На пазар във Варна - 46

• 70 801
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Е как ще е квартал на Варна Laughing Дори не е село, а град, ти го направи квартал.

# 571
  • Варна
Специално съм гледала за знаци за винетка до Аксаково през магистралата и не съм видяла досега.

# 572
Ако за летището отидеш през магистралата - е хубаво да имаш винетка, но покрай автосалоните по бул. Цар Освободител - не ти трябва! Ако тръгнеш към Аксаково вече си извън града Simple Smile Ако работиш в единия град и живееш в другия е задължителна винетката.
Аксаково нали стана вече квартал на Варна. Едва ли ще трябва винетка  newsm78
Не, не е квартал. Даже си е отделна община мисля.

# 573
  • Варна
Отделна си е. Само област Варна е иначе няма нищо общо с нас.
mari6a, качиш ли се на магистрала си е достатъчно, за да ти трябва винетка.

# 574
  • Варна
Да, съгласна съм, но въпросът е откъде почва магистралата? Дали не е след отбивката за Аксаково?! В това не съм сигурна Simple Smile

# 575
  • На ръба..
Да, съгласна съм, но въпросът е откъде почва магистралата? Дали не е след отбивката за Аксаково?! В това не съм сигурна Simple Smile

Магистралата /поне табелата/ почва след шоурума на Сеат, още преди Лукойл.
Скрит текст:

# 576
Магистралата започва след табелата за края на града. Има си знак.

# 577
  • Варна
За пътя Варна-летище Варна, не е необходима винетка.

# 578
  • София

Магистралата /поне табелата/ почва след шоурума на Сеат, още преди Лукойл.
Скрит текст:
Точно след шоурум BMW и Сеат (един до друг са) започва магистралата и ако пътуваш по този маршрут, ти трябва винетка до летището.
Ако решиш да минеш по стария път (автокъщи, отбивка Jumbo, летище), винетка не ти трябва.

# 579
Здравейте, търся едно магазинче за ръчно изработени бижута, за което една позната ми обясняваше - та обяснението беше следното - на Чаталджа пазар, до някакъв подлез  Crazy ....
Видях едно нейно бижу с едни морски елементи, обеците бяха различни - някакви рибки и мидички, вървяха с колие, може би от полимерна глина ли бяха, не знам, но много ги харесах  Heart Eyes
Искам да намеря авторката на бижутата и да разгледам в нета, не може да няма накъде профил с нещата й, понеже пазар Чаталджа ми е много далеч, не знам кога ще мога да отида да търся там на място Sad - на някой говори ли му нещо това обяснение  newsm78

# 580
  • Варна
- на Чаталджа пазар, до някакъв подлез  Crazy ....
на пазар Чаталджа подлез няма - друг е адреса.

# 581
- на Чаталджа пазар, до някакъв подлез  Crazy ....
на пазар Чаталджа подлез няма - друг е адреса.
И аз се зачудих за кой подлез става въпрос.

# 582
  • Варна
Да не би за синия пазар да става дума? Там и подлез има и барачки за джунджурийки също.

# 583
Ами толкова съм запомнила обяснението явно ...  Rolling Eyes Все пак ако някой се сети за автор на бижута от града ... който си продава нещата в магазинче около Чаталджа, да каже  Crazy

# 584
  • Варна
Ами толкова съм запомнила обяснението явно ...  Rolling Eyes Все пак ако някой се сети за автор на бижута от града ... който си продава нещата в магазинче около Чаталджа, да каже  Crazy

Има едно магазинче Кристед Арт (има и фейсбук страница) до градинката на МУ, по ул. ген. Киселов. Също така в горния край на ген. Киселов, близо до кръстовището с бул. Чаталджа, под бебе борсите има пак едно магазинче, в което правят бижута и плетени плюшки. Затова се сещам в момента.

Общи условия

Активация на акаунт