Звездни компромати - 321 част

• 112 460
  • 768
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Ваня е голям гибон за моя вкус и представи  Sick

Оставих един коментар под една единствена нейна снимка във ФБ и получих ЛС  Heart Eyes Пита ме жената защо я смятам за мръднала Heart Eyes
Интересен ще ми е развоя на вашата кореспонденция  Mr. Green

# 286
  • Mediterraneo
Няма развой. Съвсем невъзпитано не й отговорих на ЛС. Как да обясня на подобен човек мотивите си да я смятам за тотално откачена?

# 287
Мдам, казват че лудите не се мислили за такива, така че няма да те разбере.

Mama June... една луда майка, даваха я по TLC
трансформацията й през годините досега
Скрит текст:

# 288
Тотално откачена си е доста крайно изказване,но все пак си казала,че си е твое мнение и си имаш право.По-скоро се опитва много да се шуми около нея с рекламна цел.Скоро забелязах прословутата й добавка в аптеката до нас на необяснимо висока според мен цена.Нещо 34-37 лв. ми се върти в главата.После се замислих в качество си на експерт по какво я "създава" тази добавка?Някога учила ли  е някакъв вид фармацевтика или тибетско знахарство(Хихихи)?И ма Златка Р ми се струва,че има някаква химия.

# 289
Мила Йовович

Пинк и бебе

Риана постнала интересни колажи на кралицата  Joy

Дублирах си поста без да искам и тряваше да сложа нещо... следя ви, сори ако нещо вече е пускано.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 22:00 от Анонимен

# 290
Нищо не яде Глория и няколко пъти годишно е при д-р Емилова, която вече и е приятелка.

И доста тренира, предполагам.
Да, всеки ден по много часове. И глад. Само плодове и чай. Като Лили Иванова желязна диета и режим.

Диляна е невероятна жена! Heart Eyes

# 291
Как да обясня на подобен човек мотивите си да я смятам за тотално откачена?
Прати и линк към тази тема, тук има кой да и обЯсни Mr. Green

# 292
  • Mediterraneo
Тотално откачена си е доста крайно изказване,но все пак си казала,че си е твое мнение и си имаш право.

О, не, не съм си позволявала пълна откровеност на стената й Mr. Green Май бях написала, че не е добре.

Как да обясня на подобен човек мотивите си да я смятам за тотално откачена?
Прати и линк към тази тема, тук има кой да и обЯсни Mr. Green

А, виж, това е добра идея!

# 293
Звездни братя и сестри. Някои от тях виждам за първи път, от други съм впечатлена  Laughing

# 294
Сашка Васева уж спипана от "Папараци" на зъболекар. И кьорав би забелязал изкуствените й зъби, а тя обяснява, че...си правела "някакви пломби".

# 295
Звездни братя и сестри. Някои от тях виждам за първи път, от други съм впечатлена  Laughing
Не знаех, че Сандра Бълок има сестра, пък колко не си приличат.  Laughing Същото при Киану.

# 296
А Колин Фарел има много красива сестра с ужасно космати ръце.  newsm78

# 297
  • Оптимист по принуда
Много ми беше интересно.

# 298
Колин Фарел има още една сестра и един брат, който е гей. Сестра му Клодийн( тази от снимката) работи за него като личен асистент.
И на мен ми беше интересна подборката със звездни братя и сестри.

# 299
  • Rock & Roll feeling ...

И едно селфи с дукесата :
Скрит текст:
И още снимки от маратона :
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт