Какво правим ако завият сирените?

• 26 678
  • 276
  •   1
Отговори
# 150
  • Най-красивата страна
И да не забравяте да погрознеете и да носите мъжки дрехи, че никога не сме в безопасност с оная порода мъже:)
Няма да нося грозни дрехи, а пушка! hahaha

И дамски ловджийски дрехи Mr. Green
Видях,че има такива в мола ,комплект с много готина шапка и раница Mr. Green

# 151
  • sofia
И да не забравяте да погрознеете и да носите мъжки дрехи, че никога не сме в безопасност с оная порода мъже:)
Няма да нося грозни дрехи, а пушка! hahaha

И дамски ловджийски дрехи Mr. Green
Видях,че има такива в мола ,комплект с много готина шапка и раница Mr. Green
Розови? hahaha

# 152
Бог да го прости моят професор по история казваше, че до нова световна война няма да се стигне, защото това означава абсолютния край на човечеството. Толкова са мощни ядрените оръжия, че може да отвеят цялата планета.

# 153
  • София
Със сигурност ще нося двата най-дълги ножове като хайдутин. Ако трябва и мустак ще си пусна, не само мъжки  дрехи ще взема. Йо-хо-хо и бутилка ром.

# 154
  • София
Аз само се сещам за един апокалиптичен филм, На брега, с Арманд Асанте и мацката от Птиците умират сами, много ревлив...
Няма да оцелеем, не се заблуждавайте.

# 155
  • Най-красивата страна
Аз за всеки случай ще си купя комплектчето от мола и една пушка,ама и тя да е в тон. Mr. Green

# 156
Тук всяка събота свирят сирените.В началото много се плашех.Вече свикнах.
Защо всяка събота?В определено време ли и ако да,в колко часа?

# 157
  • sofia
Аз за всеки случай ще си купя комплектчето от мола и една пушка,ама и тя да е в тон. Mr. Green
Ако ги има в розово, земи едно и за мен!
За пушката...не придирям! hahaha

# 158
Аз само се сещам за един апокалиптичен филм, На брега, с Арманд Асанте и мацката от Птиците умират сами, много ревлив...

Да, много беше реалистичен. И аз горе-долу така си представям ядрения апокалипсис. Въпреки, че докрая се надявах на щастлив край.

# 159
  • София

Да, много беше реалистичен. И аз горе-долу така си представям ядрения апокалипсис. Въпреки, че докрая се надявах на щастлив край.
Някой помни ли как се казваше филма? Помня, че май беше поне от две части?

Иначе по темата - абсолютно неподготвени сме за всякакъв вид атака.

# 160

Не забравяй, че за определена порода мъжките дрехи изглеждат много сексапилно...  Mr. Green

# 161
  • София
Много интересна, но и страшничка тема. Аз, да си призная, леко съм притеснена от събитията по света и то от няколко посоки. Ако има време човек да вземе мерки - може би бягство в провинцията, специално срещу бомбардировки. Обаче, доколкото дядо ми, Бог да го прости, ми е разказвал за ВСВ - има ли окупация, нищо не те спасява, ходят по домовете войници и т.н., дори и без агресия, просто да се нахранят. Мен радикалния ислям много ме притеснява и дано разни пророци са прави, че България ще остане встрани. Ако трябва в чужбина - то има ли безопасно място в Европа.. Може би Швейцария, но как се промъква човек там. Или пък Литва, Естония, Латвия... Май никой не го влече към тези държави.

И още нещо - не знам каква е тази самонадеяност на държавно ниво, че да не си поддържа убежищата.

# 162
Бягаш в Естония и изведнъж се оказва, че пак си в СССР:)

Всъщност при катастрофа никой не разчита да спаси максимален брой хора. Мерките са за успокояване на съвестта, иначе при модерни оръжия пораженията ще са немислими. В такъв случай няма много кяр да си оцелял и да живееш в пост-апокалиптична обстановка.

А за радикалния ислям...ако се стигне до бой и се спре с политическата коректност, европейският мъж бързо ще се усети, дори срещу брадатите. Все още сме по-умни и силни, повече на брой, а с малко дух и хъс нещата ще станат. Няма да е красиво обаче...

# 163
  • Пловдив

Някой помни ли как се казваше филма? Помня, че май беше поне от две части?

Иначе по темата - абсолютно неподготвени сме за всякакъв вид атака.
Така се казва филмът "На брега"- http://www.imdb.com/title/tt0219224/?ref_=fn_al_tt_2 . И има книга - https://chitanka.info/text/37206-na-brega

# 164

И още нещо - не знам каква е тази самонадеяност на държавно ниво, че да не си поддържа убежищата.

Споко, за богоизбраните има най-най убежища.
Явно ще е по същия начин, както като взривиха Чернобил. Масата рупа зелена салата (даже един германец от ГДР разправяше, колко се радвали на неочакван внос на български домати), а за избрани ще има специална храна, вода, убежища и всичко.  Peace

Именно.  Sunglasses Освен ако и "богоизбралите" се не бъдат изненадани неприятно от Създателя.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт