На пазар във Варна - 46

• 70 752
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Благодаря flufi. Вече се обадих на друга фирма,но и тази ще изпробвам някой друг път.

# 616
  • In transit
Часовникарско ателие ми трябва за корекция на метална верижка на нов часовник. Ако е в Чайка, Левски ще е добре
Ако ти върши работа Чаталджа като район, мога да ти кажа. Тръгваш по ул.Войнишка посока техникума по облекло, последната барака вдясно точно преди първия вход за техникума (там където е входа и за фитнес Финес, ако го знаеш). Пише си часовникар. Те са баща и дъщеря, и двамата са много добри.

# 617
Часовникарят с Гранд мол е много добър. Намира се долу, където беше карфур.

# 618
Търся месомелачка, ръчна, чугунена, такава като от детството ни  Smile

# 619
Къде сте виждали моделчета рокли с висока талия /ох, не знам дали стана ясно/ имам предвид, разкроена от под гърдите рокля?

И не е много по темата, но къде да си търся рижо коте, моето се спомина неотдавна и не мога да го прежаля, но съм готова да приютя и направя щастлива една душичка. Sad
В интернет видях същото като моето починало коте, но е чак в Пловдив, няма смисъл да наказвам котето с неколкостотин км. път.
А и със сигурност и тук мога да си намеря. Simple Smile
Има ли около вас подобно ?
Ще ми се да не е много голям.

# 620
  • ВАРНА
За коте провери в Олх.Има и продаващи, и подаряващи.

# 621
За коте провери в Олх.Има и продаващи, и подаряващи.

Както и във фейсбук страницата на Animal Hope Bulgaria - Varna.

# 622
Потърсих и си намерих, страхотно рижо другарче. Благодаря! Simple Smile

# 623
  • Варна
Може ли да препоръчате магазин за пердета?

# 624
  • Варна
Къде мога да намеря миксерче за фрапе?

# 625
Здравейте, не откривам подобна тема за Варна, но ако някой има опит, моля да препоръча. Търся специалист за поставяне на зъбен имплант. Майка ми е 68 годишна и е доколкото разбирам в нейния случай ще е доста сложна и скъпо.

Миксерче за фрапе май мярнах в Джъмбо Simple Smile

# 626

В Кауфланд тази седмица ще има на 10лв.

# 627
  • Варна
Може ли да препоръчате магазин за пердета?
Преди известно време обиколих доста магазини за пердета във Варна, за да задоволя претенциите на дъщеря ми и мога да дам следните отзиви:
 - http://gabriella-bg.com/ - много любезни, обясняват подробно за шеф, набори и т.н. имат различен клас пердета, голямо разнообразие и са много хубави. От тук поръчах тънкото перде, както и магнити към него, всичко беше изпълнено в срок и нямам забележки.
 - Studio 79 - също мила продавачка, но нямаха в цвета, който търсихме - асортимента им е по-малък.
 -  А.Р.Декор - тук са доста скъпи, не запомних от къде точно внос, май Испания, много красиви, но това което ми предложиха почти тройно надхвърли лимита ми.
 - Бибтекс - от тук поръчах плътното перде и аксесоарите към него, както и релсата. Също много голям избор, различен клас пердета и много добро качество и обслужване. За тях искам да добавя и че доставиха пердетата в къщо, в почивен ден, преди крайния срок, защото разбраха, че детето има рожден ден.
Тези ги препоръчвам. Имаше и доста некомпетентни и/или нелюбезни продавачки, като едната ми заяви че в магазина им няма изчистено тънко бяло перде, а друга ме убеждаваше, че трябва да взема почти четири пъти дължината на корниза, за да се получел хубав набор.

# 628
  • Варна
Здравейте, не откривам подобна тема за Варна, но ако някой има опит, моля да препоръча. Търся специалист за поставяне на зъбен имплант. Майка ми е 68 годишна и е доколкото разбирам в нейния случай ще е доста сложна и скъпо.

Миксерче за фрапе май мярнах в Джъмбо Simple Smile

В процес на слагане на имплант съм, тоест сложен е, вече трябва да се разкрива и да се поставят отгоре елементите.
При проф. Георгиев в денталния факултет.

ето тема, дано се отвори линка, че го търсих чрез старата версия
http://old.bg-mamma.com/?topic=748630.msg34721115#msg34721115

# 629

В Кауфланд тази седмица ще има на 10лв.

Как 10лв. в Икеа са по 2лв.
Има ги постоянно в асортимента  на стелажите с дребошлъци вътре в магазина, не тези до касите.

Общи условия

Активация на акаунт