Шеф, мултиварка или както ние го наричаме КУКЪР - Тема 4

• 104 124
  • 771
  •   1
Отговори
# 465
Момичета и аз така fry + stew  за пържолите, но нали тук мамите я похвалиха тази програма Bake за пържоли и сега за цяло пиле и реших да опитам. Fry после Bake и нищо не стана, затова мисля, че на Филипса се програмират градусите, може би затова не се получи...
Моят кукър е бял-PHILIPS-HD3037-70
Кое не се получи?Не се сготви?Или загоря?Аз фри не съм пускала никога предварително.Просто си слагам пилето и останалите неща и включвам на бейк .С черния филипс съм.Течност сложи ли достатъчно?трябва да е течността почти да облива пилето ама не съвсем ,малко под нивото му.

# 466
На програма бейк градусите се нагласят, не знам по подразбиране на колко градуса включва, но задължително трябва да се зададе 160 или 180, поне на стария белия филипс е така! Прилагам упътването, дано се чете! Вижте графа температурна регулация, пише ДА и може да варира от 40 до 180 градуса, на 40 градуса си втасвах хляб и питки.....изибщо Фильото има много опции, важното е да се запознаете добре с упатването! Бих помагала но уредът не е пред мен и съм забравила нагласянето! Който го има да помага! Моят замина за София при мама! На белият Филипс купата е най хубава, на новите мдели керамичните купи са пълен боклук! Делта ако бъркаш внимателно с дърво или силикон няма да ти се надраска тефлоновата купа, а и винаги можеш да я смениш! Не мога да кажа че ИП ми е много по функционален!

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 12:45 от mimi.7299

# 467
  • София
Ctefani, не се сготви изобщо. Сложих червено вино, подправки, масло...
Мими, благодаря! Изгубила съм го това упътване някъде, явно трябва да се нагласят ръчно пустите градуси. Ще пробвам с пиле!:)

# 468
Мими, благодаря! Изгубила съм го това упътване някъде, явно трябва да се нагласят ръчно пустите градуси. Ще пробвам с пиле!:)
Нали има копче temperature и едно копче + и - пробвай мисля, че от там беше! Тази таблица си я запази, ако не се чете ще пробвам да я снимам по добре, в нея пише кои програми позволяват регулиране на температурата и при кои не можеш да я променяш и е зададена, както при "ориз"!

# 469
  • Varna
Оо, Мимич 7299,
Аз, от самото начало бъркотя във Фильото със дървените лъжици Wink Затова явно нямам за сега
проблеми, а го ползвам от 4 години.

Не съм метнала рецептата с пилето, за ви кажа дали съм се справила.  Не се сещам за това упътване, дано
не съм го забучила някаде на майната си и да не мога да го намеря newsm78

# 470
Делта и аз готвех с дървена лъжица, но и така ми се издраска, най добре силиконова! Но на Фильото три години душата му извадих....и буркни заварявах в старата купа, за какво ли не съм го ползвала и честно казано ми липсва! Simple Smile

# 471
Пиле с вино е за мен поне несъвместимо ,ама аз нещо не разбрах пиле ли готви или не ,защото моята рецепта беше за пиле.Ако ти е белия модел ,на бейк ,ако трябва да нагласиш t° най високата,ако не си му отваряла постоянно капака то си се готви.Чак се учудвам ,как ще се се готви ,та дори и на 130° за 1 час и 30 мин трябва да е готово.Не знам каква е причината?!Излиза ,че съм ви подвела!Обаче ,аз го готвя с Бира и не го пържа преди това и си имам перфектно пиле ,дори му падат кокалите ако е за 1ч 45 мин!
Сега проверих при мен на черния Филипс си тръгва бейк автоматично на 130°  ,мога обаче ако искам да задам до 160° макс.

# 472
Стеф, не си ни подвела, просто моделите са различни, затова всеки трябва да си чете внимателно упътването! Hug
Който има белия да помага с нагласянето на температурата! Hug

# 473
Аз съм с белия, ама на bake само веднъж сме правили нещо. Или по-скоро, мъжо направи кекс Joy Чак не можах да повярвам, че му се получи, защото беше за пръв път в живота му. Е, и за последен Mr. Green

# 474
Аз съм с белия, ама на bake само веднъж сме правили нещо. Или по-скоро, мъжо направи кекс Joy Чак не можах да повярвам, че му се получи, защото беше за пръв път в живота му. Е, и за последен Mr. Green
И на мен ми беше първия кекс, точно на бейк.....откакто нямам Фильо кекс не пека! Sad

# 475
Аз и с него, и без него - пак не пека. Ей го на магазина Mr. Green

# 476
Аз и с него, и без него - пак не пека. Ей го на магазина Mr. Green
А то и аз не пека.....щото не ям....ама за домашните.....и ябълковия сладкиш правих, чуден стана!

# 477
Е като сте доволни, защо сте ги сменили ?

Колебая се какъв да избера. Искам да пече добре, както и да пържи удачно.

# 478
Е като сте доволни, защо сте ги сменили ?

Колебая се какъв да избера. Искам да пече добре, както и да пържи удачно.
Писах вече защо, заради купата....не искам тефлон и керамика, искам стоманена купа! Единствено ИП беше със стоманена купа, затова го купих! Simple Smile Филипса си работи, но е при майка ми, тя си го ползва!

# 479
Аз нищо не съм сменила,готвя си и в двата!В кукъра нещата стават по скоро задушени.Ако искаш да пържи или пече виж фраерите.При тях това е силата пържене и печене.

Общи условия

Активация на акаунт