След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -223ღღ

• 50 732
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • near Sofia, Bulgaria

Тази роля я приписваха на Баръш, но явно ще е Керем  Rolling Eyes

Диди  Hug

# 526
Мен и баш ПатронЯ ще ми е интересно да погледна, че нещо съвсем се загуби той  ooooh! Даже и покрай Сера почти не го мяркам  Mr. Green

# 527
Глава 98

Скрит текст:
Дениз растеше с всеки изминал ден. На шест месеца беше доста по- едро от нормалното за възрастта си бебе. Слава Богу лекарят ги увери, че е нормално за нея и от сега нататък всичко ще си влезе в норма. Дефне бе започнала да ѝ дава вече пюрета и каша и макар в началото да се дърпаше, сега малката охотно ги ядеше. Бяха си изградили режим за хранене и сън, който спазваха долу горе идеално. Макар да се бе успокоила като цяло, Дениз все още имаше своите кризистни моменти.
Йомер работеше на пълен работен ден, подготвяйки новата колекция. Представянето ѝ бе определено за началото на март, затова се налагаше понякога да работи дори в събота. Дефне и Дениз вече бяха свикнали с това, но не им харесваше.
В една такава съботна сутрин, малко след като Йомер излезе и докато Дефне приготвяше нещата на Дениз, за да я изведе в парка, пристигна неочакван гост. Корай Саргън, самопровъзгласил се за любимия чичо /малката не го понасяше/ и бъдещ кръстник на очарователната дъщеря на Йомер Ипликчи. Беше му хрумнала гениалната идея, че бебето е вече на подходяща възраст и трябва Дефне да го заведе в някоя модна агенция. Поради тази причина той щеше да ѝ направи първите снимки, с които да покажат колко фотогенична е малката принцеса.
-   Но Корай, Йомер ти забрани да снимаш Дениз. Сега, утре или когато и да било!
-   Твоя нищо не разбира от изкуство! Охх, излъгах! Както и да е!- Корай посегна да вземе детето, което го гледаше със смесица от страх и досада.- Ела, красавице. Сега ще те облечем в хубавите рокли, които съм донесъл, и ще те снимаме!
-   Корай, не може! Йомер ще се ядоса!
-   Мен какво ме засяга! Аз, Корай Саргън, няма да позволя този талант да бъде похабен! Виж я само каква е сладка, но как само тежи! Кльощавелке, сигурна ли си, че е твоя дъщеря?! Въобще не прилича на теб!
-   Дай ми детето, виж, че е на път да се разплаче!- Дефне взе Дениз от ръцете му, а тя скри личице в рамото ѝ.- Дори тя не иска да я снимаш!
-   Вие сте я накарали да прави така! Защо не искате да съм щастлив?! Тя е идеален модел, има такова бъдеще! Нека да я снимам, мамо, моля те!!!
-   Корай, няма да минеш с този номер. Съжалявам, но дъщеря ми е още прекалено малко за твоите амбиции.
-   Аз? С амбиции?! Само защото мисля за бъдещето на детето?! Как не ви е срам- теб и онази ледена буца, която имаш за съпруг?! Но аз няма да се откажа! Дениз още не може да каже какво иска, но съм сигурен, че щом проговори, първо ще поиска аз да я снимам! Аз, аз ще съм нейният фотограф!
-   Не мисля, че ще е точно така, но…- Засмя се Дефне, докато дъщеря ѝ се плезеше на госта.- Какво сте донесли в толкова много чанти?!
-   Тоалетите, с които исках да облека Дениз. Ела, скъпа, да видиш колко хубави неща съм купил на малката. Всичко е марково!
Забравил да се сърди заради отказа да снима бебето, Корай се впусна в демонстрация на детски рокли, които вадеше една след друга. Скоро дивана в хола бе затрупан от всевъзможни дантелени изделия, кои от кои по- шарени.
На Дефне ѝ се виеше свят от толкова цветове, гърбът и ръцете я боляха от заспалото в нея дете, а Корай не спираше да говори и обяснява вече трети час. Отдавна бе станало време за обяд и стомахът ѝ вече къркореше, а скоро и малката щеше да поиска пюрето си. Странно как Корай не се бе сетил за това?!
-   Корай, не си ли гладен?!- Попита тя.- Вече е време за обяд.
-   Храна?! Не, не искам. С Неро сме на диета от миналата седмица и ядем само сутрин! Но аз не издържам и вечер също си хапвам. А понякога и през нощта… Оп, това беше тайна.
-   Щом е така ще те помоля да си вървиш. Ние с Дениз ще хапнем и не искам да те изкушаваме. Съжалявам.
-   Какво ще ядете?!
-   Има останали сърмички от вчера. А Дениз е на плодово пюре от ябълки.
