Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 6

• 92 724
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Някакъв серум с витамин С

# 301
Благодаря Миоки,мислех да си взема Lierac Mésolift,но аптеката беше вече затворила,та си взех това,

видях че са открили нов магазин на Yves Rocher  и влязох да разгледам

# 302
Сподели мнение след като го ползваш.
Не мог ада разбера същия ли е като този или са различни  Thinking

# 303
Тези дни четох една статия да уреята в козметиката, в която казват, че всъщност това е името под което се представя карбамида, което е доста вредно и токсично съединение.
Ползвала съм козметика с уреа и съм доволна, но това ме накара да се замисля.
За продуктите с витамин С съм доволна за избистряне на тена, но за бръчките не съм видяла особен ефект.
Днес това пробвах, отдавна му се чудех най-накрая го купих.
Както и очаквах  ексфолиант,въпреки гръмкото му име, добре почиства, не изсушава кожата, въпреки грапавите частици, нямах зачервявания, това от един път. Но като за цената му не съм чак толкова впечатлена, да видим при по редовна употреба
https://mybodystore.bg/eksfoliant-vitamin-c.html

# 304
Ами той вит.С е за избистряне на тена, помага в борбата с пигментните петна и предпазва от свободните радикали. Не бори бръчки Simple Smile
Активните съставки предпочитам да са в кремове, серуми и тоници, които остават по-дълго върху кожата. В измиващи продукти няма голям смисъл, защото повечето отива в канала.

# 305
  • тук и там
Поръчах си Астаксантин  на капсули за превенция срещу пигментация .На мен през лятото са ми голям проблем пигментните петна.Не съм ползвала до сега-ще видим  дали ще има някакъв ефект.Нямам големи очаквания,но и това да пробвам.

# 306
И аз го започнах преди 1 седмица. Помагал и за други проблеми които имам, което ме накара да взема да пробвам.. Усещала съм ефект от приемането на омега 3, та възлагам надежди и на това.

# 307
Здравейте, момичета. Благодаря много за всички от вас, които отговориха на въпроса ми. Ще потърся предложенията, които ми  дадохте и ще почета малко. Иначе майка ми е малко нехайна към кожата си и за това реших аз да потърся нещо. Ние със сестра ми я снабдяваме с масло от бадем, което и се отразява добре за околоочния контур. Мисля да и взема и масло от арган може би. Аз лично обичам да ползвам масла и съм доволна от тях. Съжалявам, че не успях да се включа по-рано, но имах малко здравословни проблеми. Благодаря пак Simple Smile

# 308
Щом е доволна от масла, това е нещото, което харесвам и подновявам
https://terredoc-bulgaria.alle.bg/%D0%B3%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%B … 0%B8%D1%86%D0%B5/

# 309
  • София
Относно Астаксантина да попитам-как изглежда опаковката и откъде поръчвате?
Намерих един продукт,предлаган от Орифлейм, дори в момента е на промоция.
Влияяе ли на теглото?  Rolling Eyes Joy, че да не стане обратен ефекта  #2gunfire

# 310
Аз от Амазон си го взех. 180 капсули 12мг за £16.
Една седмица го пия, за сега ефект няма, но не се и очаква толкова бързо. За напълняване не знам, освен ако не ядеш повечко  Laughing
Пише, че е с натурален произход, че има и изкуствен.

# 311
  • София
Да, Миоки, има натурален и синтетичен, но и двата вида действали.
Мога да изпратя линка на ЛС,които е по-запознат, да не е реклама или спам тук.

# 312
Давай тук.

# 313
  • София
ок, пък модератора ще прецени.
Ето на това попаднах

# 314
Да и аз четох, че е полезен за проблеми със ставите. Това беше другата причина освен петната, заради която го взех.
На този не пише колко милиграма е обаче.

Общи условия

Активация на акаунт