На пазар във Варна - 46

• 70 070
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна

Уайкики.
Миналата седмица купувах за тържество в градината и имаше поне 7-8 цвята изистени, 100% памук по 7лв

Случайно да помниш дали имаше лилави? А черни?

# 136
С дълъг ръкав имаха и лилави, и черни, ние купихме есента и от двата цвята, затова допускам, че ще имат и с къс, но не е сигурно, все пак. Иначе аз видях бяла и тъмно синя, сякаш розова ли беше..., ох не знам, аз търсех бяла.

# 137
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Преди час бях в магазина.Лилави не видях, нито черни.Имаше много тъмно сини.Всичко малко беше обрано явно заради тържествата в детските градини (от няколко познати се сетих, че чух че търсят).Номерата започват от 4г нагоре,
което е останало при едноцветните без картинки/щампи/надписи.

# 138
Възможно е, да, и ние за тържество търсихме.

# 139
  • Варна
Точно така. Аз като вземах имаше и малки номера и камарките бяха пълни. Сигурна съм, че имаше поне два по-малки, а аз вземам за 4 годишно.
За лилави не мога да помогна, т.к. съм в "мъжката" секция, но там по спомен имаха бели, жълти, оранжеви, червени, светло и тъмно зелени, светло и тъмно сини и сиви.

# 140
Търся бамбукови пръчки за разсад. Някой да знае от къде и на каква цена вървят?

Преди имаше такива в мосю бриколаж, не бяха скъпи, зависи от големината, да кажем до 2-3 лева по-големите.

# 141
Здравейте! Търся чанта подходяща за бебешка количка, както и за път. Знаете ли някое магазинче, освен детските, разбира се, където да има по - голям избор и да не са на някакви безумни цени. Благодаря!

# 142
  • Варна
Здравейте! Търся чанта подходяща за бебешка количка, както и за път. Знаете ли някое магазинче, освен детските, разбира се, където да има по - голям избор и да не са на някакви безумни цени. Благодаря!
В Джъмбо има чанти за количка. За цени - не знам какви са.

# 143
  • Варна
Препоръчайте ми добър кардиолог - за възрастен човек. Да работи със ЗК.

# 144
  • In transit
Някой скоро питаше какво ще става Пикадили център... Лидл.  Grinning

# 145
А идеи за Пикадили Младост?

# 146
Подбалканска и Гюзелев!

# 147
  • In transit
не съм се осведомила още.  Grinning Но е възможно да го вземат новата верига Булмаг, който ще отварят(или вече отвориха в Гранд Мол) и в Пикадили Владиславово.

# 148
не съм се осведомила още.  Grinning Но е възможно да го вземат новата верига Булмаг, който ще отварят(или вече отвориха в Гранд Мол) и в Пикадили Владиславово.

Мерси за предположението.Надявам се да не си права, защото вече ги посетих в Гранда и са с надути цени  Mr. Green

# 149
  • Варна
Подбалканска и Гюзелев!
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт