Крем за избелване на кожата?

• 3 332
  • 4
  •   1
Отговори
  • София, Лагера
Здравейте, дами  Simple Smile
В началото на лятото реших да си избелвам кожата на лицето.  Grinning Не съм светла, не съм и тъмна, със среден тен съм. Малко бях на почивка по топлите страни и почернях (въпреки че се пазех), сега искам да си избеля лицето.

Моля за съвет какъв крем бих могла де ползвам за тази цел, като не търся избелване на пигментни петна, а на цялото лице.

Благодаря предварително!

# 1
Ноеми, точно сега е най-неподходящия сезон за избелване. Почакай до есента и прочети темата за пигментни петна. Има полезни съвети и мнения.

# 2
Не съм чувала кожа да се избелва след слънчев загар... От петна от слънцето - да, но не и цялата кожа... Освен това сега не е време за такива кремове и процедури, защото тази избелваща козметика прави кожата фоточувствителна и от слънцето може да се сдобиеш с петна, които после нямат премахване... Ако не искаш да хващаш слънчев тен на лицето, просто преди излизане навън си мажи слънцезащитен крем с висок фактор, 35+ или 50+... Има го в повечето аптеки... Сегашния ти тен постепенно ще се "измие", той не е траен и вечен... Може да си правиш маски с изцедено кисело мляко, знам, че те действат леко избелващо... Пиенето на вит.С също води до избелване на петна и на самата кожа... Но това са доста слаби методи, надали ще имат видим избелващ ефект...  Peace

# 3
  • София, Лагера
Благодаря за отговорите, дами!  bouquet

# 4
Аз ползвам Ахроактив слънцезащитен крем с избелващ ефект вече втора седмица. Страшен е ! Побелях с 2 нюанса .

Общи условия

Активация на акаунт