Да си разтълкуваме съня - 10

• 87 684
  • 805
  •   1
Отговори
# 645
И аз така знам, че бременност да сънуваш не е много на хубаво. Confused
Моите драми също продължават. Разказах ви за съня си от четвъртък вечерта, в който ставаше въпрос за сватба, за която не съм готова, не го обичам човека и т.н. 
Снощи пък сънувах, че вече съм омъжена и имам дете. Бебето беше новородено момченце, много мъничко, но много красиво бебенце - русичко със сладки бузки. Спеше през цялото време и се усмихваше на сън като му говорех. Много симпатично бебе, даже в съня си се дивях възможно ли е аз да съм го родила, много беше красив.
Сънувах отново и София, и родния си град, че пътувам между двете места, в съня ми пак бяха същите хора като предишната вечер + колегите ми от работата. Пътувахме към тях, за да ги почерпя за раждането и да им покажа бебока. Нещо странно имаше - количката на детето беше с вдигната дръжка доста високо. В офиса ми ме питаха защо и тогава една колежка се намеси: “Как защо, мъжът ѝ е волейболист и е висок, затова е вдигната дръжката”.
Четох, че и сватба, и бебе да сънуваш са на лоши новини и вече малко се психирам какво толкова ме очаква, че два поредни вечери все такива неща сънувам.
Сериозно обмислям тази вечер да не спя. Joy

# 646
  • На върха на вълната
Напълно забравих за тази тема и цял ден се чудя какъв беше този мой сън снощи вечерта. Сънувах, че сме в голяма къща в моето село и присъстват много хора. Появи се една наша позната, но хората с нея ми бяха напълно непознати /в съня ми ги представиха като мои роднини/. Дошли, защото друга наша роднина от Габрово е починала /доколкото знам, нямаме роднни там или поне аз не познавам/. Мен ме изпратиха навън, и тръгнах към близкия град. Там бях излезнала на разходка с бившия ми и с неговата сегашна приятелка. Аз го държах за ръка и отидохме до едно мини езеро /реално, то не съществува в този град/. Вече се беше стъмнило. Знам, че не е хубаво да се сънува мътна вода, но тази в съня ми определено беше бистра, тъй като в нея се отразяваше много красив оранжев залез. Някакви деца доста злобно ме пръскаха с вода и казваха "влизай". Отговарях им, че не искам, защото не мога да плувам /аз наистина не мога/, но изведнъж паднах, а се сещам, че бях доста далеч от езерото. Потънах и бившият ми влезе, за да ме спаси. От там никакъв спомен за продължение. Преди да се събудя, сънят завърши така: озовах се в двора на моята къща и имах много котки. Не ги бях виждала до сега, но едната котка я познах веднага - моят черен котарак, който преди 2 години махнахме, защото имаше неизлечима рана. В сънят ми тази рана я нямаше, но той се нахвърли на ръката ми и почна със злоба да ме хапе и дере, а единственото решение беше да го убия. Събудих се и не помня дали го убих. Това е целият филм.. Grinning

# 647
Аз четох за съня на с. и снощи сънувах,че съм бременна и дори съм в болницата ще раждам...абе цирк.
За бременност като талкувание знам,че е проблем който се заражда и ще бъде разрешен.За сватба при омъжена жена значи овдовяване казвам го от личен опит.Седмица преди да почине съпругът ми сънувах,че съм булка и правим сватба бях с рокля имаше и музика.Обаче за не омъжена жена незнам какво ще да е.С.да си присътвала скоро на такова събитие или ще присъстваш?Възможно е просто да го мислиш макар и не за теб лично и затова да сънуваш.

Аз пък напоследък постоянно сънувам,че съм боса,че умира някой или че летя.

