Отговори
# 345

Същото !но не открих такъв пакет в магазините,  дори и в големите вериги като била , кауфланд и лидъл...

# 346
Само химиците на нестле знаят какво има в този прах.

# 347
Здравейте!
Според мен едно от най-хубавите кафета, което съм пила е това - има невероятен вкус и аромат :

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 13:32 от mammma

# 348
Здравейте!
Според мен едно от най-хубавите кафета, които съм пила е това:
В Бг предлагали се някъде,мернах го в Анг Амазон.

# 349
  • Варна
Здравейте!
Според мен едно от най-хубавите кафета, които съм пила е това:
В Бг предлагали се някъде,мернах го в Анг Амазон.

Не го знаех. Сега ще поръчам онлайн, любопитна съм.  https://office-friends.com/bg-vietnamsko-kafe-sang-tao-1.html

# 350
Искам да питам - смляно кафе, добре затворено в кутия и неползвано вероятно повече от година, става ли за употреба или не. Кафето е Кимбо, но не се помнят срокове на годност.

# 351
Здравейте, ако администратор одобри имам въпрос за кафе-чаша, която да е качествена и да не се разлива в чантата .Все купувам и хвърлям.Потърсих и друга подходяща тема за въпроса , но не намерих.Благодаря предварително!:hibiscus:

# 352
Имам на Клиин Кантийн, имам и на Камбука. Доволна съм и от двете.

# 353
Искам да питам - смляно кафе, добре затворено в кутия и неползвано вероятно повече от година, става ли за употреба или не. Кафето е Кимбо, но не се помнят срокове на годност.

Твърдо не!

# 354
От Камбука и аз съм също много доволна.

# 355

Твърдо не!

Благодаря, CFBG! Flowers Hibiscus Да го изхвърлям с чиста съвест. Simple Smile Хубавото е, че влязох в темата и видях непознато кафе, показаното по-долу, ще го пробвам!

# 356
Може ли да ме посъветвате от къде се купува Камбука?Прочетох, че магазин Ориндж ги предлага и се обадих, но казаха, че имат само като буркан един модел.

# 357
Аз си взех от магазин Asante, има в Мол София.

# 358
moonriver, благодаря!Не уточних, че питам за Бургас.Flowers Rose

# 359
  • Sofia

Твърдо не!

Благодаря, CFBG! Flowers Hibiscus Да го изхвърлям с чиста съвест. Simple Smile Хубавото е, че влязох в темата и видях непознато кафе, показаното по-долу, ще го пробвам!
Може да го ползвате за пилинг .Или да подхрани почвата на цветята.

Аз съм пила кафе с мин.годност.Не забелязах никаква разлика.Имаше си и аромат и каймак.Важно е как е съхранявано.

Общи условия

Активация на акаунт