С какво ви дразнят свекървите- 80

• 69 572
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
Дайте някоя свеки, да я разкостим, че много хубаво не е на хубаво.
Прежали дъщеря си и я дай на Говендър Мой. Веднага ще има материал за разкостване. Laughing
Само , че трябва да научим с какъв ник е.И като сте се напънали да ставате свекърви най добре е да научите под какъв ник ще се подвизават снахите.Иначе ние как ще разберем , че става въпрос за вас.

# 421
Уиш,ами ако ти вземат Говендър ?Thinking
Даваш ли го?
Давам го! С доплащане! И писмо с извинение и разкаяние на проектосвекървата, че е отгледала унищожител на кухни и кафемашини, като бонус.

# 422
Стига си го пробутвала Говчо. На мен на свестно момче ми прилича, въпреки майка си  Joy.

Аз имам две снахи - на брат'чеда бившата и настоящата жена.

# 423
Стига си го пробутвала Говчо. На мен на свестно момче ми прилича, въпреки майка си  Joy.

Нали! А дори не го е отгледала баба му. И не се е отделил на 13, а чак на 20. Laughing

# 424
Нещо съм поизпуснала предисторията newsm78 Това Говендър от говедо ли идва?

# 425
  • София
Абе от една страна - още са много млади.
От друга - изпуска ли се току-така ИТ със собствено жилище?
От трета - Уиш вече отказа да гледа внуци, а аз имам още 18 години до пенсия (по сегашната система, докато ми дойде времето за пенсия, сигурно изразът "докато смъртта ги раздели" ще е неизменна клауза в заповедта ми за работа  Laughing)

Скрит текст:
Понеже някой назад питаше - ММ беше редовен студент в ТУ, където не потупват по рамото, както е казал поетът. Колкото и да говори как и той пазарувал, след като се оженихме и дойде у нас, нашите поеха и неговата издръжка/изхранване. Възможностите за работа не бяха безкрайни, зная че техните не са му длъжни, но и нямаше да им натежи поне да му дават нещо за джобни.За разлика от него, сестра му все не намираше работа като за принцеси, а баща й обясняваше как всеки ден ще й дава пари, за да не ходи на работа, защото се стресираше от ранното ставане.

# 426

Нали! А дори не го е отгледала баба му. И не се е отделил на 13, а чак на 20. Laughing

То като съм чела за майка ти, по-добре че не е, защото тя малко на мен прилича и вече виждам деформациите в моя  Joy

Птица, изпусмала си около месец поне Simple Smile.

# 427

Да си представим, че свекърът на Уиш се е казвал Говен, Говедор, Говедо и трябваше да го кръсти на него. Малеее! Вой до небесата щеше да е! А тя сама си го нарича така. 

# 428

Да си представим, че свекърът на Уиш се е казвал Говен, Говедор, Говедо и трябваше да го кръсти на него. Малеее! Вой до небесата щеше да е! А тя сама си го нарича така. 

Не си в час. Това по какъв повод? Наистина и от майтап не разбирате, а не е като да сте престарели. Представям си какво ще е след 10 години.

# 429
Съвършено права си КАГ, аз сама избирам как да наричам моите деца. Не друг, а аз. И няма как да е по друг начин при мен. А етимологията на Говендър идва от телешката му зодия. В един момент реших от телешко да го повиша на говеждо и от там- Говендър Мой. Това май е по-добре от Трудолюб, както би следвало да се казва, ако имаме предвид, че е роден на 1 май. Laughing

# 430
Тука все с рогати чавета сме се събрали   Mr. Green Особено тия дето сме с телетата има да ни пустосват снахите как сме могли, точно пък такава зодия да ги родим.

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 17:43 от ~Тити~

# 431
Ясно! Израстнал е човекът Mr. Green Естествен ход на живота, мдааа Wink

# 432
Тука все с рогати чавета сме се събрали   Mr. Green Особено тия дето сме с телетата има да ни пустосват снахите как сме могли, точно пък такава зодия да ги родим.
Като се има предвид, че Нейна Кифленска Светлост е овнешко..., направо като фермер се чувствам с моите деца. Laughing

# 433
Придържайте се към свекървенските зодии, моля! Инак темата да е...: С какво ви дразнят свекървите и техните синове  Mr. Green

# 434
Ами, то почти всяко оплакване от свекървата се оказва, че трябва да се адресира съм нейния син. Иначе, свекървенска зодия... newsm78 Лайкучка ще е най-подходяща. Може би е време за корекция на зодиака по този повод. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт