Лежащи мами-39

• 78 874
  • 762
  •   1
Отговори
# 225
Салбутамола го пиех като бонбонки  Laughing 4х1....и нямах проблем...даже един доктор ми каза ,че с тази дозаще взема да обърна очите...ама аз си го пиех  Joy поздрави на всички от мен и моето момиченце...вчера стана на 40 дни.Вие се дръжте....докато броиш дните толковя бявно минават ...аз всеки ден гледах календара..а сега хвърчат.Мъничко ви остава...трудно е ,но знаете,че ще успеете  bouquet
Цвете,да ти е жива и здрава малката госпожица!!! Ти си ни голяма подкрепа тук,да знаеш! bouquet Heart Eyes
 Абе..аз се чудя дали да не взема и аз да пия по 1 2 Салбутамолчета (това са таблетки нали?) Е така ..за вс случай?! Иначе Магнезия си го праскам по 8 хапа на ден...хич не му мисля.Утрогестана вечер си го слагам... Ама тоя салбутамол вс много го хвалят..та се замислям Thinking

Магнезия и аз 4х2  Laughing за салбутамола се консултирай с доктор....доколкото знам го няма вече салбутамола на таблетки...аз имах известен брой опаковки,но ги пратих на момиче от форума.Имало го и на сироп,но не съм запозната.
За да ми е по-лесно правих така-молех се да дойде 23 седмица....после се молех за 27...следващата цел беше 33....после 36 и спрях да чакам  Joy Секциото беше в 38 и 2 дни.....и като спрях хапчетата и се чудех какво да правя  Joy нали постоянно имяше какво да се пие...и сега една скука...няма магнезий  hahaha Joy

# 226
Как така паралелно в Надежда и Токуда? То може ли така и кой лекар в Токуда би бил добър за секцио?

# 227
Паралелно следя ЖК на двете места (ако е станало недоразумение). Всички в Токуда са изключителни оператори, най-добрите са Димитров или Илиев (аз съм при Илиев). За неонатологията предполагам няма смисъл да пиша.

# 228
До сега се молех за 28ма.Сега де моля за 32..После вероятно за 36..предполагам.Гледам оптимистично.Нямам болки,контракциите не са повече от 5 - 6 на ден...та все се надявам всичко да е наред и госпожицата да се излюпи най-близо до термин! PraynigТези дни ми се налага по час два да съм навън по задачи,после се прибирам и окупирам леглото отново..Замислих се вчера,звъннах на док. Каза че няма проблем щом се чувствам добре,но след това да почивам.Малко се поуспокоих.. Simple Smile Поздрави на всички bouquet

# 229
И аз стигнах до 28-ма. Но аз съм си разделила целите на по две седмици. То всеки ден е различен,но бързо минават. Вчера се сетих, че от толкова притеснение за детето не съм седнала да му измисля име. Та тези дни с тази задача мисля да се заема. Имам един речник на имената и започнах да го разглеждам.

# 230
Така се бях вглъбила в мисълта да я родя жива и здрава,че не бях прочела и един ред как да я гледам,къпя и всичко останало.Добре,че имам племенница и имах наблюдения.Бяха ми казали да използвам бременността за да се образовам....но страха беше огромен.Но се справяме де.Аз от 7 месец взех да щъкам за по час два....щом си чувстваш добре и няма болки.Не знам дали правилно разсъждавам,но поне за себе си установих,че щом няма болки е ок.Втвърдяването не ме плашеше.

# 231
  • Варна
Аз живея ден за ден ,чакам всеки вторник с нетърпение(тогава влизам в нова седмица) ...направо малка победа.Моля се и си.мечтая да стигна поне до 33 а,ако стигна до.36 ще бъда герой в моите очи.
Аз имам дни с болки,но не само.контракции ,болки в кръста симфизата,опашката....гадост,а за капак  на всичко вчера реших да мия.банята на.майка ми,естественно паднах и се разчекнах.Днес все още съм се хоризонтирала,при всяко ставане ме боли от вчерашния лупинг

# 232
Skabiela ...ще ядеш шамари.Почивай в тези жеги.Почивай,че твоята хич няма да е лесна като се появят човечетата.

# 233
И аз от страх и постоянни притеснения не съм си припомняла как се гледа бебе. С първото бях изчела всичко, което можеше да се намери. Също така не съм купувала абсолютно нищо,  нито чистила, подреждала, нищо.  Тези последните дори не знам как ще станат, защото аз само лежа и дори да хвана нещо умирам от болка. Така че ще чакам последния момент,  ако не мъжът ми ще прави и купува всичко.
И моята следваща цел е 32 г.с. Сега съм 28ма и дано всичко е наред!

# 234
  • София
Skabiela, никакви бани,лягай си на дупето и пази коремчето.Ако нямаш контракции и до 40 можеш да изкараш,само недей да си ги предизвикваш.
 Иначе и аз имах цели и определено като влезнах в 30-та ми стана доста по-спокойно.Купихме количка,купих и първите му дрешки,поръчах доста ...започнах вече да се подготвям за бебето.Отчетната ми група вече бяха кажи-речи готови и отдавна пазаруваха.Смеехме се с мъжа ми,че хората чакат да мине 12 седмица,а аз чакам да мине 30-та  Mr. Green
 Моите контракции не се повлияваха кажи речи от нищо освен от Индометацин.А според моя док Гинепрала бил забранен в много страни по света.Не че не ми вливаха де ...

# 235
  • София
И аз като вас, когато започнаха проблемите в 26. г.с., се молех за 30 г.с. Сега вече съм 31 г.с. и се моля за 32  Laughing Следваща цел ще е 34 и тогава определено ще ми е по-спокойно (ако я достигна). И аз от работа и други странични неща, после притеснения и болки, нямах никакво време да се подготвя, нямам идея как се гледа бебе, какво да купувам и даже име си няма Grinning Смятам тези дни да се заема най-сетне с подготовки, пък дано ми стигне времето  Whistling

# 236
  • Варна
Кат стара пушка ще ви кажа ,че гледането  на бебето си е инстинкт....така ,че споко

# 237
Кат стара пушка ще ви кажа ,че гледането  на бебето си е инстинкт....така ,че споко

Няма майтап....така е

# 238
Ние се прибрахме вчера! Чак не мога да повярва  и цяла нощ си усещам фантомна ръката от абоката.
Сега лежа вкъщи на хлад и започвам да се моля за по-бързо минаване на времето.....
Ще си пия магнезия и ще слагам прогрстерон за друго не ми казаха....

# 239
  • Варна
Добре де,тез доктори от различни учебници учат?Едните казват ,че няма нужда от утрогестан след еди коя си седмици,другите не спират да го.изписват....
Я ми кажете ,усещате ли пробождане и дискомфорт във влагалището?
Мен и костите в слабините ме болят....

Общи условия

Активация на акаунт