Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 540
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 360
  • Germany
Момичета, някой да знае къде точно се намира факултета по дентална медицина в София?

# 361
Момичета, някой да знае къде точно се намира факултета по дентална медицина в София?
До ВМА.

http://www.fdm.mu-sofia.bg/?q=node/82

Бул. "Св. Георги Софийски"  № 1

Тел.:  +359 2952 05 59

+359 2952 05 59  

# 362
  • Germany
Сбъдваща, благодаря!  bouquet

# 363
Аз се наспортувах ,подозирам,че ще се обзаведа и с мускулна треска,но красотата изисква жертви  Flutter .Бяхме единствените куковици толкова рано  Crazy .Пазарих,прибирах дрехи,пооправих,сложих да се готви вечерята и след малко сядам да почивам.
Предпочитам тишината,спокойствието,домашният уют.Тълпите,с много хора и шумотевица,ме карат да се чувствам клаустрофобично  Stop .

# 364
Sesylle, Борис и Калина са много чаровни деца, винаги с удоволствие гледам снимките им. Тя с нейната меланхолична красота, а той с тези палави пламъчета в очите... Страхотни са, да са ти живи и здрави  Peace

Днес цял ден се забавлявам с една колежка. Стана на 50 и откачи. Смени прическата, сменя поетапно гардероба, тръгна на зумба и още някакви танци, кара АТВ, летя с аеродиум, скача с парашут, ходи на картинг, има купени ваучери за парапланер и бънджи... Днес е облечена и гримирана като стийм пънк тинейджърка - само като я погледна, и прихвам вътрешно. Преди малко се наложи да отида до стаята ѝ - пред вратата застанах мирно, вдишах дълбоко няколко пъти, и започнах да си разказвам тъжни истории наум. Не знам кой ѝ е дал идеята за грим, но е нещо като по-възрастната сестра на Алис Купър...

# 365

И Софията ваша да си е:) Само по работа набързо и изчезвам, не е за мен това напарежение. Отвсякъде коли, засичат, свирят, ужас! Ако съм с метрото ще ми е по- спокойно. Когато сме в чужбина, много рядко наемаме кола, предпочитам с градския транспорт да се придвижваме, гледаш си, бъбриш си, а не на нокти на волана. Не мога да живея в голям град, стресиращо ми е, над 100 000 за мен е голям, такива като на Титина с милиони жители, даже не си ги предствям:)

Жаки, аз пък реших, че там ще се местите  newsm78 Въобще не мога да ви хвана спатиите  Wink

Сбъдваща, къде на Сарафово ходите? Помня, че и вие като нас сте голяма банда с много деца  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 10:46 от raja_nikol

# 366
Тестото е и моето изкушение. Не налитам на сладко, нямам потребност, но хляб и всичко тестено (солено) много ме изкушава… добре, че не се научих да меся. Тия рецепти за тутманик съвсем умишлено ще ги прескоча, в случай че има някоя съвсем лесна за лаици като мен  Mr. Green

София… сякаш ми е противоречиво мнението. Нямах търпение да се махна от там, а сега съм се затъжила, може би защото само минаваме от там и никога нямам време просто да се разходя из града. Лайкнала съм във фейсбук Етюдите на София, много хубави снимки постват, определено е град с характер София. 

Скрит текст:
Много обичам улични лампи

Иначе мисля, че за мен идеален е град със средни размери, но ако трябва да избирам между лудницата на милионен град и спокойствието на малко градче, определено бих избрала спокойствието.

# 367

Днес цял ден се забавлявам с една колежка. Стана на 50 и откачи. Смени прическата, сменя поетапно гардероба, тръгна на зумба и още някакви танци, кара АТВ, летя с аеродиум, скача с парашут, ходи на картинг, има купени ваучери за парапланер и бънджи... Днес е облечена и гримирана като стийм пънк тинейджърка - само като я погледна, и прихвам вътрешно. Преди малко се наложи да отида до стаята ѝ - пред вратата застанах мирно, вдишах дълбоко няколко пъти, и започнах да си разказвам тъжни истории наум. Не знам кой ѝ е дал идеята за грим, но е нещо като по-възрастната сестра на Алис Купър...

Joy Представих си я и ти завидях на самообладанието...

За София и аз съм с противоречиви чувства. Имах си любими места за разходка, които сега ми липсват. Прекрасна е по празниците, когато се изпразни. Но аз не мога да живея с толкова много хора на едно място. Пътуването от работа до вкъщи ме влудяваше. Лудницата и забързаното ежедневие - също. Не, че сега ми е по-бавно ежедневието, но поне страничните дразнители не са толкова много. И малкия град, разбира се, има своите минуси (особено откъм лекари, на пример), но тя цялата България не е чак толкова голяма, за да се чувствам кой знае колко отдалечена от нещо важно.
Иначе аз се боря за дзен, чистота и спокойствие и за това ще емигрираме на село  Laughing. На Велик ден, в 16 ч. следобед, в иначе обезлюдения ни квартал някой режеше дърва с резачка. Това занимание при нас е нещо като национален спорт - прави се постоянно, непрестанно, независимо от годишните сезони, често в тандем с другите комшии  hahaha

# 368
  • Варна
Напоследък слушам по Зи Рок едни реклами на инфинити, с Васил Найденов и Поли Генова. По принцип знам каква е целта на рекламите, но тези предизвикват в мен позиви на бурен смях всеки път, особено тази с Поли Генова. Малко в повече ми идва патоса в репликите й.

# 369
От София съм и си харесвам града. И ми е писнало да слушам колко е гаден, ужасен, мръсен и още по-гадни епитети.

Нали, нали! Точно на същото мнение съм и аз. Не че е нужно всеки да харесва града ни, но поне като избереш да живееш в него, би трябвало да се постараеш да го обикнеш и да се държиш като отговорен жител, който го е грижа за мястото, което обитава, а не като нехаен наемател, който е временно и не му пука.
Като не ти харесва София, има и други места за живеене, и без това градът не е пригоден за толкова хора, колкото в момента го населяват.
Аз обичам и други градове в България - Бургас например. И Плевен ми е много любим. Варна харесвам също, но Пловдив и Търново някак са ми далеч от сърцето, не се чувствам добре там. А най-неприятно ми е било в Силистра.
пп: Алечка, рязането на дърва от съседните дворове е моят ужас от годините, когато живеех в къща - хем градкса къща - с лалета в двора, а не с кокошки и зайци. Уж граждани, ама са си точно селяни - все нещо правят по тия дворове, свързано с вдигане на шум и разнасяне на смрад. И като някой ми каже, че в къща ще му е по-тихо, само потривам и ръце и се подсмихвам, защото знам от личен опит, че не е вярно.

# 370
Снимките с лалетата на Сбъдваща са прекрасни, другите ги пропуснах. Сега ще се върна да видя Калина и Борис, защото през телефона не ми се отварят. Никога повече ай фон.

Да се отчета за гардвето. Борец е птичето, сутринта беше по-жизнен и сега е при ветеринаря. Не иска да яде сам, но това е характерно за тях като са стресирани, а лошото е и че свикват така. Като го постабилизират ще го изпратят в център за диви животни. Казах им, че ако не го искат, ще го взема, но ми трябвало лиценз.

Дано да оцелее милото.

# 371
Жаки започна да повръща, ей така от нищото, изведнъж. И вода да пийне повръща, какво е това чудо не знам. Не изглежда болна. Спрайт ли да пратя да купи баща и? Дано размине днес, че утре ще пътуваме по работа и ако трябва да я водя с нас, ще е много трудно. Не мога им да отложа срещите, пффффф!

Райче, София изобщо не сме я обсъждали, като вариант за живеене, не е за нас изобщо, казах защо, ту мач стрес, за моята особа:) В столицата обаче е всичко и работа и бизнес, там се случват нещата, така че има хора, които щат не щат се местят там.

На море още от юни, по на юг, около Лили вероятно:)

Сесил, големи сладкиши са  Борис и Калина Heart Eyes

Пак нямаме вода, б@х тая авария 4 дни! Аман!
И какво е това време?! Зима ли иде що ли? Миа чи писа, че в училище е адски студ под 15 градуса в стаята, парно няма.

# 372
Добро утро!
Честити да са ни новите 240 депутата! Mr. Green
ММ днес е рожденик. Става на 39 години. A имаме и годишнина от сватбата- 14г. A аз съм болна- гърлото ужасно ме боли. Имам компрес, навлечена съм като бабка и изглеждам като такава. Да си призная, че късно вчера получих подаръците си. Ваучер от един от най- скъпите магазини, което означава, че със сигурност ще прескоча упомената сума. А с моето интернет пазаруване се чувствам не на място  в такива магазини. И ще ми бъде много трудно. Имам и ваучер за козметично студио. Напълно непознато за мен.  Rolling Eyes А съм толкова гнуслива, че ще го пропусна. И да си измрънкам, че съм недоволна и това няма как да го прикрия. ММ вчера ме ме успокояваше, че може да си правя масажи на лицето, а аз му отвърнах, че се срамувам от лицето си.  Cry И тортата остана недоукрасена........
Съни, изпуснах младежа! Другите малчовци са супер.

# 373
Добро утро и от мен Heart Eyes
Наспахме се най-после.
Къде забутахте темата за завиждането,  че се върнах от чудесно място и съм за завиждане Grinning С тен съм  дори  Mr. Green

# 374
  • Телиш/Плевен
Линкът излиза като спам, та ако може да кажеш от кой сайт е, а аз ще намеря рецептата и ще измисля после как да впиша източника в книгата. Hug

Даун, дано оцелее! Praynig

Мариат, да ти е жив и здрав мъжът и честита годишнина, обичайте се все така! baloni

Общи условия

Активация на акаунт