С какво ви дразнят свекървите- 80

• 69 570
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
. По китайския - змия и зайче ми звучат хем най-свекървенски, хем най-синовно. Mr. Green Тематично.

# 436
Аз по китайския, този който е по години, съм свиня, та съвсем тематична ми е зодията.

# 437
А знаете ли как е най- лошо да се казва свекървата- Надежда.
Защото надеждата умира последна Joy Joy
Да ме извинят потребителките които се казват така

# 438
  • София
Тука все с рогати чавета сме се събрали   Mr. Green Особено тия дето сме с телетата има да ни пустосват снахите как сме могли, точно пък такава зодия да ги родим.

Много си е хубава зодията, дори и за момчета.
Който не го разбира, няма вкус. Mr. Green

# 439
Уиш, нали не мислиш, че не разбирам защо  наричаш така твоето момче?!

# 440
  • при късмета
По повод зодията, един приятел сам каза, че като малък е били теле, вече е говедо.
И моето дете е рогато, но по-инат от мен не е

# 441

Много си е хубава зодията, дори и за момчета.

Особено за момчета. Телец беден не познавам.  Simple Smile

# 442
С мъжа ми приключихме отношенията си но заради детето се налага да комуникираме.На моменти иска да се съберем но аз не искам.Постоянно ме упреква че не съм се разбирала с майка му а тя винаги ме е дразнила.Трябвало да и благодаря като ми преподреди скрина без да пита(по неин си начин сгънати дрехи),наричаше яденето ми сселско,избраното от нас име на детето не и харесваше и си го казваше,настояваше да шета у нас след като аз упорито и казвах да не го прави,присмиваше се на дрехите ми,обсъждаше ме с хора които не познавам,каза че е против да подпишем и още куп неща.Аз ли съм дребнава или с основание се дразня?

# 443
Уиш, нали не мислиш, че не разбирам защо  наричаш така твоето момче?!

Не разбира се, не съм казала такова нещо.

mgpd, за дразнене си е.

# 444
  • Варна
Ох, Джолева, разсмя ме супер от сутринта, много як пост Simple Smile

mgpd, имаш основание да се дразниш.

# 445
  • София
А знаете ли как е най- лошо да се казва свекървата- Надежда.
Защото надеждата умира последна Joy Joy
Да ме извинят потребителките които се казват така

А има и други "лоши" варианти. Познавам една Мила, но тя ще е само тъща. Представям си някоя модерна снаха, която казва на свекървата Мила Sunglasses, а отвътре й идва да я разкара. Вероятно ще предпочете майко като по-малкото зло hahaha

# 446
Амиии, моето име е Милена и повечето хора ми казват Мила. Да се чуди и мае човек защо ли?  Laughing Та, ако снахата един ден ме нарича по име, зор ще види горката. Ще се чуди кое е по-зле- да ме мильосва или мамосва.

# 447
  • при късмета
Има алтернатива, ще ти казва Уишмастерова

# 448
Амиии, моето име е Милена и повечето хора ми казват Мила. Да се чуди и мае човек защо ли?  Laughing Та, ако снахата един ден ме нарича по име, зор ще види горката. Ще се чуди кое е по-зле- да ме мильосва или мамосва.

Уиш, за да уравнесат някак истината  Joy. То е ясно, че си зла, ама като ти казват Мила, може някак да те умилостивят  Hug.

# 449
Направо те почва с "мила мамо" и не мож я пипна! Хем, по име, хем мамосва  Joy

Мила досега никой ми е казвал, явно не им изглеждам така  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт