С какво ви дразнят свекървите- 80

• 69 741
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Малко извън темата, но вкъщи аз съм силната страна на семейството, та в този дух би ми било страшно забавно да чуя подобна реплика от свекърва ми.

# 166
Аз като стана свекърва няма да пускам никакви реплики. Ша мълча кат' пукал.  Laughing

# 167
Имаше един период, в който и двамата бяха непрекъснато наврени в мен. Единият, другият, единият, другият, че и двамата заедно. Ожидах за малко временце за себе си само, ама не се получаваше. Тогава свекърва ми се дразнеше и се сърдеше, че идват при мен, ако поискаше да им се порадва малко. Честно си признавам, тогава ми беше смешно, как не разбира, че аз искам да отидат при нея..., ама от душа, сърце и бял джигер, с двете ръце и двата крака искам. Crazy Като погледнеше обидено и се чувствах "врагът", `айде не в леглото, ама в къщата... Simple Smile Женски му работи!

# 168
Имаше един период, в който и двамата бяха непрекъснато наврени в мен. Единият, другият, единият, другият, че и двамата заедно. Ожидах за малко временце за себе си само, ама не се получаваше. Тогава свекърва ми се дразнеше и се сърдеше, че идват при мен, ако поискаше да им се порадва малко. Честно си признавам, тогава ми беше смешно, как не разбира, че аз искам да отидат при нея..., ама от душа, сърце и бял джигер, с двете ръце и двата крака искам. Crazy Като погледнеше обидено и се чувствах "врагът", `айде не в леглото, ама в къщата... Simple Smile Женски му работи!

Ама някой път наистина не се ръзсъждава трезво - какво общо имаш ти с това, че те не щат да отидат при нея. Като свекървата на моята свекърва, тя беше - сори за думата, ама 90-годишен крокозъбел, много сбръчкана жената, с един огромен нос, начумерена и моята щерка не ще и не ще да отиде да я гушне, крие се и тя ми вика на мен, (сигурно щото свекърва ми не присъстваше тогава Mr. Green) ми да, не идва, ама кой ли го учи това дете? Демек аз де. Иначе и аз като Луна ще кажа - само да имаше кой да я вземе за седмица, та да се наспя... Ама нямаше Mr. Green

# 169
Аз като стана свекърва няма да пускам никакви реплики. Ша мълча кат' пукал.  Laughing
J'ai aussi.
Не знам за какво иде реч, отварям последната страница, ама и аз съм решила да мълча.Ша говорЪ само, ако мА питат.    Laughing

# 170
А, да! Че да дам грешен отговор!  Crossing Arms

# 171
  • София
Понякога е неволно. Аз, която изобщо не съм фен на подобни обръщения, сама на себе си се смях, когато се усетих как говоря на кучето:"На мама милият верен приятел".
Котаракът ми е отпреди сина и аз си му викам: На мама котето бясно. И ММ му викаше "сина ти", докато не родих неговия син.  Grinning

В предната тема си писала, че нямало човек, който да лъже за рак. Веднага се сещам за прословутата Калина от фонд Земеделие, чието име стана нарицателно за такива назначения. Та тя беше лъгала Найденов до последно, че има тумор и ще се оперира и накрая...роди.

# 172
Не, не че няма човек, който би лъгал, че е болен от рак, а че много рядко някой ще се осмели да предизвиква съдбата, лъжейки за такова нещо. Peace

# 173
Колежка казваше - немския да владееш и само портмонето да отваряш. Като станеш свекърва.

# 174
Абе, баба ми и като мълчеше, майка пак се дразнеше. Не знам си как я била погледнала с крайчеца на окото, не знам си как си била тътрела краката, като ходи... Когато отношенията са натегнати, всичко те дразни. С шапка, без шапка...

# 175
Абе, баба ми и като мълчеше, майка пак се дразнеше. Не знам си как я била погледнала с крайчеца на окото, не знам си как си била тътрела краката, като ходи... Когато отношенията са натегнати, всичко те дразни. С шапка, без шапка...
[/quote

Класика в жанра  Peace  Stop  bouquet

# 176
  • sf
Мойта днес се подхлъзнала на улицата и паднала, нищо й няма, но казала на сина си, че е от кюфтетата, които аз донесох в неделя от къщата на баба ми, която тя не понася.  newsm78
Добре, че вече ми е бивша и мога и хиич да не говоря с нея.

# 177
Стъпила е на кюфте и се е подхлъзнала? Атентат с кюфте. Joy

# 178
Стъпила е на кюфте и се е подхлъзнала? Атентат с кюфте. Joy
Най веоятно е преяла с кюфтета и и е прилошало на жената.И сега се оплаква.А га яде кифтета ни рива а

# 179
Поне да им беше сложила английска сол на тези кюфтета.

Общи условия

Активация на акаунт