сбито, нито овлажнено, нормално си е, че и аромат има. Просто си помислих да не се повреди нещо, ако реши да го пие, както се кани. Ще и купя друго, кафе има, не е проблем.

# 364
  • Sofia
Нищо няма да ѝ стане.
Преди да започна да го пия питах по форуми и ми казаха,че може да няма кофеиновият ефект,което за мен даже беше ок,з-то аз го пия заради аромат и каймак 😁 не за да ме разсънва,мога и без кафе.

# 365
  • Sofia
Не ми хареса тази Лаваца в металната кутия 🤨

Преди съм взимала същото в пакет и беше различно на вкус.
Това в кутията даже беше с 2лв по-евтино.

# 366
  • Sofia
Какво е мнението Ви за Julius Mainl?

# 367
Meinl за мен е едно от най - хубавите кафета, които съм опитвала напоследък.

# 368
+ 1

# 369
Някой пробва ли вече виетнамското кафе, да прочетем още отзиви?

# 370
  • Sofia
+ 1

Аз съм опитвала веднъж в Румъния и ми хареса много,  а тук в България при промоция на някакъв кафеавтомат в Техномаркет беше доста различен вкуса. Нямам идея от кой вид беше в Румъния. Вие каква опаковка  препоръчвате - виждам , че имат в червена president , черен - премиум, жълт цвят - Йубилаум, какакви в сиво и червено - supreme ...

# 371
Jubilaum си взехме веднъж от Виена и беше към 4 лв половин кг. Тука гледам е 9 лв за 250 гр. ...Иначе е хубаво.

# 372
Май President бях взела, но не съм сигурна. Червена опаковка беше.

# 373
# 374
  • Sofia
Какво да гледам на пакетите с мляно кафе относно степен на смилане на зърната?
Има ли изобщо такива данни на опаковките?
Вече няколко различни марки кафе взимам и не стават на машината за еспресо.Бучи,тресе се и прокапва малко.
Едни са 100%робуста,други 100%Арабика .

Дали би ставало поне за джезве?

Общи условия

Активация на акаунт