Звездни компромати - 321 част

• 110 827
  • 768
  •   1
Отговори
# 750
  • Пловдив
Това дете не е ли малко голямо за кърмене вече?
Не.

# 751
  • Gotham City
Мислех, че на 4 вече е късничко

# 752
На 3 е.
Нормално и според мен. Скоро ще спре само.

# 753
  • Пловдив
На снимката това, което го кърмят не е на 4, а на 2.

# 754
Браво на Тамара, че кърми толкова дълго!

# 755
Слушам в момента Елена Йончева по радиото. Лошо впечатление ми прави тази жена Rolling Eyes уж журналистка, а не може да си завърши мисълта, на колко пъти започна да говори нещо и не може да намери подходящите думи. Другото нещо е, че постоянно отговора ù беше, че не може да отговори на даден въпрос, защото трябвало да се говори с експерти. Добре де, нали е разговаряла с експерти, просто да предаде техните думи. ooooh!  Некомпетентна ми се струва за този пост, който ù дадоха сега.
Ти да я видиш как пише... ooooh!

# 756
Скрит текст:

Банчето Черв. журе ...какво бедро Mr. Green

# 757
Родните звезди като абитуриенти
Николета е като ромка  Crazy Половината даже не знам кои са  newsm78

Joy Joy Joy

Търкалям се!!!! Последната снимка е на учители и ученици от моето училище  Joy звезди били...друг път

# 758
Пък аз прочетох "рок звездите като абитуриенти" и направо се опулих като отворих линка  Joy
Направо не мога да повярвам, че Башар е колкото мъжа ми, мислех го за поне 15 г. повече  Shocked

# 759
  • Gotham City
И все пак май Мария и Рачков са си заедно
http://trafficnews.bg/bohemi/news/74388/

# 760
  • Rock & Roll feeling ...
Айй как не харесвам такива разделечени ц*ц* Sick  ... А тези са и правени на всичкото отговре  Tired
И моите са раздалечени, дали ако сложа импланти ще изглеждат така  newsm78

То не може хич без разстояние,но въпроса е да не се разливат така странично,което е типично при някои естествени гърди,особено тип " лисича муцунка " . Ако доктора е кадърен и си разбира от работата може да ги направи стегнати и кръгли и тогава разстоянието не стои по този начин.
Харесвам как са станали гърдите на Камелия 1 2

Това реална снимка на Андреа ли е ? Не ми харесват,големи,кръгли,но някак смъкнати. И на ДесиСлава имат тази смъкнатост, не по самата гърда,ми сякаш просто са монтирани по-надолу. Друго си е така .
Айде и малко Николетавидео . И нейните гърди ми харесват как са направени. Но и преди са и били кръглички

# 761
  • София
Пък аз прочетох "рок звездите като абитуриенти" и направо се опулих като отворих линка  Joy
Направо не мога да повярвам, че Башар е колкото мъжа ми, мислех го за поне 15 г. повече  Shocked
Идея нямам относно годините на Башар, но ми изглежда около 40-те. Което ще рече, че мъжът на Човечето е към 25-годишен.

# 762
На мен Башар ми изглежда 50+, затова се учудих  Simple Smile но явно грешката е в моя телевизор.

# 763
Роден е на 20 октомври 1974 година в град Дубай, Обединени арабски емирства. Башо.

# 764
Въобще пък Башар не изглежда на 50+  Rolling Eyes Човече, верно имаш проблем с определянето на годините, не ти е за пръв път. Laughing bouquet

Джо, хайде сглобявай нова тема. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт