Да си разтълкуваме съня - 10

• 87 658
  • 805
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте , искам да споделя с вас сънят ,който сънувах снощи .
Първо искам да кажа ,че с приятеля ми се опитваме да си направим бебе от няколко месеца ,но никога до сега не съм сънувала такова нещо .
Сънувах ,че си правя тест за бременност,в който са ясно изразени две чертички . Мн се зарадвах. На работното ми място още не бях споделила с никого ,но изведнъж се появи чистачката на магазина ,която ми каза ,че ще си имам момиченце и аз се учудих от къде знаеш.
Моля ви помогнете ми , какво означава това според вас Blush

# 631
  • София
Как да помогнем?
Ако е с отговор за съня – нищо не означава, просто сън. Ако имаш предвид нещо друго, обясни.

# 632
Проекция на така желаното бебе и тест с две черти.И да не те отчайвам,но предимно сънищата са наобратно с реалноста.
Но ти желая съвсем скоро да се похвалиш с реални такива.🤗
Аз пък снощи сънувах,че съм призрак и в един момент пак станах нормална.И едно семейство с починало дете което стоеше в схлупена къща а се задаваше буря.Аз се опитах да ум оправя покрива обаче то отвсякъде зееше и не успях.Детето им беше там като призрак и за да им помогне сякаш се съживи за да им помогне и когато отново искаше да стане призрак не успя и си остна живо.
Друго сънувах,че съм боса и вървим по центъра на града като казвам на придружителката ми,че трябва да си купя обувки студено ми е и мокро на краката така.И виждам една жена която седи на улицата и шие много красиви розови с дантела обувки,чехли и аз си харвсах едни,но като ги наближих бяха само ботуши.Попитах жената чехли няма ли тв ми отговори,но аз не разбрах какво ми каза питах и за цената пак така не разбирах изобщо какво ми казва.Само че ги шиела по месец за да са готови и не помня  нататък.

# 633
Здравейте , искам да споделя с вас сънят ,който сънувах снощи .
Първо искам да кажа ,че с приятеля ми се опитваме да си направим бебе от няколко месеца ,но никога до сега не съм сънувала такова нещо .
Сънувах ,че си правя тест за бременност,в който са ясно изразени две чертички . Мн се зарадвах. На работното ми място още не бях споделила с никого ,но изведнъж се появи чистачката на магазина ,която ми каза ,че ще си имам момиченце и аз се учудих от къде знаеш.
Моля ви помогнете ми , какво означава това според вас Blush
Абсолютно същият сън сънувах снощи 😁
И аз смятам, че е плод на желанието ми, нищо показателно.
Не бях сънувала, че правя тест и е положителен. Много беше наситен. Аз го показах на мъжа ми, а той просто се усминха, като го видя. После се събудих.
И аз съм чела, че каквото сънуваш, ще ти се случи обратното. Но точно този сън не го тълкувам по никакъв начин.
Дойдох тук, за да го споделя, но като прочетох, че и ти си сънувала същото, разбирам, че случката си е за „Случи ми се нещо странно”. Дано да е станало бебето - сънищата са вятър и мъгла. Simple Smile

# 634
Моят от преди дни е още по-шантав. Преди 2 седмици ми правиха кюретаж и в съня си го знам това от реалността, но реших да препикам тест за овулация, просто да проверя дали имам. И така взех един, който беше бяло и синьо-препиках го и излезнаха 2 черти и се казвам "Аа, овулация за момче имам". Същото направих и с другия, който беше в бяло и розово и там пак така-2 мерти и се успокоих, че когато решим да пробваме пак за бебе, мога да имам и момче, и момиче. Събудих се и ми беше много странно.

# 635
  • Sofia
Аз пък бях на море Stuck Out Tongue Winking Eye на много красиво място,чувах гръцка реч...седях облечена на бял фин пясък и гледах как скачат от скалите...после се запознах с някаква жена,не ме пускаше да си тръгна...
Интересното беше едно нещо на плажа като широко платно на поточна лента,по което хората стъпваха и то ги изкачваше до върха на скалата,бях впечатлена как са го измислили,толкова елементарно,но ефективно Joy

# 636
Извинявамсе за оф-топика.
Аз пък бях на море Stuck Out Tongue Winking Eye на много красиво място,чувах гръцка реч...седях облечена на бял фин пясък и гледах как скачат от скалите...после се запознах с някаква жена,не ме пускаше да си тръгна...
Интересното беше едно нещо на плажа като широко платно на поточна лента,по което хората стъпваха и то ги изкачваше до върха на скалата,бях впечатлена как са го измислили,толкова елементарно,но ефективно Joy
Нали много ефективно и простичко.Подсетихте ме за един сън на една колежка.Сънувала тя,че садят картофи нищо страно нали,нооо ги садяли в мрежести чувалчета.Когато ги вадят да са готови в чувалчето за продан.😂🤣
Смях се със сълзи когато го разказваше.

# 637
Здравейте, снощи сънувах сън, в който баба ми ме замери с брашно, което не виждах, но усещах по гърдите си ...имаше и други неща около съня, но това ме засегна най-много ...какво ли би могло да означава?

# 638
Помогнете ми да си обесня защо вече няколко пъти сънувам,че съм боса.....
И на два пъти сънувам погребение снощи беше на непознат мъж...
Направо не знам какво да си мисля вече съновниците ми дават разнозначни обяснения.

# 639
Сънувах, че бия църковните камбани. Не ги виждах, а само ги чувах-биеха на празник. Пред себе си виждах просто едни като клавиши, но по-големи, и ги натисках.

# 640
Здравейте,
Споделям си и моя сън и ще се радвам ако има някакво тълкувание понеже не сънувам често напоследък, а една приятелка каза, че точно такъв сън на новолуние като снощи не било на хубаво и мааалко ме вкара във филма.
Подчертавам предварително, че съм необвързана, нямам сериозен приятел.
Сънувам, че съм в София и с някакъв мъж се разхождаме хванати за ръка из Парадайс. Зима е понеже бях облечена в розово палто и много си го харесвах в съня. В един момент видях, че часовникът ми се е развалил и стрелките са паднали и се оплаках на мъжа до мен, той пусна ръката ми и ми посочи къде могат да ми го поправят. Отидох и си спомням ясно колко бях изненадана, че успяха да го поправят, няколко пъти повторих: “Това е часовник, който купих преди 2 години, как успяхте да го поправите, откъде имате резервни части за него?” След поправката тръгнах отново към същия този човек, с когото вървях допреди това, но минах през някакъв магазин, момиче пробваше булчинска рокля и си казах: “Ооо, не, скоро и на мен ще ми се наложи”. Бях изплашена. Върнах се при момчето и седнах на пейката, на която беше и той и го попитах на колко години е, без никаква връзка, а той ми отговори: “Не знам, някъде колкото теб, но съм по-голям, със сигурност”. Станахме и тръгнахме. Изведнъж на излизане се озовахме в родния ми град, паркът беше украсен като за сватба, вече не беше студено, нямах палто. Бях с лятна къса рокля. Оглеждах се понеже украсата беше много красива и в този момент видях две мои много близки приятелки облечени като за сватба, едната беше с искряща цикламена дълга рокля, а другата с жълта такава. Попитах кой ще се жени, а те ми отговориха: “Как така кой? Ти! Всички те чакат!” Аз отново бях страшно изплашена, повтарях: “Аз не съм подготвена, нямам рокля, нямам цветя, вие сте вече облечени, аз не го обичам, не го обичам, как да се омъжа”, обърнах се и видях същия човек от началото на съня да стои в костюм и да ме чака. Тогава се събудих.
Много е странно, може и да не значи нищо, разбира се, но просто се събудих страшно изплашена от цялото това нещо. Както казах - необвързана съм, със сигурност нямам планове в близките години да стъпвам в брак, не знам откъде дойде това.

# 641
  • София по рождение
С. няма скоро да се омъжиш, ще присъстваш на голямо тържество. Мое си тълкуване.

# 642
С. няма скоро да се омъжиш, ще присъстваш на голямо тържество. Мое си тълкуване.
Ох, благодаря, хайде дано! Heart Откога повтарям на приятели, че ми се ходи на сватба. Joy

# 643
Сънувах, че съм бременна с момиче и изчислявам кога трябва да се роди. Пресмятам, че ще е месец март и решавам да го кръстя Мартина.

# 644
Сънувах, че съм бременна с момиче и изчислявам кога трябва да се роди. Пресмятам, че ще е месец март и решавам да го кръстя Мартина.

Аз когато сънувах, че съм бременна, ада се изсипа върху мен.... Продължавам да съм в това състояние след почти 3 години.

Общи условия

Активация на акаунт