Чук-чук яйчице, в коремчето ми ще има сърчице! - Тема 327

• 50 464
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, момичета!

Сън, благодаря за темичката  Hug
Гоустче, нещо съвсем се обърках. Нали последния път док ти беше казал, че О е била по време на Ц? Желая ти от сърце да успеете напълно естествено, но ми се струват странни някои изказвания на твоя док Hug
Екзактли, съжалявам за Ц. При мен вероятно ще е от утре, така че ще гоним О по почти еднакво време  Heart Eyes
Желая на всички прекрасен ден  bouquet

# 31
  • Бургас
Благодаря ви момичета  Heart Eyes Heart Eyes Хайде, да не го дочакате утре  Mr. Green Mr. Green аз компания ще си намеря за следващата овулация, не се притеснявайте  Laughing

# 32
Здравейте, момичета. Пожелавам ви хубава и успешна седмица!   Hug easter easter easter yesyes

Екзакли, бързо да минава шарката и да оздравява малката хубавелка!  Hug

Лорита, докато не е дошъл Ц, нищо не се знае!  Hug

bouquet за бременелките ни , много много стиснати палчета за чакащите О и на кой за каквото са му нужни!  Hug Hug Hug

# 33
  • Varna
Цоп и аз тук Hug
Сън,благодаря за новата тема,дано ни донесе много положителни тестчета Heart Eyes Hug
Екзакли,поне е дошъл Ц и няма да те мъчи. Малката да оздрвява бързо bouquet
Лорита,докато недойде непускам палчета Hug
Гоустче, палчета да хванете О и скоро с две черти:pray:
Силве, за теб стискам палчета много силно  Praynig
На мен вече ми 10ден,ще видим дали ще успеем този месец Flutter
Бременните кормчета Heart Eyes
Палчета за всички на които им е необходимо Hug

Последна редакция: пн, 17 апр 2017, 18:24 от Valentina Dragancheva-Encheva

# 34
Цоп и аз тук Hug
Сън,благодаря за новата тема,дано ни донесе много положителни тестчета Heart Eyes Hug
Екзакли,поне е дошъл Ц и няма да те мъчи. Малката да оздрвява бързо bouquet
Лорита,докато недойде непускам палчета Hug
Гоустче, палчета да хванете О и скоро с две чернш  Praynig
Силве, за теб стискам палчета много силно  Praynig
На мен вече ми 10ден,ще видим дали ще успеем този месец Flutter
Бременните кормчета Heart Eyes
Палчета за всички на които им е необходимо Hug

Вале с теб сме горе долу в синхрон 🤞🏻
Редактирам : аз нещо се заблудих , разбрах че ти е 10-ти ден след О 🤷🏼♀

Последна редакция: пн, 17 апр 2017, 19:34 от Силвия Атанасова_552024

# 35
Христос Воскресе, момичета! Бъдете здрави и нека скоро се радваме на пухкави бебчета 🙏

Прекрасна тема, Сън! Благодарим! Нека е на късмет и има много хубави новини!

За първи път нямах търпение да минат празниците, за да  се видя с док утре. Много силно се моля всичко да е наред и да се развиваме добре 😍❤ Имам доста чувствителни зърна и уголемени гърди.. ту се успокояват, ту се засилват.. пия но шпа 3х2, че нали пътуваме от единия край на България до другия и нямам болки.. леки прибоцквания рядко, дано се задържи така и утре док ни зарадва! Стиснете палчета за нашето малко чудо 🙏

Камелия, прекрасни чертички, лека бременност и до финал!

# 36
Привет и от мен! Записвам се в темичката! Браво Съни, прекрасна е толкова цветна и пролетна, залива те с положителни емоции! Пожелавам на всички ви най красивата пролет, изпълнена с много положителни тестчета!  Hug Hug  Heart Eyes bouquet

Аз влязох в шеста седмица, засега нещата при мен са спокойни като изключа болките в гърдите!

# 37
  • Стара Загора
Здравейте, момичета, и да ни е честита новата темичка - прекрасна е! Благодарности на Съни за нея 💐💐💐
Извинявам се, ако обидя някой, но Христос не беше ли Възкръснал .... на няколко места прочетох "Честито Рождество Христово" 🤔🤔🤔
Ками, честити две чертички! Успешно бременеене 😘
На цикличните и болните  Hug Бързо се оправяйте и хайде отново в играта
На (не)чакащите 🍀🍀🍀 силно стискам палчета
Покрай последните приготовления за сватбата не ми остава време да пиша, но редовно ви чета. След Ц, ние започнахме отново опитите, дано този път са успешни  Praynig
Хайде тази седмица да се чуят много сърчица ❤❤❤
Успешна седмица на всички и дано завалят един куп положителни тестчета!

# 38
Да се запиша и аз... отново си имаме хубава тема bouquet благодаря SunLight
kamelia!!! честито, страхотни чертички Hug
Alady и ние сме като вас, ще се борим за козирог Laughing и аз и ММ сме същата зодия... Ако стане ще сме едно чудно семейство само от козирози  Laughing Praynig
EXACTLYou бързо оздравяване на детенцето
ghost_lights много хубави фоликули имаш, дано това е твоя месец
Valentina Dragancheva-Encheva стискам палци Peace
ton4etyyy стискам и на теб палци всичко да е наред Peace
Billyvod  Hug
diadora1010  Peace

Момичета стискайте ми палци, този месец най-накрая да видя фоликул. Направо се съсипах от тия стимулации. Корема ми е син, все едно някой ме е бил... Sad В четвъртък съм на преглед и се моля да има поне един Praynig казват, че надеждата умира последна. Днес ми е 8 ден, но не усещам никаква болка в яйчниците и си мисля, че по-скоро няма да има образувал се..... ноооо, иска ми се тия яйчници да се събудят... Cry

# 39
Пинки , рано е да усещаш болки според мен 🤞🏻Стискам палци всичко да е наред

# 40
  • София
Pinki,  аз си усещам овулацията много ясно. Но придърпвания или болка усещам максимум 2 дни преди самата

# 41
  • София
Pinki, имаш fingerscrossed от мен!
Екзактли, бързо да оздравявате!

# 42
  • Varna
Пинки, стискам палчета да се получи хубав  фоликул и да си имаш едно хубаво пухкаво Януарче Hug Hug Hug
Силве, де да беше 10 дни след О, но те първа ще я гоним . Вече имам и болки, което значи че ще е на 11-12 ден - твърде рано за мен  все е на 15-16 ден, но каквото таково ooooh!

# 43
Тонче, силно стиснати палчета за прегледа. Чакаме прекрасни новини. Hug

# 44
  • Габрово
Пинки и Тонче стискам ви палци за хубави новини Peace
Влизам да ви пожелая спокойна нощ и бебеносна на борещите се под чаршафите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт