Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 782
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 435
Бе и Теле е добре.Обичат парите, храната и секса. В тоя ред.  Simple Smile
Ся, един инат да им е кусура. Wink
Ша.ру, моя овен храната не я обича. Mr. Green Само Инат, секс, пари......В тази последователност.
Моят син ме пита как се разболява човек от СПИН. Играе Тривиадор и от там знае за болестта. Като му казах кои са начините на заразяване и въздъхна с облекчение, че той скоро от СПИН няма да е болен, защото не прави секс.

# 436
Белинда, салса, секс, салса - в тоя ред и козунака е готов  hahaha
Стискам палци да е скоро е неусетно  Hug

Пак кофти ден на работа днес... Ужас, а още не сме влезли баш в сезон.

Обаче, да ви разправям.
Скрит текст:
Обаждам се до един бетонов възел до наше село да питам правят ли доставки и колко ще ми струва, някаква информация, демек, предварително да събера, преди да пратя моите да пазаруват. Вдига ми някаква леля. Аз, нали учтиво.
- Добър ден,  да попитам имате ли пясък, цимент, доставки правите ли, колко струва, как става плащането.
-Чакай, вика, да зема един лист да запиша.
- Ами, казвам, трябва ми един кубик пясък, 200 кг. цимент, изброявам там.  За село Д.
- Добре, след малко ще ви ги докараме.
- Ама не, госпожо, аз искам само да питам, за да знам да пратя мъжа ми да ви плати и да може после да ви посрещне.
- А, начи няма да давате поръчка? То се поръчва като ще вземате! Аз тоя лист го хвърлям! (При което аз си представям как мята един лист амбалажна хартия в коша) и ми затваря телефона.
Нищо не разбрах, от това, което ме интересуваше, та ще пращам мъжът ми утре да се пазари с тая леля, която в ума ми кара багер и има мустак  hahaha

А сега ще си направя бъркани яйца и доволно ще припадна...

# 437
  • София
Белинда, салса, секс, салса - в тоя ред и козунака е готов  hahaha
Абсолютно никакъв шанс. Мъжа ми от известно време минава на не по-малко от метър и половина от мен, яде чесън и вчера гледам, че едно шише със светена вода от Бачковския манастир е извадил hahaha Ако тук във форума ви се виждам люта, смЕтай к'во е у нас Joy

# 438
  • Бургас
Честита ви годишнина, Мари! Да се водите в любов и разбирателство още дълги години!

Майките на 12г. младежи, помагайте! В събота сме на РД на приятелско дете и идея нямам какво ги вълнува на тази възраст. Младежът е фен на коли, но през годините всичките ми подаръци са били около това.

Утре сме на консултация с ударна доза от 2 ваксини. Пообиколих разните теми, ми то колкото бях пощръкляла, съвсем се сдухах. С Вики отивах като пич, без грам притеснение. Сега що така?

Белинда, който и да е денят, леко да е!

Ние нали сме на морето, та лятото сме все на планина, странно ми е да ходя на почивка на море. Това лято обаче може и да сме в Синеморец, който все планираме и не реализираме.

# 439
Селест- за подарък безжична мишка, слушалки, тениска с модерна щампа...
Аз бих сложила само едната ваксина и след две седмици другата. Нема шанс да са на веднъж двете ваксини при мен. Naughty

# 440
  • Пловдив
Сандалите са точно, абсолютно същите. Грозни, мъжки, черни, ама адски са удобни. Това са ми ежедневните, иначе имам и по-женствени чифтове. Но с тези все едно съм боса.

# 441

Майките на 12г. младежи, помагайте! В събота сме на РД на приятелско дете и идея нямам какво ги вълнува на тази възраст. Младежът е фен на коли, но през годините всичките ми подаръци са били около това.

Футболна топка, баскетболна топка, лего или какъвто и да е конструктор, енциклопедия за космос ,природа,животни и др., биография на любима футболна звезда.

Няма начин нещо от тези неща да не е любимо.

# 442
  • Бургас
Благодаря! Енциклопедията за Космоса ме спечели.

# 443
  • София
Не са ли големички на 12 за конструктори и енциклопедии Rolling Eyes Не знам, моите този етап го минаха доста по-рано. Малкият чете енциклопедии непрекъснато, но той е на 8 Rolling Eyes
Моят е фен на електроники, значи става слушалки, камера за компа, мп3 плеър и най-вървежното - проучи има ли конзола, ако да - каква и тука вече възможностите са безкрайни - поне 100 вида игри, ваучери, абонаменти за он лайн игра, ваучери за плей стора и т.н. Също старо, но винаги вървежно при сина ми - книга. Не е най-якият подарък, но в крайна сметка винаги си чете, каквото са му подарили Wink

# 444
  • До морето
Никога не съм слагала 2 ваксини наведнъж! Няма нужда от такова натоварване на организма. А и ако направи реакция, откъде ще знам от коя ваксина е?! Назад сме с 2 ваксини, ама не ми е драма, заникъде не бързам.

# 445
Дъжда ме изкъпа мен. Чадър не бях взела, вдигнах качулката, но се понамокрих хубаво. Вече съм на сухо, изкъпана ама наистина. Laughing

Честита годишнина, Мари! Да сте все така щастливи и обичащи се!

Телетата са супер. Simple Smile  Не съм Телец, Везни съм. Но ги харесвам.

# 446
Не са ли големички на 12 за конструктори и енциклопедии Rolling Eyes Не знам, моите този етап го минаха доста по-рано. Малкият чете енциклопедии непрекъснато, но той е на 8 Rolling Eyes

Има за всякакви възрасти.Има за малки деца, има и за по-големи.Моят е почти на 12, някои от приятелите му вече ги навършиха , все това се подарява, децата се радват.

# 447
Моят почти 13-годишен ми дудне за нов Нърф, да му се не види и диването. Няма да го получи, има вече 2. Ваучер за спортен магазин би го зарадвал също много.
Още идеи освен слушалки, МП3 плеър или конзолни игрички - допълнителен обектив за смартфон - има онлайн за около 15-20 евра, универсални, със щипки се закрепват. За дечковци идеални.
https://www.amazon.de/Kameraobjektiv-Set-BlitzWolf-Weitwinkelobj … bjektiv&psc=1
https://www.amazon.de/TaoTronics-TT-SH014-Objektiv-Smartphones-W … artphone+objektiv
https://www.amazon.de/MYTK-Smartphone-Fischauge-Weitwinkel-Mikro … artphone+objektiv

# 448
Здравейте прекрасни момичета,
като майка на две телета и сестра теленце мога да кажа само, че са много добре телетата. Няма никакъв проблем с тях. Много са лесни за общуване и са приятна компания.

# 449
Aз да попитам някой има ли вече този парфюм рекламиран от Jolie , колебах се,  а сега ме е яд, че не го купих от Франкфурт,   от тук не купувам парфюмите си.
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Mon-Guerlain-43297.html

Общи условия

Активация на акаунт