След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -223ღღ

• 51 300
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
 Hug Hug Hug
Добро утро

Ето ви и отговор на феновете относно "сватбата" :

и поздрави от "булката" :

хайде хаирлия да е , както се казва hahaha hahaha hahaha

# 466
Абе тая  верно нещо не е у ред. Пак се започва сагата  с котката, що  не вземе да измисли нещо различно, омръзна на всички вече.
https://www.instagram.com/p/BT3HNC2lt4h/?taken-by=gupseo

Баръш го е лайкнал.
https://pp.userapi.com/c7001/v7001192/316d9/TpNvAUuAHAM.jpg

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 09:58 от Лудата Меги

# 467
Абе тая  верно нещо не е у ред. Пак се започва сагата  с котката, що  не вземе да измисли нещо различно, омръзна на всички вече.

Баръш го е лайкнал.

Меги , нали видя клипчето с кучетата, нормална ли ти изглежда!?!?!?!?Според мен и трябва спешно лечение, явно е че клиниката във Виена не се е справила Joy Joy Joy

# 468

Баръш го е лайкнал.

Меги , нали видя клипчето с кучетата, нормална ли ти изглежда!?!?!?!?Според мен и трябва спешно лечение, явно е че клиниката във Виена не се е справила Joy Joy Joy
Абе можеш ли с две-три изречения да ми кажеш какво говори в клипа, че нещо не вдянах? И що чак по медиите го коментираха?

# 469

Баръш го е лайкнал.

Абе можеш ли с две-три изречения да ми кажеш какво говори в клипа, че нещо не вдянах? И що чак по медиите го коментираха?

" хайде ставайте , никой не иска да си играе с мен "  -  Sick

за мен жената е болна - дали заради провалите напоследък , или наистина Баръш се е изнесъл както твърдят рускините, или и двете.....

а може би от завист - сега много се пише за Елчин и новите и проекти, много я хвалят като звезда на турското кино, и то вече една от големите.....

Скрит текст:
   Меги чете ли си личните                                     

# 470
Скрит текст:

Баръш го е лайкнал.

" хайде ставайте , никой не иска да си играе с мен "  -  Sick

за мен жената е болна - дали заради провалите напоследък , или наистина Баръш се е изнесъл както твърдят рускините, или и двете.....

а може би от завист - сега много се пише за Елчин и новите и проекти, много я хвалят като звезда на турското кино, и то вече една от големите.....

Скрит текст:
  Меги чете ли си личните                                      

Скрит текст:
Скрит текст:
да, сега ги прочетох и ти отговорих там

Ами тя г..а си да съдере никога няма да стигне   нивото на Елчин, за нея се пишат само глупости по вестниците, никъде не видях да я хвалят и тя издивява от яд, според мен, а пък за изнасянето на Баръш, ако не живеят заедно, защо й лайква тъпотиите? newsm78

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 11:08 от Лудата Меги

# 471
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет  Hug Hug Hug
Влизам и гледам 21 поста  Shocked викам си край - Борко изгорЯ  Mr. Green
по то новината излизла кьор фишек работа  Whistling язък значи  Crossing Arms викам си хади бакалъм на сватба ми се ходи, ма йок  hahaha.
 newsm78 май само аз не съм гледала клипа с кучетата  Crazy ма не ми и трябва  Stop зорлен да си причинявам подобна психоза  Naughty.
Да ходи да се лекува Гупата  Naughty, изобщо няма връзка с кораба майка  Joy Joy

# 472
Привет  Hug Hug Hug
по то новината излизла кьор фишек работа  Whistling язък значи  Crossing Arms викам си хади бакалъм на сватба ми се ходи, ма йок  hahaha.
 newsm78 май само аз не съм гледала клипа с кучетата  Crazy ма не ми и трябва  Stop зорлен да си причинявам подобна психоза  Naughty.
Да ходи да се лекува Гупата  Naughty, изобщо няма връзка с кораба майка  Joy Joy

Joy Joy JoyЩо бе Коте, хвърли едно око на клипчето , чак по CNN TURK го даваха......бе какво знаем ние, жената гони слава , иска да е извесна hahaha hahaha hahaha

# 473
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет  Hug Hug Hug

Joy Joy JoyЩо бе Коте, хвърли едно око на клипчето , чак по CNN TURK го даваха......бе какво знаем ние, жената гони слава , иска да е извесна hahaha hahaha hahaha

Eми  Hug йок артък  Naughty Stop аз съм далече от зоната на славещите се  hahaha и хич не ги разбирам тия работи   Mr. Green

# 474
Привет  Hug Hug Hug
Влизам и гледам 21 поста  Shocked викам си край - Борко изгорЯ  Mr. Green
по то новината излизла кьор фишек работа  Whistling язък значи  Crossing Arms викам си хади бакалъм на сватба ми се ходи, ма йок  hahaha.
 newsm78 май само аз не съм гледала клипа с кучетата  Crazy ма не ми и трябва  Stop зорлен да си причинявам подобна психоза  Naughty.
Да ходи да се лекува Гупата  Naughty, изобщо няма връзка с кораба майка  Joy Joy

Аз явно съм много тъпа, щото още не разбирам с какво това клипче е по-различно от другите извратеняшки нейни такива, че чак да го дават по телевизията? newsm78 Хвалят я за таланта й, или се чудят на акъла й?

# 475
Привет  Hug Hug Hug
по то новината излизла кьор фишек работа  Whistling язък значи  Crossing Arms викам си хади бакалъм на сватба ми се ходи, ма йок  hahaha.
 newsm78 май само аз не съм гледала клипа с кучетата  Crazy ма не ми и трябва  Stop зорлен да си причинявам подобна психоза  Naughty.
Да ходи да се лекува Гупата  Naughty, изобщо няма връзка с кораба майка  Joy Joy

Аз явно съм много тъпа, щото още не разбирам с какво това клипче е по-различно от другите извратеняшки нейни такива, че чак да го дават по телевизията? newsm78 Хвалят я за таланта й, или се чудят на акъла й?

Меги ние просто си се майтапим, обаче си мисля, че тези дето качиха клипчето CNN Turk просто и гледат сеира......резила.....простотията, и като си помислиш, в средите на ШБ всичко се знае, и всички си я знаят.
То ние тука си гледаме вече реал след сериала - докато чакаме новите проекти на Елчин и Баръш

# 476
Привет  Hug Hug Hug

Меги ние просто си се майтапим, обаче си мисля, че тези дето качиха клипчето CNN Turk просто и гледат сеира......резила.....простотията, и като си помислиш, в средите на ШБ всичко се знае, и всички си я знаят.
То ние тука си гледаме вече реал след сериала - докато чакаме новите проекти на Елчин и Баръш

Благодаря за разясненията! Peace

# 477
Глава 95

Скрит текст:
„Ако искаш да разсмееш Господ, направи си планове!” гласеше една стара поговорка. Колко само бе вярна!
Дефне и Йомер не успяха да мигнат цяла нощ. Дениз плачеше като за световно, независимо дали бе в леглото си или в ръцете им. В три след полунощ ходиха дори до бърза помощ, защото им се стори, че има температура. Сестрата ги увери, че е топла заради плача и няма нищо страшно. Даде на малката някакви витамини за всеки случай и ги посъветва да ѝ дадат топло мляко. Но нито млякото, нито песните, нито молбите успяха да успокоят неспокойното бебе. Според Дефне Дениз просто усещаше предстоящата раздяла и затова правеше така. Според Йомер дъщеря им отново бе решила да капризничи за нещо, което само тя си знаеше. Кога щяха да имат малко спокойствие?!
Трябваше да потеглят в седем сутринта, за да оставят малката при семейството на майка ѝ. Но плановете им претърпяха пълна промяна. Дениз все още плачеше ли плачеше и до сутринта Дефне успя да убеди Йомер да вземат малката с тях на вилата- хем тя няма да я мисли, хем и Дениз ще подиша чист въздух. Обеща да му се реваншира, но Йомер си знаеше, че това няма да стане поне докато дъщеря им не тръгне на градина. Не помнеше кога за последно бяха оставали насаме с Дефне и явно нямаше изгледи това да се случи скоро.
Бебето спа през целия път. Явно най- после се бе изморила и сега бе толкова сладка. Дефне дремеше до нея на задната седалка, а благодарение на трите кафета Йомер успяваше да шофира. Добре че не бе толкова далеч, иначе щеше да се наложи да извика Шукрю. А тогава вече наистина щеше да отмени всичко!
Пристигнаха благополучно в късния предобед. Йомер слезе и разкърши рамене, тъй като целия се бе схванал. Дефне спеше непробудно до дъщеря им. Йомер смъкна тихо багажа им от багажника и влезе в къщата, захвърляйки го на дивана. Върна се и взе детето, все още спящо като ангелче. Внесе и него в къщата, надявайки се Дениз да е все така тиха и спокойна през целия уикенд. Отново слезе до колата и взе Дефне на ръце, отнасяйки и нея вътре. Тя отвори очи, докато се опитваше да мине през вратата. Усмихна му се, явно все още под въздействието на съня си.
-   Значи принцът отново спаси принцесата?! Къде отиваме, принце мой?!
-   Надявам се на място, където ще сме щастливи!- Целуна я той, поставяйки я на леглото в спалнята.- Почини си, аз ще се погрижа за всичко!
Не бе довършил изречението си, а тя вече спеше. Смеейки се, той слезе отново долу. Не така си бе представял всичко, но Дефне явно наистина имаше нужда от почивка. Щеше да се постарае да ѝ я осигури.
Тук беше хладно и Йомер използва времето, докато двете му съкровища спят, за да приготви всичко. Донесе дърва за камините, за да може вечерта да ги запалят. Разопакова и чантите, като нещата на малката разположи в хола. Там щеше да им е най- удобно. Диваните заприличаха на някоя дива гора с всички мечета, който нареди по тях. Дефне пак бе прекалила с тях. Дениз се размърда и разплака, докато той вадеше храната ѝ на масата.
-   Тъкмо навреме!- Засмя се баща ѝ, докато я вземаше от кошчето.- Огладняло ли е малкото ми дяволче? Ей сегичка ще ти приготвя млякото. Не плачи, ще събудиш мама. Ама ти наистина си я изтощила, знаеш ли? Много ли тормозиш мама, докато ме няма, а? Малка сладка вещичка, това си ти!- Целуна я по нослето, докато тя го гледаше очаквателно. Поне бе спряла да плаче.
След като Дениз бе нахранена, а памперса ѝ сменен, тя се зае с важната задача да следи как баща ѝ готвеше нещо, наречено пилаф. Според думите му той не умееше особено да го приготвя, но щял да се постарае, защото Дефне била прекалено изморена. Скоро малката заспа, унесена от гласа му, докато той не спираше да ѝ обяснява колко важни са тя и майка ѝ за него и колко е щастлив, че тя е тяхна дъщеря.
Дефне се събуди, протягайки се на широкото легло. В първия момент не успя да се ориентира къде е, но скоро се сети какво е станало. Имаше смътни спомени как Йомер я носи, а тя си мърмореше нещо. Явно пак бе надрънкала някакви глупости. Тръгна надолу, но спря точно преди да завие към кухнята. Йомер обясняваше на Дениз как са се запознали двамата, как я е видял и веднага я е харесал и е поискал да я целуне. Направил го, но Дефне му отвърнала с шамар. Смееше се, но в гласа му имаше тъга. Явно и на него му липсваха онези безгрижни и щастливи дни, когато всичко бе толкова просто и лесно. Любовта носеше щастие, но и болка и трудности. Особено в техния случай. Промъкна се тихо зад него, отбелязвайки си колко спокойна е Дениз, и го прегърна. Той се стегна за секунда, след което пусна ножа и се обърна. Дефне просто се пристисна към гърдите му.
-   Обичам те!- Прошепна го толкова тихо, че Йомер не бе сигурен казала ли го, или му се е причуло.
-   И аз те обичам!- Целуна я по главата, докато я прегръщаше.- Почина ли си?!
-   Съжалявам, че съм заспала. Явно наистина съм била много изморена. Колко време съм спала? Дениз нали не се е будила?
-   Спокойно, любима! Всичко е наред! Гладна ли си?
-   Всъщност, да. Но първо Дениз…
-   Тя вече яде. Остави я да поспи още малко, следобед ще излезем да се разходим. Трябва да я изморим, за да спи и довечера.
-   Но и ти имаш нужда от почивка, почти не си спал през нощта!
-   Това няма значение. Добре съм!- Целуна я страстно, след което леко се отдръпна.- Липсваше ми.
-   И ти на мен! Извинявай, че не е почивката, за която мечтаеше!
-   Така е дори по- добре, няма защо да ми се извиняваш!- Притисна я към себе си.- Ние сме семейство, където сме ние, там трябва да е и тя. И на мен нямаше да ми е спокойно, ако я бяхме оставили на вашите.
-   Благодаря!
-   Защо?
-   Защото си ти. Винаги разбиращ и подкрепящ ме! Никога няма да успея да разбера с какво съм те заслужила!- Повдигна се на пръсти и го целуна леко.
-   Ние си приличаме, Дефне. Като две капки вода сме! Хората казват, че противоположностите се превличат. Ние сме еднакви и абсолютно различни едновременно. Като две части на едно цяло!
-   Ти си моята друга половина! Моето всичко!- Очите на Дефне блестяха.- Ти ми даде най- големия подарък на този свят. Обичам те!
-   Обичам те!
Дениз бе отвори очички и тихо ги наблюдаваше. Мама и татко явно бяха щастливи и тя реши да е добро дете, за да не ги тревожи. Засега.

https://www.youtube.com/watch?v=Of4ZNoKI6sM

# 478
  • near Sofia, Bulgaria
Темпи  Hug Heart Eyes много сладко!  Crazy Направо се разтопих, докато си ги представях тримата, такава картинка!  Blush  bouquet

# 479
Хайде да ни е честито! Кака пише поредния шедьовър! Mr. Green
https://www.instagram.com/p/BT4h3jTlrvY/?taken-by=gupseo

Общи условия

Активация на акаунт