На пазар във Варна - 46

• 70 818
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
кутии от м-н Рахива физически магазин гр. Варна; ул. Генерал Столетов 37 /Чаталджа/ и магазин "Прилеп" (срещу ВиК)

# 511
кутии от м-н Рахива физически магазин гр. Варна; ул. Генерал Столетов 37 /Чаталджа/ и магазин "Прилеп" (срещу ВиК)

В момента имат налични само малки ...

# 512
  • Варна
Да добавя за количките- магазин Галикс на ул. Битоля (там са май само полски) и срещу хотел Голдън тюлип във Фул макс центъра, забравих му името.
И Рошко на ул. Отец Паисий.

# 513
  • Варна
Здравейте. Може ли да ми препоръчате магазини за бебешки колички ? Благодаря предварително.
П.с Не съм от Варна ако може и адрес на магазина.
Рошко е мястото за компетентно и качествено консултиране и обслужване. Имат сайт с адрес, карта и телефон.

# 514
Благодаря ви момичета 🤗

# 515
  • Варна
Да не те отчайвам за магазин за колички, но във Варна няма магазини като в София, а именно добре заредени. Масово са с по един модел на марка в някой си цвят. Ако си ориентирана към някои марки по-пълноценно можем да помогнем с това къде се предлагат и какъв избор има.
За магазин Рошко не съм на същото мнени.  Бременна отидох там, т.к. знаех, че предлагат марката, която исках с идеята да видя конкретен модел с подобренията му за съответната година и да го поръчам, но това което слушах 30 минути беше ревю на друг модел, който изобщо не ме интересуваше както и как трябвя обезателно да си купя матрак за бебето от 400лв, който само те предлагат. Аз бях от хората с точно и ясно виждане какво искам. Не ми се мисли какво щеше да е, ако тепърва трябваше да избирам. Върха на наглостта и простотията беше как от 2м засили една количка от друга марка към ръцете ми, за да съм видела, че и тя щяла да ми е удобна на височина и за нея да съм си помислела.
Ало, земята вика продавача- идвам да видя конкретен модел и без много обяснения и старание от твоя страна да ти оставя едни 1500лв, но явно не е било достатъчно...
Ужасно мнение имам за персонала и магазина. 2 пъти преди това говорихме и по телефона като отговор на запитванията ми така и не получих.

Последна редакция: ср, 26 юли 2017, 22:43 от eli70o0

# 516
  • Варна
Ами така е навсякъде- презентират се първо най-скъпите продукти, като недостатъците им се премълчават естествено. За Рошко и аз съм със смесени чувства, но поне става дискусия, не като в Слънце примерно- ми каквото си харесате/ прецените, или не толкова компетентно обслужване като в Рая и Хиполенд.

# 517
  • Варна
...т.е. да не предлагат само пюрета на Hipp, Ovko, Ганчев и Гербер.
Че то кои останаха? Кажи кои марки ти трябват, да ти кажем къде има.

# 518
  • Варна
Момичета, съжалявам за вашето разочарование. Все едно за друг магазин говорим. Аз от личен опит съм на точно обратното мнение. Никога нищо не ми е било натрапено, дори само сме пробвали столчета за кола без да купуваме и пак сме получавали нужното внимание и съвет. За мен няма други търговци във Варна, толкова компетентни в модели, марки, материи, тестове и т.н. Може би само в Сладури.  Peace
Стана някакво дублиране- извинявам се.

# 519
  • София
...т.е. да не предлагат само пюрета на Hipp, Ovko, Ганчев и Гербер.
Че то кои останаха? Кажи кои марки ти трябват, да ти кажем къде има.
Fruchtbar, Ella's kitchen, Babynat. Нещо от тези марки ми трябва (заради определени плодове).

Преди години купувах доста неща за големия ми син от "Рошко" и съм със страхотни впечатления от магазина и персонала (беше още в подлеза с/у стадион "Гагарин"). Жалко, ако нещата са се променили.

# 520
  • Варна
Fruchtbar, Ella's kitchen, Babynat. Нещо от тези марки ми трябва (заради определени плодове).
Тези пък не съм ги чувала никога. В София ли ги има? За пореден път се убеждавам, че София и България са различни държави Joy

# 521
  • Варна
Здравейте!

Трябва да направя превод на един документ,някой знае ли ,дали в района на Чаталджа има преводачески услуги?

# 522
  • Варна
Точно срещу цветята на Чаталджа има един офис,който се намира във входа на блока.Там преди време ползвах услугите им.

# 523
  • Варна
Точно срещу цветята на Чаталджа има един офис,който се намира във входа на блока.Там преди време ползвах услугите им.
Супер,благодаря!

# 524
2013 купувахме количка, Рая бяха доста добре заредени като марки, модели и цветове. Струва ми се, най- добре от всички. Може после да са се посвили, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт