Да си разтълкуваме съня - 10

• 87 528
  • 805
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,
сънувах собствената си смърт. Беше страшно. Бях убита. Снаха ми четеше един никролог на глас и чух как казва името ми. После се видях в крещящо червена рокля да лежа убита до масата вкъщи.
Много ме е страх и никога през живота си няма да облека червена рокля.
Моля ако някой знае какво означава това и има време да ми пише.
Поздравче от мен
Имах подобен сън,в който умирам,чувствах страха и ужаса.Сънувах го в момент от живота ми,когато нещо старо вече трябваше да си отиде.И точно деня преди да сънувам това,осъзнах всичко,което до сега бях отричала,знаех,че е дошло времето да си отворя очите и да отворя нова страница,така че ако и ти си пред някакъв преломен момент в живота си,е нормално да се сънуваш мъртва,защото започваш на чисто,старото ти аз умира и дава път на новото.А ,доколкото червената рокля - да не би да стоиш пред сериозно изкушение? Joy Не знам дали това,което ти казах ще те ориентира,надявам се да съм помогнала. Flowers Four Leaf Clover

# 136
Здравейте,
сънувах собствената си смърт. Беше страшно. Бях убита. Снаха ми четеше един никролог на глас и чух как казва името ми. После се видях в крещящо червена рокля да лежа убита до масата вкъщи.
Много ме е страх и никога през живота си няма да облека червена рокля.
Моля ако някой знае какво означава това и има време да ми пише.
Поздравче от мен
Имах подобен сън,в който умирам,чувствах страха и ужаса.Сънувах го в момент от живота ми,когато нещо старо вече трябваше да си отиде.И точно деня преди да сънувам това,осъзнах всичко,което до сега бях отричала,знаех,че е дошло времето да си отворя очите и да отворя нова страница,така че ако и ти си пред някакъв преломен момент в живота си,е нормално да се сънуваш мъртва,защото започваш на чисто,старото ти аз умира и дава път на новото.А ,доколкото червената рокля - да не би да стоиш пред сериозно изкушение? Joy Не знам дали това,което ти казах,ще те ориентира,надявам се да съм помогнала. Flowers Four Leaf Clover

# 137
Момичета,рядко пиша тук,защото много сънувам,ама рядко помня.Обаче ще си позволя да ви разкажа и ако може да ми помогнете с едно тълкуване.
В петък вечерта си восъколях на себе си и на човека,когото харесвам.вечерта си спах прекрасно,станаха нормално,обаче като ме налегна един сън през целия ден,не можах да се отлепя от леглото и сънувах много странен сън.С него излизаме от родилното отделение,той държи едно новородено,аз-един букет.Снимат ни.Аз не искам,но не се и дърпам.За втората снимка ме целува и аз му казвам да не вземеш да я качиш във фейсбук,че изглеждам ужасно.Толквоа реално беше,че като станах и търсех бебе.Даже и болницата знам коя е и че бебето беше момче.
Една приятелка ми обяснява,че това били пророчески сънища,но това нямам как да стане,защото сме скарани и сме като куче и котка.
Възможно ли е да е просто игра на мозъка?
Съжалявам,че стана толкова дълго,ама такъв сън не бях имала.

# 138
Възможно е да си сънувала този сън, защото всъщност харесваш това момче - мислиш за него, вълнуваш се от мнението му за теб, настроението му към теб... Подсъзнанието ти е дало възможност да изживееш сюжет, който в реалността няма да може да се изживее, под някаква форма да имаш това, което вълнува мислите ти.

На мен ми се е случвало нещо подобно като сън. И понеже сънят беше наистина като истински, след като се събудих бях напълно наясно, че това, което ме притеснява в мислите ми, ще бъде точно толкова притеснително, ако се случи в действителност.

Имам и предсказателни сънища. Те са нещо друго.

# 139
Ами,то вече доста ми мина и не е първоначалната тръпка.След всички дивотии,които сътвори...
И изобщо не може да се сравни с голямата ми любов,която остана на петстотин км от мен и него никога не го сънувах по никакъв начин.
Не знам какво представляват предсказателните сънища-нямам такива и всъщност рядко имам смислени сънища.

# 140
Аз пък вчера сънувах някакъв много странен сън свързан с моя колежка. Работя надомна работа и с нея реално не се познаваме лично, а си пишем само понякога служебно и не сме изобщо близки. За първи път ми се случва да я сънувам.

Странното беше,че действието се развиваше на място, което много приличаше на моето село. Оказа се,че колежката ми е изчезнала и аз и още няколко човека, чиито лица не помня тръгнахме да я търсим. Започнахме да й звъним по телефона и го отрихме на една поляна, под едно дърво. Само на метър оттам, лежеше тя завита с някакво одеяло и спеше, но и изглеждаше припаднала. Бързо я събудих и тя се свести, като ми разказа, че била нападната от някакъв дух на починал човек (но не можела да го види, а само го чувала) който искал да се всели в нея и малко след разказа й, въпросния призрак се появи пред нас, но само аз успях да ги видя. Беше на възрастен мъж с жълтеникава кожа, но не знаех кой е.

После сякаш започна друг сън, бях на място, което не можах да определя (май работех като иконом в голяма къща) и разчиствах една трапезария, намираща се на голяма тераса и непознат човека на около 28, 30 облечен с официални дрехи малко в стил барок ме разпитваше дали съм видяла въпросния призрак и случило ли се е нещо странно с мен, но нищо не му казах...
После се събудих и това са единствените неща, които си спомням.

Как да разтълкувам този странен сън? До сега не съм сънувала нищо свързано с духове или починали хора, за това и се чудя какво ли може да означава това.

# 141
  • Vraca
Здравейте, много често сънувам починалият ми баща, сънувам че си се връща вкъщи и др. Какво би означавало? Точно на 30.12 срещу 31.12 сънувах че се омъжвам, сбатбата си с подробности,а в действителност на съм семейна?!

# 142
здравейте напоследък рядко сънувам/рядко си помня сънищата, защото сме с малко бебенце и не се наспивам.
Сънят ми е следният. Съунувах, че имаме множество домашни любимци, основно кучета, и сме в къщата, в която съм отраснала. но един от домашните любимци беше леопард. леопардът влизаше от стая в стая без да го усетиш и понякога се притеснявах да не нападне я кучета я да стресне баба ми или дядо ми, (не си спомням дали бебето изобщо беше в съня ми, но ако е било, не съм чувствала опасност за него) но като цяло се криеше и нямаше проблеми. все пак в съня ми ми беше и радостно и напрегнато с този леопард. общо взето това си спомням.

# 143
Аз пък снощи не стига,че не спах добре,ами на всичко отгоре сънувах как една маймунка ме захапа за палеца,за да ме зарази със СПИН.Невероятен кошмар изживях...

# 144
Аз пък снощи не стига,че не спах добре,ами на всичко отгоре сънувах как една маймунка ме захапа за палеца,за да ме зарази със СПИН.Невероятен кошмар изживях...

ох ох ...егати и съня

# 145
Здравейте, в последната седмица сънувах две много странни сънища. Много ще е дълъг поста, изинявам се предварително.

1ви сън:
Бях момиче, които работи за НАСА и се готви за първата си мисия до Луната да строим някаква ядрена централа. Бях много умна в съня си и разбирах много от математика (в реалния живот не съм добра точно в математиката, разбирам от физика и химия и като цяло се смятам за начетен човек и имам самочувствието, че съм над средното ниво). Също така в съня бях племенничка на Тони Старк (измислен герой от Марвел), доста смешно, знам, приятеля ми се скъса от смях като му разказах. Та, готвих се за тази мисия, но докато преглеждах някакви документи видях, че някои изчисления не са наред и има грешки, които в последствие от НАСА ги бяха замазали. Тони Старк ми звънна и каза да не съм посмяла да отида на Луната въобще, че и той вижда грешките и че централата ще избухне. От НАСА пък ме уверяваха че всичко е наред и че е помислено за това, че в уравненията има неточности. В съня пък мен ме беше страх, че ако реша да се откажа, ще ме арестуват задето не съм съгласна с НАСА. В крайна сметка се качих на совалката, но в последствие реших да остана на Земята. Седях в колата и навън беше прекрасно време и даваха по новините (имах телевизорче в колата) как всички на луната ликуват от успеха, който са пожънали. Аз също се радвах за тях, но веднага след това стана някаква авария и луната избухна. Спомням си, че гледах през прозореца на колата как парче от нея се отчупва и пада и времето тутакси се промени и започна да вали и да духа силен вятър. Спомям си, че също бях едновременно нещастна за приятелите ми-колеги, които умряха там, но и много щастлива от избора си- че не съм отишла и съм послушала себе си (и "чичо ми" Тони Старк) да не се качвам на совалката и да остана на Земята. Също така интересното беше, че пишех и разбирах от уравнения от визшата математика, които на живо въобще не мога да схвана как се решават.

Та като се посмеете, ако някой може да ми каже това какво означава.... Smile Разбирам, че звучи като на шега и много детински, и аз бях потресена като се събудих. Чак събудих приятеля ми да му разкажа сутринта в 6 и се посмяхме бая.

Следващият ми сън е горе долу също толкова абсурден, но за него имам малко предистория и мое собствено тълкувание. Ходя с новия ми приятел от близо 3 години. Той е точно това, което искам - висок 1,95, невероятно красив, точно като модел от списание ,мускулест, 10/10 както се вика. На всичкото отгоре е умен, невероятно мил и добър,страхотен кавалер, абсолютно неагресивен, никога не ми е повишил тон, макар че съм си бая неприятна понякога, винаги мисли първо за мен, връзва ми се на това, че не готвя и чистя, а той го прави и му е приятно даже. Тук таме си има неговите си трески за дялкане, но не е нещо, което да е непоносимо за мен. Абе въобще направо не си знам късмета къде го срещнах, та чак ме и хареса и тръгнахме. Все си мислих, че ще изскочат някакви неприятни неща, че сигурно е някакъв психопат или нарцис, но не и не. Вече 3та година този човек е страхотен. Та, аз също се имам за хубава жена, доста се поддържам, имам хубава работа и както казах вече, смятам че съм осъзнат и умен човек (естествено има къде къде още да се работи и учи). Като цяло обаче понякога не се чувствам достатъчно добра и все си мисля, че този мой приятел ще осъзнае, че може да си намери по-хубава, по-умна и по-емоционално интелигентна жена. Той определено не е такъв, не се хвърля да флиртува като види жена или нещо такова, нито пък би се държал неуважително по какъвто и да е повод. Предполагам, че съня ми е породен от някакво безпокойство, че това ще се промени и нещата няма да са същите. 

Та съня беше следния:
Моят приятел получи някакви свръхестествени сили и, тук вече идва супер странната част, стана Исус Христос (?!?!?!) и стана нещо като рок звезда за хората. А аз не съм вярваща, аз съм атеист. Жените започнаха да му се лепят и той все повече искаше да излизаме и така нататък. Един ден отидохме до неговия роден град(той не е от София) и там се срещна с приятелите му от детството и решиха, че трябва да се направи някакво излизане. Аз казах "страхотно дайте да го направим еди кога си" и моят приятел се обърна и каза "ти защо си мислиш че си поканена" при което аз не знаех какво да кажа. Започнах да се карам с него и накрая си "изпросих" да отида (нещо, което не бих направила на живо заради достойството ми). Там той флиртуваше с жени наляво и надясно и аз се разплаках. По принцип в живота ако той ме види да плача за каквото и да е, спира всичко което прави и веднага идва да види какво става, никога не ме е оставил да си плача, независимо дали той е ядосан или каквото и да е, а в съня изглеждаше сякаш му е досадно даже, че плача и ме остави и отиде при другите жени.

Подобен тип сън съм имала и преди, където той е абсолютно различен от това, което е. В сънищата ми е груб, флиртува с други жени, изневерява, не му пука въобще за мен и тн.

Та, човек би си казал, че много филми гледам, но напоследък не съм имала време. Така че не мисля, че сънищата ми са породени от наскоро гледана прожекция. Smile

Ако някой го е прочел, ще се радвам да чуя какво мисли.

# 146
Ужасен сън сънувах преди 2вечери.
Бях на погребение на възрастен мъж , който не познавах , и не съм виждала през живота си, всичко мина и изведнъж след това той е до мен и си говоря с него..
Не мога да си го обясня, съновника също не ми помага..

# 147
Добро утро.Аз лично вече ще се откажа да спя.Снощи сънувах една мъртва жена,която никога не съм виждала на живо,но знам коя е.Много ми се кара.После бях участник в някакъв сървайвър  и уж бях финалистка,а избягах-бях с една червена рокля.На шосето ме чакаше един черен джип с много хубав мъж вътре,който ме откара нанякъде.
Какви са тези идиотщини...

# 148
Здравейте !
Тази нощ сънувах много странен сън.
Сънувах , че директорката на училището , в което работя по заместване ми казва , че много я боли глава. Предложих да и дам лекарство , даже и изброих 5 вида лекарства. Тя каза , че не иска , а главата я боли , защтото и е дошъл месечният цикъл. Не взе лекарство. Тогава се събудих.
Моля , ако някой може да разтълкува. Ще съм благодарна.Sparkling Heart

# 149
Здравейте !
Тази нощ сънувах много странен сън.
Сънувах , че директорката на училището , в което работя по заместване ми казва , че много я боли глава. Предложих да и дам лекарство , даже и изброих 5 вида лекарства. Тя каза , че не иска , а главата я боли , защтото и е дошъл месечният цикъл. Не взе лекарство. Тогава се събудих.
Моля , ако някой може да разтълкува. Ще съм благодарна.Sparkling Heart
Иска ли ти се да останеш на постоянна работа в това училище?

Общи условия

Активация на акаунт