Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 18 апр. 2017, 23:07 ч.

Да си разтълкуваме съня - 10

 • 64 465
 • 744
 •   1
Отговори
# 735
 • Мнения: 2 480
Здравейте. Сънувах,че ставам от сън и в хола заварвам много хлебарки..страшно много бяха . Виждах как майка ми се опитва да ги убие, но те не спираха да се появяват, тогава се стреснах и се събудих. Какво е тяхното значение?

# 736
 • Мнения: 35
Здравейте! Извинявам се, ако темата за сънищата е банална и ако не е за тук, но от няколко дни сънувам много странни и страшни сънища.. последният ми сън беше, че съм на гроба на майка ми ( която е жива) и плача много някой знае ли на какво е, защото не просто разбрах, че е умряла на сън, а бях и на гроба й?Disappointed Relieved

# 737
 • Мнения: 39 276
Моля, пуснете нова тема.

# 738
 • Мнения: 8 322
Здравейте
Снощи сънувах че мъжът ми държи на ръце едно малко дете, около годинка, с тъжни очи което е цялото оревано с разкървавено носле и както се търкало в тениската на мъжа ми тя е изцапана с кръв. Някак усещам че то е важно бебе затова, го погалвам по главата и ги целувам. До нас стои майка му - непозната уплашена жена. Знам че бебе е на лошо , какво е вашето тълкувание в случая?

# 739
 • Мнения: 354
Аз често сънувам баба ми умряла, а тя  е жива. Веднъж разказвях на една жена съня си у нейна спонтанна реакция беше: Продължила си й живота.
Така че според мен това с гроба е на хубаво

# 740
 • Мнения: 634
Онзи ден се случи нещо странно и ще се радвам ако някой ми помогне с тълкуването. Сънувах адски реален сън с подробности, детайли, всичко си помня все едно е било истина. Имах бебе и се грижех за него, дори го кърмих, говорих му, давах му биберона и беше момченце. Бях ядосана на приятеля ми, че вече имаме бебе пък една количка не сме купили и нищо за това бебе, а го държах в столче за кола. По едно време той замина да купува уж някакви неща, а аз излязох и зарязах бебето само. По пътя срещнах едно мое бивше гадже от реалния живот и се заприказвахме, че и той има бебе, което се казва Радулка.... уат да фак. Не знам какво е това име, нито съм го срещала, нито съм го чувала.
По едно време се прибрах и гледам моето бебе го няма. Беше паднало на земята от столчето за кола, но слава Богу, нищо му нямаше.

На другия ден ставаме и първата работа на моя приятел беше да ми каже "Няма да повярваш какво сънувах.. ти, Х.(приятелката на най-добрия му приятел) и аз бяхме в една кола, ти караше и двете бяхте бременни. По едно време на завоя катастрофирахме." След което сме отишли някъде си да видим дали са ни здрави бебетата..

До ден днешен имам много странно чувство.

# 741
 • Мнения: 1 581
Не си помня обикновено сънищата, но последните няколко ги запомних от-до, не знам защо. Няма да ги разказвам понеже са много дълги, но в тях постоянно има повтарящи се неща. Примерно винаги присъства жълтия цвят - веднъж имаше ярко жълта рокля, втория път ми поднасяха жълто цвете, третият път имаше жълт спортен екип, четвъртият път разгръщах жълт бебешки албум със снимки... Числото 5 в почти всеки сън присъства също. Другото постоянно повтарящо се е един определен спорт, с който нямам нищо общо.
Какво е възможно да се крие зад тези повтарящи се неща в сънищата ми или просто си въобразявам?

# 742
 • Мнения: 272
Сънувах кално място, много крастави големи и угоени жаби. Двама колеги нещо спореха и се караха. Аз мълчах и изведнъж избухнах, без да заемам страна, само се ядосах, че се карат и им се скарах аз. Имаше и изпражнения. Прибирах се към дома си и видях, че е потопен под мръсна вода, явно от порой. Имах кола, която беше изцяло под вода. Видях, че вратата да жилището е отворена и като влязох видях същите двама колеги да почистват и ме успокоиха, че е имало жаби, но май са ги махнали. А аз бях готова да размажа с лопата ако видя жаба. Вътре не беше толкова мокро. Вече бяха почистили. Някаква идея какво означава? Или да го према за предупреждение за множество неприятности на няколко фронта?

# 743
 • ...на безопасно
 • Мнения: 2 237
Аз мисля, че съня ти е на придобивки.

# 744
 • Мнения: 2 667
Според мен караници и на работа и вкъщи, ако усетиш момента , може да ти се разминат, сама ли живееш в къщи или голямо семейство

Общи условия

Активация на акаунт