А онзи ден сънувах починалият ми съпруг да ми дава ябълка и то два пъти.Бяхме заедно и ми е подаде,после дойде един познат даде я на него и му каза да му я върне за да я даде на мен.Много объркано,даването ябълката в съня значи-годеж,обаче за този познат ли?Обаче той е стар и женен,дали не е обратното да е млад и ерген.🤣😂🤣Вече размишлвама на глас не ме четете.🤣🤣🤣

# 648
Ани, за съжаление не знам какво може да означава съня ти, но тълкуванието ти ме разби. JoyHeart
Колкото до въпросите ти към мен - за съжаление скоро не съм и няма изгледи да присъствам на такова събитие, защото никой не иска да се жени. Повтарях, повтарях, че ми се ходи на сватба, но никой не ме взе на сериозно. Joy
Особеното е, че аз дефакто сватба не сънувах, а само, че ще има такава. Всички бяха готови, включително и мястото, и младоженеца, но аз като булка не бях. Нямах рокля, не бях облечена, не исках да се омъжвам понеже не го обичах младоженеца. С втория сън е същото - не сънувах бременност, а моментите след нея - новородено бебенце и как го запознавам с близките и приятелите си, което малко ме обърква. Confused

# 649
Сънувах двор на някакво училище и много непознати за мен хора играят хоро, а аз гледам отстрани. Голямо хоро, на три кръга завъртяно. Какво може да означава?
После уж ще се женя за бившия ми, носят ми да облека сватбената рокля, която се оказва голям размер, затова отдолу облякох дрехи, които пък бяха черни. Сватбата трябваше да е в 19.00 ч. вечерта, ние бързахме, но не успяхме да стигнем навреме, не ни пуснаха в ритуалната зала Simple Smile
Май не е на хубаво съня, ама дано да не е най-лошото...Как бихте го разтълкували? След този сън цял ден бях като парцал, с една тежест в душата, чувствах се смазана направо.

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 14:10 от Space_woman

# 650
Сънувах двор на някакво училище и много непознати за мен хора играят хоро, а аз гледам отстрани. Голямо хоро, на три кръга завъртяно. Какво може да означава?
После уж ще се женя за бившия ми, носят ми да облека сватбената рокля, която се оказва голям размер, затова отдолу облякох дрехи, които пък бяха черни. Сватбата трябваше да е в 19.00 ч. вечерта, ние бързахме, но не успяхме да стигнем навреме, не ни пуснаха в ритуалната зала Simple Smile
Май не е на хубаво съня, ама дано да не е най-лошото...Как бихте го разтълкували? След този сън цял ден бях като парцал, с една тежест в душата, чувствах се смазана направо.

На мен този сън ми звучи добре. Спасила си се от " хорото", от "сватбата"....

# 651
Някой може ли да ми разтълкува този сън?От месеци насам не може да ми излезе от главата и вярвам, че има послание : с мой познат , който работеше в Старбъкс ( сега напусна)  влизаме в кафето.На смяна са управителят и един разсеян и недекватен човек - бариста,за който съм слушала как шефът му се кара често.Той и без друго по принцип е много строг и взискателен , доколкото съм слушала от другите - бил остър характер и само се кара и се заяжда с другите, чувала съм оплаквания от него и от моя приятелка, която работи на мястото - показвала ми е и в месинджъра как в общия чат с колегите този управител е надигал скандали по чата за най - малкото.Но аз понеже много си падам по него, незнайно защо...и в съня се чудя как да му привлека вниманието.Разхождам се по така да се каже секси начин и нарочно минавам покрай касата, но той не ме забелязва.По едно време този разсеяният колега започва да му вика "Виж ще ти го кажа в очите ,писна ми от теб.Ти само се заяждаш с мен и си мислиш че така ще постигнеш нещо?Ти си гаден човек.Четеш ми конски за щяло и нещяло.Ти си лош, гаден, отвратителен шеф.Само ми се караш!Виждаш ли това момиче ей тука?" И ме посочва и продължава "Тя е добра.Не я познавам ,но виж я колко е кротичка  и скромничка,само като я погледнах и я усетих че е с добро сърце!А ти какъв си?Лош,лош човек!Вземи пример от момичето!" И шефът блокира.Гледа шокирано колегата и мълчи 2 минути, след което поглежда към мен!!! Поглежда пак колегата, след това пак към мен и ми казва: "Виж.Този човек няма отговорно и сериозно отношение що се отнася до работа.Той не разбира,че забележките,които му правех са за негово добро.НО!Само за едно от нещата, които се спука да ми казва, всъщност е прав!". "За кое?"- питам аз. И шефът отговоря "Че си добра!Не те познавам, но като те погледнах в очите видях много добрина в теб.Ти имаш много топло сърце.Ти си прекрасен човек!" След което ме хваща за ръцете.И ми дава една минерална вода безплатно.И след изречените думи......... изпаднах в....и аз не мога да опиша в какво  Heart Eyes Почувствах, че всеки момент ще полетя в облаците.

