Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 6

• 92 686
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Lierac може да се закупи от аптеките.

# 376
Аз никаква полза не видях от гелчето на Лиерак, нито от други техни кремове за околоочен контур.

За подпухнали очи съм забелязала, че по-голяма работа от самите продукти вършат масажорите. Аз имам една празна опаковка от серум, чиито масажор е страхотен. Откакто е свършил оригиналния продукт го пълня с други серуми и с масажора нанасям. Той е подвижен и метален, а сега съм го напълнила с кофеина на Ординари. При мен поне този метод моментално извършва чудеса. По козметичните магазини вероятно дават за проба малък размер на продукта, като този на снимката.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 13:43 от Анонимен

# 377
ооо тоя продукт ми го нанасяха в един магазин и верно ме подмладиха за минути. Но явно не е било от серума, ами от апликатора. Бях хукнала за поредния ФДТ и консултантката ми изтри моите ми кремове, и ме почна от нула. Та това беше първото което нанесе под очите и по нататък пак с на Ланком основи, кремове и т.н., докато стигна до ФДТ им. Значи от тая пипета ли какво да го нарека това е станало чудото. Ще се купува.

# 378
Не е пипета, а метален подвижен масажор. И други серуми имат масажори, но повечето са ролкови. Този върши голяма работа. Аз като съм изморена, недоспала или болна имам подпухнали горни клепачи. Като почна да масажирам с това нещо, усещам как болезнено се разнася вътре някаква втвърдена тъкан, като на схванат гръб например. Grinning После съм като с нови очи, но няколко минути кожата е зачервена.

Опитай да си поискаш мостра, т.е. малко шишенце. То има същия по размер масажор като голямото. Самият ланкомски серум не ти трябва.

# 379
Оо непременно, и да, помня, че беше ме заболяло доста докато ме масажираше тая. И сигурно така трябва да е май.

# 380
Чудесно, имах такъв серум мини и го изхвърлих, защото действието му не ме очарова.

Иначе от години вечер ползвам серума Genifque за лице  съм много доволна.

# 381
Аз вече имам над 30 продукта на The Ordinary, в това число и няколко ФДТ и праймъри. Няма нито един продукт, от който да не съм възхитена, просто защото за първи път виждам козметика, която работи. Може би значение има и това, че предварително чета и въобще проучвам кои продукти са подходящи за моята кожа, какво мога да очаквам от тях и в какви срокове. Сега ясно, че някои неща са непоправими и магическа козметика няма. Някои от нещата купувам вече за втори път, например кофеина и хиалуроновата киселина. Buffet не бих повторила, защото е комбинация от други продукти на марката, които вече имам и само заради смесването им в едно шишенце, не мисля, че двойно увеличение на цената си заслужава.
ФДТ са супер, препоръчвам горещо. В момента почти няма налични цветове, защото нямали помпи, но аз и без това смесвам различни, защото не мога да улуча онлайн цвета си. Взех светли, тъмни, натурални цветове, с жълт, с розов и неутрален подфон, както и с частички и постоянно смесвам нещо. Grinning Серумът ФДТ го ползвам и за коректор и най-сетне нямам грижи със събиране в гънките и образуване на несъществуващи бръчки. Течният праймър ползвам дори и без ФДТ, а като ходя по пудра или без грим даже. Заглажда много хубаво, скрива пори и е супер лек.
Сега почвам да се мажа с разни киселини, които накупих, че ми омръзна да ходя с тен.
Абе няма как да имам смесени чувства към тази марка и наистина е The Abnormal Company в бялата козметика.

От къде си ги купувате?

# 382

От къде си ги купувате?

От сайта им. Досега винаги са ми ги доставяли за седмица, въпреки че има предупредителен надпис, че са много натоварени и поръчките може да се забавят. Над 25 евро е безплатна доставката. Отскоро имат и физически магазин в Лондон.

Някой има ли впечатления от продукти с Argilerine? Съставката е запазена марка на испанска фирма, но вече и The Ordinary я продават. Наричат я "ботокс в шише". Вършела същото като ботоксът, т.е. блокира мускулите и съответно изглажда бръчки, особено по челото и около очите. Аз от два дни мажа и още нещо не виждам.

# 383
Аз съм си купувала Ординери от Asos и от victoriahealth.com

Този argilerine определено не е същото като ботокс. Не съм ползвала, но гледах ревюта в ютуб. И да има някакъв ефект на теория, на практика е доста незабележим.

# 384
В Ютюб не съм гледала, но четох доста ревюта и всички говорят за забележителен ефект. А че действа на принципа на ботокса е факт, но разбира се не в дълбочина като при бодене.
http://www.livestrong.com/article/15724-what-does-argireline-matrixyl/

Argireline's action is thought to be similar to that of Botox. What this means is that it blocks the release of neurotransmitters from the neurons to the muscles. Because these neurotransmitters are necessary for the contraction of muscles, Argireline works to relax muscles near the top of the skin, thus eliminating wrinkles.

# 385
Може, аз не съм го пробвала лично, но съм с резерви.

# 386
Може, аз не съм го пробвала лично, но съм с резерви.
И продължавай да бъдеш с резерви,защото Аргирелин е много далеч от ефекта на ботокса,но не е излишен да се ползва,вложен в козметика.

# 387
Не ти схванах идеята на изказването.  Thinking
За сега нямам нужда от ботокс, така че ще си спестя и argireline докато не събера достатъчно информация струва ли си да инвестирам или не. За момента не съм убедена, че си заслужава да го вмествам и него някъде в режима си.

# 388
Миоки,никой не те кара да го ползваш,просто ти имаше резерви относно ефективността,а аз от опит ти казвам,че ботокс и аргирелин не са еднозначни по действие и резултат.Щом нямаш нужда още,благославяй и толкова.

# 389
Е да де нали и аз това казвам, че argireline не е същото като ботокс.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт