С какво ви дразнят свекървите- 80

• 69 737
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
Поне да им беше сложила английска сол на тези кюфтета.
И като падне и се друсне...опааа изненада.Хем одрана, хем н...на.

# 181
  • София
Аз като стана свекърва няма да пускам никакви реплики. Ша мълча кат' пукал.  Laughing
И аз така ще правя като ми дойде ред да съм свекърва  Laughing само ме хваща страх къде ще приказвам, че и тъща ще ставам. 
Направо се онемява Joy

# 182
  • sf
Те още във вторник свършиха, ама идеята е, че баба ми я мрази и й пратила негативна енергия с кюфтетата. Но смешното е, че не ги беше правила баба  Joy

# 183
  • София
Те още във вторник свършиха, ама идеята е, че баба ми я мрази и й пратила негативна енергия с кюфтетата. Но смешното е, че не ги беше правила баба  Joy
Joy
Досега мигах на парцали и се чудех каква е връзката между падането и кюфтетата.

# 184
  • Варна
И как да си затварям устата като стана свекърва,м? Гагаузка уста затваря ли се  Joy

# 185
  • при късмета
Спокойно, ще говорим като станем свекърви. Ако трябва ще си говорим сами  Mr. Green

# 186
И как да си затварям устата като стана свекърва,м? Гагаузка уста затваря ли се  Joy
Ти пък! Пра-пра-дядо ми е преселник от Дебър. Днес там живеят предимно шиптъри. Домашните в пристъп на умиление пред нежния ми характер от време на време ме наричат "шиптърката". Та аз шиптърска уста ще затворя и като свекърва, и като тъща, ти за гагаузка уста се притесняваш. Млък! Laughing

# 187
  • София
Спокойно, ще говорим като станем свекърви. Ако трябва ще си говорим сами  Mr. Green

Що?
Крайно време е да има тема и на свекървите. Искам да видя коя ще е най-смела да я отвори Laughing

# 188
  • Пловдив

Що?
Крайно време е да има тема и на свекървите. Искам да видя коя ще е най-смела да я отвори Laughing
Нова си. Имаше такава тема, не особено активна.

# 189
  • при късмета
Тя темата за снахите даже не е заключена. Но отдавна не е писано там. Свекървите вместо там, пишат тук

# 190
  • Варна
Ти пък! Пра-пра-дядо ми е преселник от Дебър. Днес там живеят предимно шиптъри. Домашните в пристъп на умиление пред нежния ми характер от време на време ме наричат "шиптърката". Та аз шиптърска уста ще затворя и като свекърва, и като тъща, ти за гагаузка уста се притесняваш. Млък! Laughing
Явно и на мен ще ми се наложи и като свекърва и като тъща. Мълча, от сега започвам да тренирам. Мъж ми нежно ми вика "гагаузко изчадие"  Laughing

# 191
Тя темата за снахите даже не е заключена. Но отдавна не е писано там. Свекървите вместо там, пишат тук
Там основен писател беше Популе. Откакто гастролира в политическите теми, няма кой да дава на снахите ум и разум за избора на диван. Laughing

# 192
Тя темата за снахите стои и ви чака, няма нужда да отваряте нова
Само ви остава да станете свекърви.

# 193
  • Пловдив
Тя темата за снахите стои и ви чака, няма нужда да отваряте нова
Само ви остава да станете свекърви.
Спокойно, аз идвам. Има-няма още 10 до 15тина години. И после за няколко снахи Twisted Evil

# 194
Ми, хубу. А аз няма да дойда. Говендър Мой каза, че не искал жена, деца и семейство, а щял да живее като волен пеперуд до след пенсия. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт