С какво ви дразнят свекървите- 80

• 69 596
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
Моя няма, много имал да учии нямал време за гаджета. Сега като се дипломира ще разберем. Ама като знам колко не харесва момите англичанки, ако някоя нашенка не го прикотка ще си ходи стар ерген  Joy

# 361
Божееее, един ден не съм влизала в темата и що да видя- точно като свекърви от преди два века сте тръгнали да сватосвате децата Joy hahaha
Дали чугунените тигани няма да са по вашите глави.

# 362
С никакъв чугунен тиган не могат да ме стигнат. Паля метлата и хвръквам чак до Австралия при Даун да лочим коктейли. Отвреме на време ще минавам през Средиземноморието, където смята да акостира Контесата, само за да чуя жалния вопъл на снахата:"Тая гад, свеки Уишмастърова как пък ведмъж не взе да го погледа това дете!"

# 363
Да, а и пътуванията ще ти брои. Ще вика, вместо един диван да ни беше купила пак с онази дъртофелница лочи коктейли  Joy.

# 364
Ако иска диван, да се обади на Популе. Тя има още един син, все още свободен.

# 365
Уф, добре че нямам щерка Simple Smile.

# 366
  • София
Ааа, ама вие съвсем заприличахте на моята свеки. Тя хем никакво участие, хем с претенции да взима решения.
Да оставиш сина си и детето му, докат още е редовен студент, изцяло на издръжка в друго семейство - идва ми малко в повече.

# 367
Ааа, ама вие съвсем заприличахте на моята свеки. Тя хем никакво участие, хем с претенции да взима решения.
Да оставиш сина си и детето му, докат още е редовен студент, изцяло на издръжка в друго семейство - идва ми малко в повече.

Аз ли пропуснах нещо? Кой е оставил невръстен млад татко/мама?

# 368
Cuckoo, кой тоз?

Моя сам се издържа споко, пък и ме е отсвирил. Даже на дипломирането ми забрани да ходя, щото нямало с мен да се занимава, пък и излишно пари щяла съм да харча. Снимка щял да ми изпрати. Мъж мечта, отсега отсвирил майка си, бъдещата му жена поне няма със свекърва да се занимава.  Joy

# 369

Cuckoo, Говендър Мой е програмист, значи за издръжката нямаш грижа. И апартамент си има. Вярно, кухнята е взривявана два пъти, ама те младите, ще ходят по ресторанти и снахата няма да се мъчи да готви.

# 370
  • София

Моя сам се издържа споко, пък и ме е отсвирил. Даже на дипломирането ми забрани да ходя, щото нямало с мен да се занимава, пък и излишно пари щяла съм да харча. Снимка щял да ми изпрати. Мъж мечта, отсега отсвирил майка си, бъдещата му жена поне няма със свекърва да се занимава.  Joy
И моя така, отсвири ме като стой та гледай. Аз обаче му се радвам, че се оправя сам и до някъде съм горда със себе си, че съм го възпитала такъв. Да някъде, щото като ми стане мъчно и се разсополява, не е истина. После като се присетя и за щерката, направо е водопад. И малката по пътя на бате модерна, не живее при мама и тате.

# 371
Малка ми е щерката, но иначе щеше друг да е разговора.
Свекър ни в опит да нарани сина си се изцепи преди време, че щял да го прескочи и всички имоти да ги предпише директно на внучка си. Та може щерката да е по- имотна от тримата юнака и девойки тука. Мислете му с такъв свекър какъв тъст ще е мм.  baby_neutral

# 372
Контеса, на бас, че твоят мъж ще е същият тъст какъвто е Говендър Мой като стане дума за сестра му. Тези дни ми казваше, че когато отидел в дома на някое гадже, бащите все го гледали лошо и не го харесвали. Погледнах го аз, погледнах, пък го попитах:"Ако сестра ти си хване за гадже някой като теб, какво ще кажеш?" Помълча Говендър Мой, помълча и изтърси:"Нищо няма да кажа. Директно ще го отстрелям".

# 373
Хахаха, Уиш разсмя ме.
Не знам. Но все чета, че синовете се превръщали в бащите си, а щерките в майките си та не ми се мисли.

Май нашите щерки са почти на една възраст, нали? Кой набор е твоята? 2006?

# 374
Да, 2006 е. Визуално е мое копие, но характерааа...Няма такова вятърничаво същество. Ще скъса нервичките на свекърва си някой ден, а мъжът ѝ ежедневно ще получава инфаркт.

Общи условия

Активация на акаунт