-   Сърмички?! Искам и аз! Къде са?!- Отправи се към кухнята той.
-   Но нали си на диета?!- Подсмихна се Дефне, докато поставяше малката в кошчето ѝ. Скоро трябваше да ѝ купят столче за хранене.
-   Аааа, диета! Според теб аз имам ли нужда от диета?! Тялото ми е перфектно, не като твоето! Ти храниш ли се въобще?!
-   Естествено! Освен това още не съм свалила всички килограми от бременността, така че сега съм си направо дебела.- Кимна сериозно Дефне. Имаше още пет килограма, останали след раждането, но Йомер я харесваше такава и тя не мислеше да прави нищо по въпроса.
-   Иии, вещица! Дебела била! Още малко и ще се счупиш!
-   Ще хапнеш ли с мен или не?!- Поднесе под носа му купата със сърмички, лично приготвени от нея.
-   Как хубаво ухаят. Сложи ми малко.
Малко за Корай означаваше две трети от съдържанието на купата. За Йомер явно нямаше да остане нищо. Нахранен и доволен, Корай си тръгна от дома им, забравил напълно за какво всъщност е дошъл. Дефне го изпрати, щастлива от настъпилата тишина, и се върна да нахрани Дениз.
-   Корай е малко луд, миличка, но е добър! Когато пораснеш той наистина може да е любимият ти чичо!- Ококорените ѝ очички обаче ясно показваха, че няма и минимален шанс за това.- Явно никой не може да измести чичо ти Синан, а?! Той си е твоят любимец!
Ясемин беше бременна в третия месец и двамата със Синан бяха на върха на щастието. Ако преди това обожаваха Дениз, след новината за тяхното бебе бяха просто като залепени за нея през всеки свободен момент. Синан твърдо бе решил, че му трябват тренировки и настояваше Йомер да го учи на всичко, което един баща трябва да умее. Яса и Дефне си умряха от смях една вечер, докато Йомер показваше на приятеля си как се сменя памперс. Дениз явно не бе особени съгласна и така ритна баща си, че той все още усещаше удара ѝ.
Синан разнасяше малката навсякъде и ѝ позволяваше да си играе с брадата и ушите му- нещо, което с Йомер рядко ѝ се отдаваше. Затова малката маймунка обожаваше да е в ръцете му, дърпайки всичко, което докопа по лицето му, заливайки се от смях. От Синан явно щеше да излезе чудесен баща.
Най- после готови, Дениз и майка ѝ потеглиха за парка. Дефне предпочиташе да ходят сутрин, когато имаше по- малко хора, но пък следобед бе по- топло. Настанена в количката си, гушнала Зайо и внимателно следяща какво става наоколо, Дениз беше кротка. Облечена в една от роклите, които Корай бе донесъл сутринта, с голяма финтифлюшка на главата и малки сладки обувчици, които Йомер бе нарисувал специално за нея, тя бе истинска кукла. Привличаше погледа на всички наоколо, поради което Дефне бе вързала синьо око между наниза с играчки, люлеещ се на количката.
Йомер и Шукрю минаха да ги приберат след работа. Щастлива от появата на  баща си, Дениз се разшава в количката още преди Дефне да го бе забелязала.
-   Какво има миличка? Какво видя?!- Учуди се тя, докато малката протягаше ръчички.- Йомер?
-   Здравей!- Наведе се да я целуне той.
-   А аз се чудя защо е толкова развълнувана.- Засмя се Дефне, докато той вземаше дъщеря им на ръце.- Видяла те е сигурно още щом е спряла колата.
-   Сладкото ми момиче!- Беше обвила врата му с ръце, притискайки лице в рамото му.- С нова рокля ли е принцесата?!
-   Корай ѝ я донесе!- Разказа му за случилото се, докато пътуваха към вкъщи. На Йомер наистина му бе забавно.
-   Съжалявам! Трябваше да ми се обадиш още щом се е появил. Нямаше да ти надуе главата толкова с всички тези глупости.
-   Винаги се чудя от къде вади тази енергия?!
-   Корай си е това! Няма нищо нормално в него!
Дефне се качи да преоблече малката, докато Йомер изпие поредното си за деня кафе. Така и не успя да го отучи от този му навик, но вече бе спряла да мърмори. Явно нямаше смисъл.

https://www.youtube.com/watch?v=KAbQaTea0bU

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 18:44 от tempestad

# 528
Боре кой знае в кой супермакет е в Истанбул Joy  те вече в Италия го пратиха  Joy 

То ако е ергенско парти,цялата рода ще е там  Joy
Бившия ми мъж няма да пропусне да не се снима в поза суперстар  Joy и да се изредят всички в инста с подобни снимки  Joy

# 529
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Боре кой знае в кой супермакет е в Истанбул Joy  те вече в Италия го пратиха  Joy  

То ако е ергенско парти,цялата рода ще е там  Joy
Бившия ми мъж няма да пропусне да не се снима в поза суперстар  Joy и да се изредят всички в инста с подобни снимки  Joy
Верко  Hug ма как да пропусне  Naughty нИмой  Mr. Green та той е фешън иконата на компанията  Joy Joy направо ми е пред очите с джапанките и белите чорапки  hahaha

# 530
Хилоооуууу сладурчета  Hug Hug Hug

#Cussing out пууу,от 1 час не мога да вляза във форума

newsm78 и ко сега ? Да стягам ли тУалетЪ за звездната сватба  или младоженеца още не знае за това  Mr. Green

ей и баш патронЯ в рекламата на банката и честно казано мнооооого по-добре е направена,а  и той се държи по естествено от Борко,който направо си беше като дърво  Mr. Green не се и изненадвам,че много бързо го смениха с Керо  Whistling

Нера с нов цвят на косата ,доколкото разбрах е заради новия и проект който ще е комедия имало е и промо ,но не съм го гледала  Rolling Eyes дори не разбрах как ще се казва

и Сечо

Гюльпер Оздемир (Аслы), Сечкин Оздемир (Барыш), Седа Гювен (Илайда) и Чагры Читанак в новом сериале "Светлячок" скоро на "Стар ТВ"

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 21:41 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 531
Ди  Hug, загуби се ти нещо, рекох си, че си потънала в приготовления за сватбата  Tired Знае ли човек, може пък за шаферки да ни поканят  Stop  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
Ама верно, че Киро е по-добър от Борко, нищо, че ушаците му  още по-щръкнали  hahaha  hahaha  hahaha

# 532
Ди  Hug, загуби се ти нещо, рекох си, че си потънала в приготовления за сватбата  Tired Знае ли човек, може пък за шаферки да ни поканят  Stop  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
Ама верно, че Киро е по-добър от Борко, нищо, че ушаците му  още по-щръкнали  hahaha  hahaha  hahaha

Диди Hug ми ходих да си търся тоалет ,че първи от толкова чакане изсъхна и стана на хербарий  Mr. Green сега подготвям новия  Thinking ама като се замисля пак требва да търся папагал ,че да си турна и две пера на главата  Mr. Green

# 533
Боре кой знае в кой супермакет е в Истанбул Joy  те вече в Италия го пратиха  Joy 

А, Верко  Hug, може в Италия, а може и по-далече да е забегнал. Като е прочел какво му готви кака, може да си е плюл на петите, та дано му се размине и този път  Joy  Joy  Joy

Диме  Hug, нашите етърви сигурно са намерили друга модна икона, ама не щат да ни я покажат, че не са сигурни дали пак няма стане някой резил  hahaha  hahaha  hahaha

# 534
Елка  като бебе + Борко  Mr. Green

# 535
Кита изпълзя  Mr. Green пусна клипче от Зорлу гледа някакъв джас  Joy Joy Joy значи Елка не е с него в Италия

# 536
Кита изпълзя  Mr. Green пусна клипче от Зорлу гледа някакъв джас  Joy Joy Joy значи Елка не е с него в Италия

Значи поне на едното чифте местонахождението е локализирано  Joy  Joy  Joy
Ди, по-кротко с папагалите, че перушина няма им остане, дорде Кроки впримчи Борко  Mr. Green

# 537
Кита изпълзя  Mr. Green пусна клипче от Зорлу гледа някакъв джас  Joy Joy Joy значи Елка не е с него в Италия
  Hug
И Елка се тагна от концерта   Peace демек нищо ново под слънцето  Mr. Green

# 538
Кита изпълзя  Mr. Green пусна клипче от Зорлу гледа някакъв джас  Joy Joy Joy значи Елка не е с него в Италия
  Hug
И Елка се тагна от концерта   Peace демек нищо ново под слънцето  Mr. Green
Mr. Green аха,пусна веднага клипче от там  Joy Joy Joy а КитО за да са сигурни всички ,че са заедно и той веднага в история на инстаграма отново пусна клипче  Joy Joy Joy

конспирациите на рускините и арабките не струват  Mr. Green язък значи  Joy Joy Joy то не бе Италия,Кипур и т.н

# 539

тъй де КитО документирал всичко ,дъртия копой и тя е с тях  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт