Моите драми също продължават. Разказах ви за съня си от четвъртък вечерта, в който ставаше въпрос за сватба, за която не съм готова, не го обичам човека и т.н.
Снощи пък сънувах, че вече съм омъжена и имам дете. Бебето беше новородено момченце, много мъничко, но много красиво бебенце - русичко със сладки бузки. Спеше през цялото време и се усмихваше на сън като му говорех. Много симпатично бебе, даже в съня си се дивях възможно ли е аз да съм го родила, много беше красив.
Сънувах отново и София, и родния си град, че пътувам между двете места, в съня ми пак бяха същите хора като предишната вечер + колегите ми от работата. Пътувахме към тях, за да ги почерпя за раждането и да им покажа бебока. Нещо странно имаше - количката на детето беше с вдигната дръжка доста високо. В офиса ми ме питаха защо и тогава една колежка се намеси: “Как защо, мъжът ѝ е волейболист и е висок, затова е вдигната дръжката”.
Четох, че и сватба, и бебе да сънуваш са на лоши новини и вече малко се психирам какво толкова ме очаква, че два поредни вечери все такива неща сънувам.
Сериозно обмислям тази вечер да не спя.

Почувствах, че всеки момент ще полетя в облаците.
И започвам да използвам един метод, чрез който орисвам съдбата и всички сили на Вселената ако случилото се не е истина, то да стане истина! След което сънят продължава и ходя по разни места.Срещам се с авера, който работи там и той ми казва "хайде в Старбъкс да пием по нещо".Съгласявам се.И в следващия миг се сещам как там ме чака.... Управителят!!!!!