Лежащи мами-39

• 78 501
  • 762
  •   1
Отговори
# 195
Rayna, спокойно! Добре ти е казал докторът, сега почивката и системите са нещото, което могат да ти помогнат. И да мислиш само хубави неща разбира се Simple Smile. Когато минават на визитация докторите не преглеждат, единствено могат да ти променят или допълнят лечението. Това, което се очаква е системите да ти подействат вече. Аз по себе си забелязах, че чак на четвъртия ден започваха да ми действат системите, тогава чак ми се насищаше организна с магнезии.
Вземи си нещо за четене да ти минава времето. Мен преди 2 седмици последно ме изписаха от отделението, но аз бях в другата част-5в. Знам, че е неприятно, но ще се почувстваш по-добре след това. Стискай зъби  Hug

# 196
Ако се притесняваш помоли да те видят на ехограф.Иначе лежи и почивай...защо бързаш да си ходиш?

# 197
По мой спомен,пътеките за задържане са 3 или 5 дни,но понякога ги продължават.Докато лежиш не те преглеждат,ще те видят в деня на изсписването(предполагам утре) и ще преценят дали ще си ходиш,или ще полежиш още малко!Бавно минава времето в болниците,но си заслужава Simple Smile

# 198
Благодаря ви момичета, наистина много, за разбирането и подкрепата!
Не бързам да си ходя, но някак ми се ще да имам някаква яснота, някакво обяснение, отношение. Уви....
Лежим си и се молим всичко да е наред!

# 199
  • София
Благодаря ви момичета, наистина много, за разбирането и подкрепата!
Не бързам да си ходя, но някак ми се ще да имам някаква яснота, някакво обяснение, отношение. Уви....
Лежим си и се молим всичко да е наред!

Три и пет дни са,но ако не е добре положението,както беше при мен ги комбинират

# 200
Аз вторият път лежах 11 дни, дори когато ми казаха, че ме ще ме изписват бях малко разочарована Simple Smile и докторката ми каза, че ако не искам да си ходя, то те насила няма да ме изпишат Simple Smile. Като изключим ходенето в обща, непочистена тоалетна и това, че настаняват българки и ромки в една стая нямам други проблеми да стоя в болница (говоря за МД София, но предполагам, че и по другите държавни болници е така). Вкъщи ми е много по-притеснено, там на системките си е екстра  Simple Smile.

# 201
Аз лежах в държавна в Пловдив.Категорично не настаняват бълкарки и циганки.И на мен ми бяха казали,че мога да стоя ако нещо ме притеснява.Лежах 4 пъти май....и преди секциото 4 дена....и след секциото.Май направих 1 месец  Laughing Баща ми казваше,че съм пристрастена към ехографа.....после към кормагнезина и накрая към машината за тонове  Joy hahaha

# 202
Не знам, момичета! Сигурно е до характер и темперамент....до разум или и аз не знам какво вече....но мен не ме свърта...нито мога да се наспя, нито да си почина ....нито нищо...
Дано не предам на детето си цялата тази невротичност, която ме е обхванала!

# 203
Още ли не са те преглеждали,или нещо за изсписване

# 204
Здрасти,

някоя от вас лежала ли е в Надежда в София?

# 205
За "Надежда" нищичко не зная....но мисля,че от там ги пращат в Токуда такива като мен....
А мен не са ме преглеждали от миналата седмица вторник...нямам никаква идея какво става, има ли резултат от лечението...няма ли....
Отношението в МД просто липсва....но се опитвам да се успокоя, че вероятно това е добър знак!

# 206
  • София
Здрасти,

някоя от вас лежала ли е в Надежда в София?
Да,аз

# 207
Отношението в МД зависи от лекуващия лекар. Аз от моята бях много доволна. Супер адекватна като лекар, мисли какво прави, преценява + и - и действа. Като човек също много добра. А за прегледи момичета не се натискайте много често. Особено, ако не са ехографски. Някои лекари обичат да пипнат, за да разберат, а честото бъркане хич не е добре.

# 208
Аз не съм лежала в МД, но по принцип във всички болници правилата са еднакви: при приемане и при изписване преглед. Иначе, както е казала Бимба опипват корема при визитация. Ако имаш питане просто питаш. Поне при мен така беше.  Grinning Лежи си и гледай да не се притесняваш, защото вредиш на бебо. А сега е важно само то да е добре, нали?!  bouquet

# 209
Мен като ме хващаше параноята и ги молех да ме видят на ехограф.Никога не са ми отказвали,казваха ако имам притеснения или както при мен-страх ужасен..да казвам и ще гледаме за да се успокоя.Имаше и лекари ,които не са били отзивчиви...но то се усеща кой е благоразположен и кой не.

Общи условия

Активация на акаунт