С какво ви дразнят свекървите- 80

• 69 732
  • 760
  •   1
Отговори
# 15
Е, и на мен ми дойде до гуша! Вече не ме дразни, че свекървата говори лъжи за мен, че ме плюе и т.н. Тя сама се излага, но да ми преравя боклука!!! Да нищо особено - боклук, но сякаш някой ми рови в дамската чанта! Може и да ви е глупаво, но искам да не се притеснявам какво хвърлям!

# 16
  • Mediterraneo
Хаха, да дойде моята да ми рови боклука! Аз съм си решила проблема, разстояние от 3000 км ми спасява боклука  Mr. Green
Сериозно- заедно ли живеете? Как разбра, че го прави? И от какво най- вече се притесняваш, че ще намери в него  Shocked

# 17
Хаха, да дойде моята да ми рови боклука! Аз съм си решила проблема, разстояние от 3000 км ми спасява боклука  Mr. Green
Сериозно- заедно ли живеете? Как разбра, че го прави? И от какво най- вече се притесняваш, че ще намери в него  Shocked

И аз това се чудя ,ама на едни наши съседи бабата им рови в боклука да види какво са яли/по обелките/
Ама жената е на 85-86г така че и е простено

# 18
Момичето - Цвети - е ужасно разочаровано, че вместо да се радва на еуфорията на млада булка трвба да тича по болници.... Разбирам я и съчувствам, още повече, че наскоро преживях подобен период - без младата булка, но все пак моментът беше ужасен. Доколкото разбирам, тя и по спешни е тичала, и с лекари е спорила- за съжаление без това май не може - само не е наясно още до каква степен това влияе на живота на цялото семейство. Когато изписаха майка ми от болница неподвижна и на легло и аз мислех за напускане на работа. Какъв изход има човек? Болногледачките са скъпи и нощем си отиват в къщи.
Много се надявам хистологията да е добра и жената да тръгне към възстановяване. Не знам каква е свекървата - може и кофти човек да е.
Но е болна и няма какво да се направи, освен семейството да се мобилизира.
Искрено желая на  Цвети дяволът да не е толковва черен и да има възможност да се порадва на младоженството си.

# 19
Е, и на мен ми дойде до гуша! Вече не ме дразни, че свекървата говори лъжи за мен, че ме плюе и т.н. Тя сама се излага, но да ми преравя боклука!!! Да нищо особено - боклук, но сякаш някой ми рови в дамската чанта! Може и да ви е глупаво, но искам да не се притеснявам какво хвърлям!

Остави я да рови бе - ти представяш ли си колко е тъпо това, да рови в боклука. Както каза - сама се излага. И да намери нещо, кому ще каже - намерих то в боклука и. Хората ще се смеят.

# 20
Моя позната живее със свекърите и знаете ли как разбра, че свекървата ѝ преравя боклука? След като свекървата ѝ вдигнала страхотен скандал затова че е изхвърлила парчетата от счупения буркан в боклука и тя се нарязала, докато ровела. ooooh!

# 21
Моя позната живее със свекърите и знаете ли как разбра, че свекървата ѝ преравя боклука? След като свекървата ѝ вдигнала страхотен скандал затова че е изхвърлила парчетата от счупения буркан в боклука и тя се нарязала, докато ровела. ooooh!
Това да се тълкува ли като съвет Joy Joy Joy Joy Joy

# 22
Ако започнем да тълкуваме, направо за подстрекателство може да мине. Mr. Green

# 23
  • София
Според мен е повече от очевидно, че момчето не трябва да напуска работа. При всички положения го чакат разходи. Оттам нататък нека обърне внимание на болната си майка. Да, ще е повече внимание от обичайното, което явно дразни Цвети, но това е извънредна ситуация и няма да продължи вечно. Той в момента не може да й откаже, а и не трябва. Смятам, че цялата негативна информация за жената идва от бившия й мъж, който все пак е бивш и нищо чудно да злослови нарочно.
Цвети, самият ти мъж как описва детството си и отношенията си с майка си?
Аз силно се съмнявам в твърдението, че приятелките на майката искат синът ѝ да напусне работа, защото е ясно, че няма кой да я издържа, ако стане така, пък и него самия също.
Що се отнася до негативната информация от мъжа ѝ, че не била си гледала сина.
Ако е така, ако той я е напуснал, едва дочаквайки синът му да порасне/ според написаното от Цвети/, как се е стигнало до там, че мъжът ѝ да преговаря с баща си, да поеме грижата за майка му? newsm78

# 24
А и тя как е съгласна да я гледа бившия й мъж, който я е зарязал?

# 25
  • София
А и тя как е съгласна да я гледа бившия й мъж, който я е зарязал?

А, за нейното съгласие нищо не се пише- те си уговарят.

# 26
И скандал вдигнала... hahaha

# 27
  • при късмета
Подозирам, че чупенето на буркани у тях е станало ежедневие. ми много са чупливи, значи  Joy

# 28
 Чувам се по тел. с  родителите си, майка болна ( по гласа й познах)....притесних се, обясни ми с какво се лекува, много кашля и искам да си направи рентгенова снимка.....( сърчицето ми е  свито), чакам резултата...остър бронхит. newsm45
Свекърите  болни....и си мисля, че ще им мине бързо. smile3521..."
Цвети, най- добре е синът да решава за майка си  Heart 

# 29
Подозирам, че чупенето на буркани у тях е станало ежедневие. ми много са чупливи, значи  Joy
Смейте се, смейте. Ама у нас аз непрекъснато чупя чинии и чаши и то не когато разговарям с мъжа си. Та боклукът си е опасно място.  Мимикрия я разбирам, гадно е някой да ти рови в боклука. Все едно те проверява какво ядеш, какво правиш и т.н. А свекървите не ги разбирам, първо как въобще не ги е гнус да бъркат там, второ какво търсят?

Общи условия

Активация на акаунт