На пазар във Варна - 46

• 70 028
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Прибирам зимните дрехи  Laughing и установих, че кожухчето ми /естествена кожа/ се е закъсало на джоба и позацапало. Знам няколко кожари, но искам препоръки. Иначе за почистването - вие как процедирате - химическо чистене?

# 106
Боя за коса IGORA Royal на Schwarzkopf търся  Praynig
И аз я търся, но никой не знае къде я има...
За тази боя знам че можете да си я поръчате от фризьорски салон,който работи с тази боя,знам го от сестра ми понеже тя има салон и работи с тази боя.

Тогава кажи ни моля те къде е салонът и някакви координати, може и на лични.  Praynig

Боя за коса IGORA Royal на Schwarzkopf търся  Praynig
И аз я търся, но никой не знае къде я има...
В няколко магазина ми казаха, че няма да я намеря за свободна продажба Crossing Arms, така че си я поръчах от enzo. Чакам я утре. Исках да избегна онлайн поръчка, но явно по магазините я няма :-/

Благодаря! Може и така да направя.

# 107
  • Варна
Някой знае ли къде точно е магазинът на Габина с обувки от минали колекции? Знам, че е около NewYorker, но в каква посока?

# 108
Знам, че преди е имало до Климент, до бившата Тера Нова, но мисля, че отдавна го няма вече.
Сега има на Пискюлиев такъв, с модели от минали колекции, нещо като аутлет.

# 109
  • Deutschland/HE
Някой знае ли къде точно е магазинът на Габина с обувки от минали колекции? Знам, че е около NewYorker, но в каква посока?

миналата година беше от Ню Йоркър-а продължаваш по ул. Преслав (а не по Цар Симеон) и в дясно след книжарницата, в магазина продаваха и дрехи.

# 110
  • Варна
Благодаря, ще мина да погледна!

# 111
  • Варна

миналата година беше от Ню Йоркър-а продължаваш по ул. Преслав (а не по Цар Симеон) и в дясно след книжарницата, в магазина продаваха и дрехи.
Потвърждавам, днес минах по тази улица и видях такъв магазин. На витрината имаше обувки на Габина  Peace

# 112
Къде има мостри на фон дьо тени от различни марки, които мога да си взема и да изпробвам у дома, а не на място?

# 113
Този на Преслав си е с новата колекция!
Старите колекции на Габина магазина е точно по Цар Симеон, от Ню Йоркъра вървиш в лявата страна и е точно преди галантерията.

# 114
  • Варна
Някъде във Варна виждали ли сте дамски бански на bonprix collection (b.p.c.)?

# 115
  • Варна
Здравейте!  bouquet
Извинявам се, че нахлувам директно с въпрос, но спешно ми трябват стъклени камъчета, от тези, които обикновено се продават в малки мрежички. Преди ги виждах на много места, но сега, като ми трябват, не намирам. Нямам и време да обикалям...

Става дума за ето такъв тип:
https://pixabay.com/bg/%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D0%B … %8C%D0%BE-249511/

Благодаря предварително за евентуалните отговори и насоки!

# 116
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте!  bouquet
Извинявам се, че нахлувам директно с въпрос, но спешно ми трябват стъклени камъчета, от тези, които обикновено се продават в малки мрежички. Преди ги виждах на много места, но сега, като ми трябват, не намирам. Нямам и време да обикалям...

https://pixabay.com/bg/%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D0%B … %8C%D0%BE-249511/

Джъмбо

# 117
  • Варна
Здравейте!  bouquet

Виждала съм в два магазинa, които са почти един срещу друг- единият е над книжарница "Слънчогледите", другият е "ем арт",ул. Шипка №11 (с/у входа на Бюрото по труда). Днес е до 18 часа, според инфото в сайта.

# 118
  • Варна
Благодаря!

В последните два проверява (уж) колежката ми. Нямало.

За Джъмбо не бях сигурна... Ако ме закарат, ще проверя...

Наистина преди ми попадаха на много места, а сега...

# 119
  • Варна
А проверявала ли си в магазините от типа 1 лв- "Шихо", "Айсберг"....?

Общи условия

Активация на акаунт