Тръгвам си от кафенето и в главата ми само тези хубави думи от него се въртят.И сънят продължава за още дълго време, с много други неща.Но през цялото време ,каквото и да правя аз си мисля за това, което ми каза шефът за мен и сърцето ми не може да спре да лети в облаците Heart Eyes По едно време започвам да се притеснявам.И си казвам "Струва ми се, че това е прекалено красиво, за да е истина.Реално ли преживявам тази приказка?Ами ако е просто сън? Cry И започвам да използвам един метод, чрез който орисвам съдбата и всички сили на Вселената ако случилото се не  е истина, то да стане истина!  След което сънят продължава и ходя по разни места.Срещам се с авера, който работи там и той ми казва "хайде в Старбъкс да пием по нещо".Съгласявам се.И в следващия миг се сещам как там ме чака.... Управителят!!!!! Heart Eyes И как този път ще ме забележи!И не само, че ще ме забележи, ами и че за първи път ще вляза в Старбъкс с мисълта,че знам,че той ме харесва и си е изградил хубаво мнение за мен!С радост тръгнахме към кафенето...знаейки, че шефът ще се радва да ме види! Heart Eyes Но за жалост не се стигна до тази част.Събудих се.Първите 5 минути аз не вярвах,че това  беше само сън.Имах усещането, че е истина!!!
Целия ден този сън не можа да ми се избие от главата.И бях влюбена в него сякаш наистина ми е казал тези красиви думи....и преди това го харесвах, но след този сън се влюбих наистина... И още го помня визуално до последния детайл сякаш е бил тази нощ, докато обикновените сънища винаги ги забравям или помня само 5 % от тях...

# 652
Чела съм ти темите, Кристина.
Просто си много хлътнала по въпросния.

# 653
Сънувах, че трябва да умра за да живее брат ми. Подготвях се за нещо като операция ли не знам и ревах. Почнах да мисля дори за някои неща, които искам да направя и ми беше мъка много.
Мисля, че да плачеш насън е на хубаво. Ама това с умирането какво значи? newsm78

# 654
Елора, преди в темата имаше едно момиче - Фрея, която тълкуваше страхотно всички сънища! От нея знам, понеже и аз бях сънувала няколко последователни пъти, че умирам на сън, че това означава, че душата е уморена, не може да го покаже по друг начин и затова в съня умира преждевременно. Не знам със сигурност обаче дали това отговаря на живота и съня ти. Simple Smile

# 655
Знам я Фрея. Жалко че  я няма.
Да, чувствам се уморена.
Дано плачът да е за добро.

# 656
  • На върха на вълната
Сънувах, че приятелят ми оставя кучето си в моята къща, за да го гледам няколко дни. Кучето постоянно спеше, дори да го пипнеш, изправяше глава за малко и пак заспиваше /а по принцип е голямо зверче и не е чак толкова мързелив/. В началото на съня нищо му нямаше, но в края в козината му имаше много големи мравки, буболечки и всякакви черни гадини. Приятелят ми каза, че ще трябвало да му купи някакво лекарство, но не се сещам как точно му беше името, само че започваше с буквата "С". Много странно, наистина. Grinning

# 657
Снощи сънувах,че съм сънувала и разказвам съня си.В общи лини беше,че някой ми казва да родя още едно дете а аз категорично отказвам и казвам,че това няма как да се случи и аз бременна повече няма да бъда.Но пък се чудя защо напоследък сънувам,че съм бременна с близнаци....😖 и то няколко пъти вече.

# 658
Снощи сънувах баба си, която почина преди около 20 години. В съня изглеждаше много слаба, така както я помня, преди да си отиде. (беше болна от рак и от това почина). Нещо си говорехме, не помня какво, накрая аз щях да тръгвам на някъде и тя ме целуна по бузите. Какво може да означава това, според вас?

# 659
  • На върха на вълната
Аз също сънувах баба си / от страна на майка ми /, но никога не съм я виждала на живо, тъй като е починала когато мама е била на 16-17. В съня ми тя също беше слаба, по-мургава от снимките и имаше дъщери, внучки. Мама е едно дете. Никога преди не съм сънувала починали баби и дядовци, затова много се зарадвах, че се е появила в съня ми.

Общи условия

Активация на акаунт