Какво правим ако завият сирените?

• 26 691
  • 276
  •   1
Отговори
# 135
Лошото е, че при  конфликт, в мащабите, в които може да се случи, няма къде да бягаме.
Ами най-накрая някой да вземе да си стои у дома, че от това движение загряхте атмосферата и предизвикахте парников ефект.

Атомните бомби ли чакате?
Просто питам...

В такива моменти май поединичното спасяване е най-добро, вместо човек да се поддава на стадния инстинкт.
Мда. Това е най-сигурния начин. По нашите ширини се практикува успешно от повече от 1300г.

# 136
Скоро четох за евреите в Париж по време на Втората световна. Много от тях въобще не искали да бягат където и да е било, докато било време, защото им се струвало абсурдно точно в Париж да им се случи нещо.  Е, случило им се е.

Някъде бях чела, че конкретно във Франция е имало страхотна пропаганда колко са слаби немците и как нищо не могат да им направят. Laughing

# 137
Аз и преди съм го писала, ходя там, където се оцелява от столетия традиционно: Родопите. И пеша мога да стигна, ако трябва.

# 138
Аз и преди съм го писала, ходя там, където се оцелява от столетия традиционно: Родопите. И пеша мога да стигна, ако трябва.

Ти си ясна, няма друг, който да оцелее - ти ще си. Накрая ще те пратят да заселваш други планети.

# 139
В Балкана е по-добре.

Някъде бях чела, че конкретно във Франция е имало страхотна пропаганда колко са слаби немците и как нищо не могат да им направят. Laughing
Аха. Само дето никой не и е вярвал. То за това е и била нужна пропагандата. Ако вярваха нямаше да има нужда от пропаганда... Joy

# 140
  • Най-красивата страна
Ванга е предсказала,че в България война няма да има. Crossing Arms

# 141
Ванга е предсказала,че в България война няма да има. Crossing Arms
И без Ванга го знаем...
Но нали лаф трябва да има.

# 142
  • Кьолн
Тук всяка събота свирят сирените.В началото много се плашех.Вече свикнах.

# 143
  • Най-красивата страна
Като се замисля,май никъде в Европа не е  безопасно.
Може би Исландия?Там нали няма мигранти  Thinking

# 144

Ама има вулкан Laughing

# 145

Ама има вулкан Laughing
И мигранти има вече в Исландия. Ако искате място без мигранти-хващайте гегата и в Балкана-там няма социални помощи и интернет, така че няма как да срещнете мигранти.

# 146
И да не забравяте да погрознеете и да носите мъжки дрехи, че никога не сме в безопасност с оная порода мъже:)

# 147
И да не забравяте да погрознеете и да носите мъжки дрехи, че никога не сме в безопасност с оная порода мъже:)
Че вие сами ли ще ходите. Вземете си ваши мъже да ви пазят.

# 148
  • София
Мъжете ще са мобилизирани или ще са дезертирали.

# 149
  • sofia
Няма да нося грозни дрехи, а пушка! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт