Лежащи мами-39

• 78 474
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Стискам ти палци,но с повече почивка ще го.докараш до края.
С Първата си пбременност ми направиха серклажа към 27 г.с ,мехура беше.пролабирал ...направиха го на.горещо,износих си детето до началото на 35 г.с ...сега е младеж на 16г  Simple Smile

# 151
Благодаря ви много за успокояващите думи. Силно се надявам всичко да е наред и да достигна до нормални за бебето седмици, пожелавам го и на всички Вас. Притеснява ме, че серклажът ще е толкова късно, но според дктора се налага. Иначе си лежа и чакам търпеливо ден за ден  Flutter

# 152
  • София
Благодаря ви много за успокояващите думи. Силно се надявам всичко да е наред и да достигна до нормални за бебето седмици, пожелавам го и на всички Вас. Притеснява ме, че серклажът ще е толкова късно, но според дктора се налага. Иначе си лежа и чакам търпеливо ден за ден  Flutter
Ани,познавам няколко жени с късни серклажи,износили до термин!
Следете внимателно микробиологиите на две седмици след серклажа,той док ще ти каже.Ако нямаш контракции и инфекции дори може да преносиш

# 153
За контракциите пия кленбутерол и магнерот (не съм сигурна, че го пия затова) и не усещам някакви болки да имам. Такава микробиология прави ли се преди самия серклаж?

# 154
Здравейтяче момичета ! Аз минавам на отчет.. вече сме в 25та седмица (+5дни) таа.. Тежим 760гр. Вървим добре.Док каза : Перфектно.
Нищо не спомена за шийката нито за проблеми.Мисля че я гледаше,но нищо не спомена..та и аз вече не питам да не се психясвам излишно.Положителната нагласа е мн важно нещо..А и той като свърши с прежледа и каза: Перфектно! Си беше успокоение..
 Каза само да си продължавам с магнерота и това е..😊👌Успех на всички,чета ви всеки ден..Да износим до края и родим здрави,силни дечица!!

# 155
  • София
За контракциите пия кленбутерол и магнерот (не съм сигурна, че го пия затова) и не усещам някакви болки да имам. Такава микробиология прави ли се преди самия серклаж?
На мен ми правиха и въпреки че беше чиста слагах не помня вече колко дни Полижинакс профилактично.След серклажа имах венозно Уназин.Докторът се шегуваше,че сме убили всичко добро и лошо ... и беше прав!На следващата микробиология се бях обзавела с гъбички,но те не са страшни де.Не съм чула досега да пукнат мехур

# 156
Здравейте, днес бях на преглед. Със скъсена шийка без серклаж съм, в 26-та седмица. Пия магнерот, спазмалгон и наш-па, но имам болки. Докторът спомена за влизане в болница, но каза, че ще опитаме първо с инжекции спазмалгон и нош-па, свещички и още някакви прахчета. Та въпросът ми е - колко време се стои за вливания в болница. Да се подготвя психически за другата седмица, ако това не помогне

# 157
Axinora89, престоят в болницата зависи от това колко време ще му трябва на организма да се повлияе от лечението. Клиничните пътеки са за около 5 дни минимален престои. Аз първият път лежах 7 дни, вторият 11 дни.
Дано не се наложи влизане в болница, но ако все пак те приемат не се притеснявай, преживява се Simple Smile. Вземи си книжка, музика или друго, което те успокоява.
Ти освен болките имаш ли и контракции? Може ли да кажеш какви са прахчетата, които са ти изписани.
Успех  Hug

# 158
Аз лежах месец.

# 159
Аз бях 4 пъти в болница.2 пъти по 5 дни...един 4.. веднъж 7..май така бяха....няма страшно от болниците...настрой се,че е за добро,аз така правих.

P.S. Бимба....за съня беше права...но си струва като видиш малката муцунка.

# 160
И за болниците май бях права. Тебе ли те беше страх да влизаш в болница и изпитваше някъв ужас....ма може и да те бъркам с някоя друга мама.

# 161
Ааа друга ще да е била  Laughing аз в болницата ходих без да ме карат...доброволно  Joy там ми беше по-спокойно  Wink

# 162
Axinora89 най- малко 5 дни ще лежиш. Не се страхувай от болниците, по- добре да си там, отколкото да се свиваш от болки в къщи и да се молиш всичко с бебчо да е наред.  bouquet

# 163
  • София
Ааа друга ще да е била  Laughing аз в болницата ходих без да ме карат...доброволно  Joy там ми беше по-спокойно  Wink
Аз си мислех че съм.единствената луда,която се е молила да я приемат Laughing

# 164
  • София
Здр. мами аз няй-вероятно ще се присъединя към вашата групичка. Положението при мене е, че имам скъсена шиийка още в 7 г.с. - 3.2см. Това е така поради факта, че имам извършена конизация. Имам и две коремни операции, та положението при мен ще е явно тежко.
На втория ми преглед се чу сърчице и докоторката каза, че вс. за сега е наред. Но каза, че в 10-12г.с. ще ми правят серклаж. Може ли някой който е минал през това нещо да ми обясни повече за процедурата? Колко време се седи в болница? След серклажа ще мога ли да си гледам двете дечица или ще трябва само да лежа?

Общи условия

Активация на акаунт