С какво ви дразнят свекървите- 80

• 69 746
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
Аз бих сложила отгоре един лист А4 и с големи букви ще напиша-не отварай, опасно за живота !
Или-Виждам те .
Или нещо друго.
Ако попита после какво е това , /уж споделяйки / , и кажи , че ти е писнало някакъв смахнат воайор да ти рови в боклука.

Това е отлична идея.
Честно казано, опитвам се последните години просто да игнорирам поведението и, но като ли че това просто много ми се стори отвратително ли, не знам. Това че, влизайки бяга да си приброи доматите да не би да съм си откъснала, че дига гири когато детето си откъсне ябълка или череша от дървото, че говори против мен, но пък да ти ровят и в боклука!!!

# 46
Изключително долнопробно е ! От вчера го мисля.
Не мога и да се сетя за по-гнусно вмешателство  Sick

# 47
Гнусно е. Обаче на мен още повече ми избоде очите вдигането на гири, когато детето си откъсне ябълка или друг плод от градината.

# 48
Гнусно е. Обаче на мен още повече ми избоде очите вдигането на гири, когато детето си откъсне ябълка или друг плод от градината.
Логично е от вампир , дето рови в чуждите боклуци, да се очакват точно такива пребройки на имуществените благини. Тази жена трябва яко да бъде раздрусана. Явно игнорът не е най-удачен.
mimikria,
Не зная просто какво да те посъветвам , но искрено ти съчувствам Hug

# 49
Аз бих сложила отгоре един лист А4 и с големи букви ще напиша-не отварай, опасно за живота !
Или-Виждам те .
Или нещо друго.
Ако попита после какво е това , /уж споделяйки / , и кажи , че ти е писнало някакъв смахнат воайор да ти рови в боклука.
Може и очи да нарисува, за по-достоверно Mr. Green.

# 50
Аз па бих казала да не й падаш на нивото. Тя е особена порода простачка и хич не си струва да си хабиш енергията с нейните глупости. С глупава и зла жена няма оправия.

# 51
Това с ровенето в боклука ми беше смешно,но да тичаш и да броиш домати за да си сигурен ,че снахата не си е откъснала и да откачаш защото внучето ти си е  откъснало ябълка е това е.... нямам думи
Що не вземеш някой ден да и обереш всичките домати да я видим тогава.Да се чете като провокативен съвет Joy Joy Joy

# 52
Ами да, елементарен, прост, необразован и изключително злобен човек. Като се съберат на някой празник се почва едно оплюване на всеки, ама НА ВСЕКИ. Тя и дъщеря и, как не се намери свестен човек за тях не знам. Аз вече и не присъствам на тези сбирки. На детето си му купувам, не е останал без ягоди, без череши. Като ме пита мъжът ми: Защо купуваш, нали в двора има? И като отворих една уста и всичкото ми огорчение и погнуса се изсипа. А той : Тя е проста и тъпа, какво да я правя. Казвам : Като нищо не можеш да и направиш или да и кажеш няма да ме питаш това или онова защо съм купила!

# 53
Това с ровенето в боклука ми беше смешно,но да тичаш и да броиш домати за да си сигурен ,че снахата не си е откъснала и да откачаш защото внучето ти си е  откъснало ябълка е това е.... нямам думи
Що не вземеш някой ден да и обереш всичките домати да я видим тогава.Да се чете като провокативен съвет Joy Joy Joy

Въх, недей или ще получи удар, или ще викне полиция!

# 54
Мимикрия, това нейно родно внуче ли е? Да не е твое дете от предишен брак и бабетката да си изкарва лошото отношение върху него? Не оправдавам в никакъв случай подобно нещо, разбира се.

# 55
Да, за големия син става въпрос. Но пък същия син им върши работа и помага за ремонти, и се грижи за градината когато ги няма. Както и да е, не са ми притрябвали нейните неща.

# 56
Ясно е, че не са ти притрябвали нейните неща. Но отношението ѝ е безобразно.

# 57
  • Варна

Е, това вече е супер гадно. При това положение аз бих сложила най-отгоре в боклука капан за мишки. Готов да щракне.

Това в сферата на майтапа де, да не вземеш да го направиш.

# 58
  • при късмета
Аз продължавам да не разбирам защо не реагираш. Ясно е, че с нея с говорене няма да се разбереш, тогава с нейните камъни по нейната глава. Изложи я пред съседите, че ти рови в боклука, като помоли сина ти да свърши нещо в градината пред нея го спирай с аргументи и т.н. Снимай я докато рови в боклука и сложи снимката на контейнера  hahaha Може и на съседските да сложиш.
Това да не дава череша от градината е отвратително.
На мен хора в провинцията, като сме на екскурзия,  са ми късали плодове, че съм голям човек, какво остава за дете. Пък било то и доведено на сина ти. Егати как ми вдигна нервите тая.
Обаче ако не я поставиш на място по някакъв начин, не можеш да очакваш каквато и да е промяна. Не, че ако предприемеш някакви действия ти гарантира успех, но и нищо да не правиш не е решение

# 59
  • София
Ако пък жена, за която се предполага, че има нужда от денонощни грижи, хукне на екскурзия и аз бих се замислила дали няма някаква манипулация, това ми е най-смущаващото в цялата ситуация.

Екскурзиите се планират и плащат месеци предварително.
Това снахата не може да не го знае и защо го натъртва, не знам?
Разбира се, че жената се надява да се оправи и да пътува- та, никой не ѝ е казал, че е на смъртно легло, нали?

Общи условия

Активация на акаунт