На пазар във Варна - 46

• 70 032
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Виждали ли сте някъде да продават спални комплекти със Сой Луна? Дъщеря ми иска за рождения си ден, но ми се иска да купя от магазин, не ми се поръчва онлайн.
И още един въпрос- къде има сандали Ipanema? Виждала съм в Гранд мол в един спортен магазин на втория етаж, но искам да видя и други модели, ако продават и на друго място.

# 121
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ипанема съм виждала миналото лято в едно магазинче по Владислав.От кръстовището на пощата тръгваш нагоре само,че от дясната страна. Минаваш банката, пресичаш улицата и продължаваш нагоре. Магазинчето е трето или четвърто. Не е нов магазина, от доста години си работи.

# 122
  • Варна
Има щанд на Ипанема в Мол Варна на първия етаж срещу големите асансьори. От около седмица работи щандът, но иначе всяко лято има на това място.

# 123
  • Варна
Някой знае ли къде да търся продукти на Церезит против влага? Конкретно ме интересуват едни малко влагоабсорбатори. В официалния сайт пишв във вериги като Практикер и ХоумМакс, но са ми доста далече.

# 124
Ипанема има и в спортния магазин срещу басейните на бул. Приморски, над Южния плаж. Също в поне две магазинчета под хотел Адмирал на Златните видях Ипанема. Аз специално оглеждах на какви цени са, понеже ми беше интересно дали са по- скъпи тук, от колкото в Рио.

# 125
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Някой знае ли къде да търся продукти на Церезит против влага? Конкретно ме интересуват едни малко влагоабсорбатори. В официалния сайт пишв във вериги като Практикер и ХоумМакс, но са ми доста далече.
Аз съм купувала дори и от Кауфланд.В големите хранителни магазини би трябвало да има.Скоро не съ заглеждала, но за Кауфланд съм сигурна.В магазини от типа на Вулкан 3 също би трябвало.Виж в сайта им има ли около теб.

# 126
Търся бамбукови пръчки за разсад. Някой да знае от къде и на каква цена вървят?

# 127
  • Варна
Ипанема видях в кауфланд.
5-6 вида.
Цена 15 и 18 лв.

# 128
  • Варна
Здравейте!  bouquet
Извинявам се, че нахлувам директно с въпрос, но спешно ми трябват стъклени камъчета, от тези, които обикновено се продават в малки мрежички. Преди ги виждах на много места, но сега, като ми трябват, не намирам. Нямам и време да обикалям...

Става дума за ето такъв тип:
https://pixabay.com/bg/%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D0%B … %8C%D0%BE-249511/

Благодаря предварително за евентуалните отговори и насоки!

Taкива камъчета мисля, че съм мяркала и в зоомагазините. Слагат се в аквариуми си мисля Grinning

# 129
  • Варна
Благодаря!

# 130
Идея от къде да взема изчистена едноцветна тениска за дете на около 2 години?
Просто памучна тениска без картинки и надписи.

# 131

Декатлон? Мисля, че там има доста тениски.

# 132
  • Варна

Уайкики.
Миналата седмица купувах за тържество в градината и имаше поне 7-8 цвята изистени, 100% памук по 7лв

# 133
  • Варна
На сина ми купувам такива тениски за физическо от Декатлон. Май бяха по 2.50 лв.

# 134
Благодаря на всички  bouquet
В сайта на Декатлон виждам само бели толкова малки, но ще мина да ги видя.В Уаикики също ще отида Peace

Общи условия

Активация на акаунт