Ноемврийче, покажи се - момче ли си или момиче?

• 58 572
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Но е вътре в интимните части нали? Като някакво мускулче дето се свива, пулсира, спазъм? Интересното е че наистина ги има в период, в който се усеща леко бълбукане в кормчето. По принцип ми е рано за ритничета, 16с, но пък втора бременност

# 661
Аз съм октомврийка ,че чак към септемврийките май ,ще наклоня везната 😁 Та спокойно мамчета . Моята беба в 27 седмица е още в седнало положение и рита точно в мехура ми 😂 Отделно като се размърда усещам точно нещо като побутване в интимните части .

# 662
Да, усещам как ме рита в интимните части.

Първото ми дете се обърна главина чак в 9-ти месец и беше голяма тръпка, защото се въртя няколко пъти. А тогава са си големи бебоците.

С първата бременност усетих бебчето в 16-та г.с., а с тази още в 8-ма. Лекарят ми не ми повярва и двата пъти, но не ми дреме. Явно си е до организъм и структура. При дребните и слаби жени като мен явно може и доста рано да се усети. Е, сега вече съм станала прасенце, ама след раждането ще свалям. Simple Smile

# 663
Емпирина,мисля да раждам там.Просто отговаря на всичките ми разбирания за раждане на бебе Simple Smile и за следродилна грижа.
Ако все пак нещо се случи и нямам финансова възможност,ще е с Дончева или Киров е Тина Киркова.Ама това е едни 10 %

# 664
Здравейте и от мен момичета, нова съм тук, но и аз да споделя за моята бременност. В 21 г.с. съм, но все още не усещам никакви помръдвания, ритници и побутвания, но не се притеснявам,  другата седмица съм на ФМ и ще се разбере пола най-накрая. Надявам се всичко да е наред, иначе от седмица ме измъчват зверски киселини.

# 665
Здравейте момичета, най-накрая и аз се реших да се включа. Казвам се Ина от София. Термина ми е на 20.11. Втора бременност, с второ момченце Simple Smile. Бих искала да ме добавите във фейсбук групата, ако може Simple Smile

# 666
Момичета, Вашите мъже усетиха ли вече бебетата? Моят, миличкия, все не може...като сложи ръка и малкия се успокоява...явно усеща баща си, знам ли... Simple Smile

# 667
Здравейте! И при мен е така empirina. Рита ме, а когато баща му сложи ръка и спира, много странно... Но успя да го усети, след като ръката му седя доста време Simple Smile

# 668
Таткото го усети един път, майка ми също успя Simple Smile Малкият е доста активен и определено се усеща отвън, но не постоянно.

# 669
И при нас доста често като чуе тати и спира и той се шегува, че пред него ще е послушна няма да лудува и да прави бели Grinning Това в кръга на майтапа, разбира се, иначе я е усещал доста пъти вече, защото идва на корема да "подслушва" и получава ритниче. А вчера бяхме на консултация и беше толкова активна, че чак акушерката я видя как "повдига". Но поне ме успокои, защото събота и неделя го беше отдала на релакс и ме беше постреснала. Всеки ден различна активност 😊

# 670
При мен все още не се усещат ритници. Или поне аз не ги отчитам като такива😂 21+6 г.с.

# 671
  • София
Моя усеща на 2-3 пъти, но трябва да си държи ръката по-продължително, пък той все мърмори че нищо не усещал и бърза да се дръпна, а движенията вече са съвсем видими за окото, какво остава за ръката.

# 672
И моят го усети. Наистина и аз отчитам различна активност. Хм

# 673
При мен все още не се усещат ритници. Или поне аз не ги отчитам като такива😂 21+6 г.с.
И аз бях така...съвсем нищо не усещах, но бях на преглед и я питах кога ще почна да го усещам и док ми каьа, че вече трябва да го усещам слабо...и някак си се успокоих ли или си вманиачих, но вече го усещам Grinning а таткото отпреди си казваше, че усеща нещо като си сложи ръка на корема, ама аз като не знам какво да усетя...Grinning

# 674
И аз бях така...съвсем нищо не усещах, но бях на преглед и я питах кога ще почна да го усещам и док ми каьа, че вече трябва да го усещам слабо...и някак си се успокоих ли или си вманиачих, но вече го усещам Grinning а таткото отпреди си казваше, че усеща нещо като си сложи ръка на корема, ама аз като не знам какво да усетя...Grinning

Ени, според мен като усетиш бебчето няма да го сбъркаш! Simple Smile Поне аз не мога да го оприлича с нищо усещано преди това.

Иначе и моето момченце е много активно, особено по време и малко след хранене. Горе-долу по 5 пъти на ден решава да се "разхожда" и в продължение на половин час си го усещам стабило. Може би заради предната плацента не може да се усети с ръка отвън. Самата аз съм го усещала с ръка едва 3-4 пъти.

Общи условия

Активация на акаунт