Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 524
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Добре, че повече ме мързи, отколкото ми се яде, защото иначе вместо да сваля 10 кг, ще кача толкова само като ви чета  Close
Тестото е любимото ми "прегрешение"  Mr. Green

По-добре кажете къде ще ходите на море, че нещо не мога да го измисля  newsm78

# 346
Аз даже вече съм в офиса.
Ако ме пита човек, мога да изброя поне няколко града в България, които харесвам, обаче обичам София. Чувствам се идеално тук и дойдох по собствена воля и със силно желание. И за мен не е спокойствието.

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 08:22 от Sunny29

# 347
  • София
Аз даже вече съм в офиса.

И аз  Laughing Работливки, еййй Simple Smile
Много ти е сладък Люлячко  Heart Eyes

# 348
Добро утро!
Стана ми любопитно какво има да казва/показва Васил Иванов.
Почивката ми се вижда далечна, нищо не сме планирали още. Сигурно е време  Thinking

# 349
  • Ямбол
Днес единствено нямам първи часове. Но пак станах рано.
На море съм в Приморско. Каня му се вече. Само да минат баловете и изпитите и ще мога да избягам за малко от тук.
Аз съм си казвала, че не понасям София. Другите големи градове са ми ОК. Само в София се чувствам гадно.

# 350
Съни, много е сладък и усмихнат. Heart Eyes

# 351
Съни, прекрасни снимки и момченце! Аз се събудих в 5,30 и чаках малко да съмне, че да разходя кучето. Напоследък ми става нещо и се събуждам около 6. Аз май писах вече  - на море ще ходим през юни в Римини, през останалите месеци в любимата Варна Heart Eyes

# 352
Добро утро!

И днес се очертава натоварен ден, или поне така съм го планирала, пък ще видим. Simple Smile

Баба ми правеше невероятен "мазен хляб", така му казваше. Как ли е сме се опитвали да го докараме с майка ми, уж и оригиналната рецепта от братовчедка от село взехме - и не, не е същият.

За море още се чудя дали да ходим. Отпуската ми е септември месец чак и се чудя по-скоро за дестинация с минерална вода и басейни.

Като сте на снимки, няколко лигави заедно с децата. Simple Smile

Скрит текст:

# 353
Голям сладур е малкият, Съни! Ти си знаеш!
Мен пък ми харесва София, но ми е доста далеч и когато отидем все с бързане я свързвам.

# 354
Много хубави деца Сесил, а малкият е такъв пандишпанчо....

# 355
  • някъде ... тук ...
Добро и от мен!
От 15 минути съм в офиса... Сега надничам тук за малко  Simple Smile

Избягвам тестените, макар да прекалих в събота с козунаците. И не меся. Хич не ми действате, пишете си за тутманици.

На море - засега е ясно начало-юлското море. Ако остане време и пари, пак ще има едно септемврийско, преди училище.

Свиква се със София. Обаче бягствата на спокойствие, далеч от много хора (не в други градове), много помагат на психиката и вредят на стреса Laughing

Съни, Люлячко много му подхожда Hug
И Сесил пуснала снимки. Големи сте сладури Hug

# 356
  • София
Добро утро!
Стана ми любопитно какво има да казва/показва Васил Иванов.
Почивката ми се вижда далечна, нищо не сме планирали още. Сигурно е време  Thinking

Според в. Банкер е говорил за цензурата в Нова телевизия. Имал бил и записи доказващи това.

На мен София е любимият ми град. Дойдох преди повече от 25 години тук с голямо желание и ми е много тъжно, че този хубав град се съсипва от алчни и безскрупулни хора, които пет пари не дават за духа на града. Преди много обичах да се разхождам по улиците на долния Лозенец и да чета табелите по къщите - тук е творил ..., тук е живял ..., Харесва ми, че в града има история.
Родният ми град е с типична соцархитектура. Никаква индивидуалност.  Няма стари и интересни сгради. От единият край на площада до другия се минава за 15 минути.
В София може да обикаляш и все да ти е интересно Heart Eyes

# 357
Аз го играя болна днес. Така е думата де, иначе наистина се чувствам болна. Изядох четири хлебчета с крема сирене и много прошуто, стана ми още по-лошо и лягам.

# 358
София е градът на моята младост. Градът, в който започваха и свършваха любовите ми. Градът, в който се открих, опознах, харесах и самовлюбих. Сега нямам потребност да се връщам в София, тя е част от един етап от живота ми, минал вече. Минаваме транзит от там или с много кратки спирки. Тази София сега не е онази София.
Морето, да... вече нямам търпение. Сарафово, както всяка година, с тайфата любими хора. Писала съм. Размазващо зареждане, прости удоволствия - спокойствие, приятели, слънце и вода, щастливи деца, хубава храна. Минимум циливилизация.  Wink
Болят ме петите след вчерашната разходка, а днес ще трябва да прекарам поне няколко часа в лабораторията права.

# 359
Свиква се със София. Обаче бягствата на спокойствие, далеч от много хора (не в други градове), много помагат на психиката и вредят на стреса Laughing
Мен пък точно тишина и спокойствие ме изнервят. Като ми каже някой, че на село е хубаво, птичките пеят и настръхвам. Те като зацвърчат от тъмното, та не млъкват.
За мен е хубаво там, където има много хора. И на море, и планина това е моето място.
Сесил, прекрасни снимки и позиращите също!

Общи условия

Активация на акаунт